Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Nekem is vesz fel, mukodik az alap kamera. Elegge jol szuperal eddig a 4.4.4 csupan sim cserekor auto ujraindulas utan nem volt hajlamdo betolteni a rendszer csak gyari vissza allitas utan cwm-bol :\. Ilyet tapasztalt valaki?
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Lacuss20
senior tag
SOS a hivasnem mukodik a hívás elindítása után hívás befejezés jelenik meg vodafonos a telefon a mobilnet viszont mukodikp
-
kátú
őstag
válasz Lacuss20 #44453 üzenetére
Restart, ha az nem, akkor húzd újra a rom ot, ha azse akkor odin repart és az a rom amit használni akarsz, de én az utolsó két lehetőséget kihagynám és ha az első nem oldja meg akkor egy szívlapáttal mérnék a telefon közepére egy igen nagy erejű ütést, amivel kiegyenesedne az előlap 😃
It still works!
-
pepe0419
tag
Nekem nem megy a wifi direct a 4.4.4 alatt. Nagyobb gapps csomag kéne? Honnan tudom letölteni? Kéne.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
Lacuss20
senior tag
Újra indítottam ugyanúgy simes téma és újra is indult rendesen nem fagyott be. Illetve utána már a telefonálás is működött, nem tudom mi lehetett ez. Nem írta, hogy a kártya elmozdult volna vagy bármi, de akkor nyilván a mobilnet se működött volna.
-
hyrex
tag
Elkészítettem az OmniROM 5.1.1-ről a videót, itt megtekinthető!
-
kenobi95
csendes tag
Sziasztok!
S Advance-re létezik üveg kijelzővédő "fólia"?
-
keke69
őstag
Szia!
Hungary:
A minap kipróbáltam ezt a ROM-ot a Galaxy S Advance típusú készülékemen.
Használható, de vannak hibái.Hibák:
- Lassú betöltés
- Lassú ismeretlen forrásokból történő telepítés
- kamera videórésze nem működik
- Teljesítmény csökkenés vehető észre néhaEzek lesznek javítva, mert kinézetre elég szép?!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
pepe0419
tag
válasz terra052 #44461 üzenetére
Köszi, nem ismerem az xda-t, fogalmam sincs hogyan álljak neki keresni egyszerűen csak wifi direct kitkat kulcsszavak? Mit keressek? Fórumot, vagy fájlokat? Tényleg ennyire nem értek hozzá. A ROMot is csak azért tudtam feltenni, mert kedves Kollégák szájbarágósan leírták, hogy mit honnan hova hogyan
-
pepe0419
tag
válasz terra052 #44464 üzenetére
Köszi. Azt láttam, hogy sok program létezik a feladatra, de nekem az a két-három (allhshare.apk, wifi direct apk...) fájl kellene, amit csak telepítek, és megy a megosztás úgy, mint JB alatt. Vagy ezt ne is reméljem így? Várom, mit találsz. Köszi
-
terra052
őstag
válasz pepe0419 #44465 üzenetére
Nna. A legtöbb 4.4.4 rom alatt vannak wifi-direct problémák, sokan panaszkodnak rá xda-n is, de konkrét megoldás nem nagyon volt, a gapps önmagában nem oldja meg. Mivel még életemben nem használtam, fel sem tűnt. Mire használnád? Hátha van rá más metódus is.
werkmania.hu
-
demars
addikt
SIM kártya nélkül tudok netezni wifiről ugye?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
hyrex
tag
Megjelent a CM12.1-ből a 2015 07 08-as kiadás!
- Cserélve lett a kernel (mkkernel)
- Teljesítménybeli javulás
- Xposed működik!
- Eltűnt a Teljesítmény beállítás
Ami hibás még az a kamera.Sokan abban a hitben voltak, hogy kell hozzá a CM1.
Ez téves állítás, már egy jó ideje nem kell. Csak az MkKernel for stock-ot kell feltenni, ideiglenes cwm-ből, utána egy PhiliZTouch recovery-t kapunk, ami alatt telepíthetjük a CM12.1-et.
Tehát:
- Odinnal repartos JB
- Ideiglenes CWM telepítése (update.zip)
- Ezután jöhet az MkKernel for stock (janice4#.zip)
- telefont újraindít recovery módba
- PhiliZ Touch megjelenik, ezután jöhet a Factory Reset, Wipe Cache, Wipe Dalvik Cache
- Format System, Format Cache,Format Preload, Format Data,
- Ezután telepíthetjük a CM12.1-et (2010708-as kiadás, fentebb elérhető), továbbá a legújabb 35MB-s GAAPS-ot.
- Ha végeztünk nyomjunk még egy Factory Reset-et, Wipe cache-t meg Wipe Dalvik Cache-t.
- Újraindítás és élvezzük a ROM lehetőségeit
Jó mókolást mindenkinek! -
V!ck
senior tag
Köszi a leírást, fel is pattintottam a legújabb buildet. Este bővebben tesztelni fogom, egyelőre belakom
Az előző hsz-em a 30.-ai buildre vonatkozott, de ebben is megpróbálom a kamerás-videós-bezöldülős témát egy külső appal kiküszöbölni, hátha...
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
törölt tag
Üdv. Felraktam a telefonra a 4.4.4-es Androidot. Működik zökkenőmentesen, de 1 baj van. Szinte soha sincs térerőm. Mindig azt írja Nincs szolgáltatás. Másik telefonban kipróbáltam a SIM-kártyát, olyankor van. Más jár már hasonlóképpen? Mi a megoldás?
-
j.gabor1954
újonc
Valakinek nincs meg véletlenül 2.3.6-os repartos T-mobile-os rom?
-
martin555
aktív tag
válasz j.gabor1954 #44489 üzenetére
segítségre lenne szükségem, i9070, (nem P), ACEF féle 13.**** fekete moddolt rom, kiválóan kitűnően működik évek óta.
rootolt, és sokáig a GO SMS használtam, míg el nem koptak belőle a jó képességek pld nem kellett copy sms text, hanem lehetett share... és akkor egyből gmailbe shareltem a sms-t ami jött. plusz elkezdett reklámokat dobálni, leszedtem.
na de, mivel sokáig a GO sms használtam, gondoltam JEGELEM a gyári samsung SMS progit, ha jól mondom ez az:
OMACP (zöld szmájli-s az ikonja, sztem ez a gyári SMS) , az alábbi fájlokat mondja a link2SD hozzá:
/system/app/OmaCP.apk és odex,
/data/data/com.wsomacp/lib és a wsomacp mappa.na, gondoltam visszahozom, de nem sikerül. nem akarnám újrahúzni a romot, belakott jó teló. addig a google sms üzenetküldőt megpróbálom, textra-ra feleségem panaszkodott hogy nem jön be minden üzenet, nem tudom ezt ellenőrizni.
kérdés:
hogy tudnám ebbe az ACEF féle 13.**** fekete moddolt romba visszahozni a gyári SMS appot? miért nem megy a "visszahozás jegelésből" ? jegelve van még a hangouts (TALK), MAPservice samung, musicFX, az OMACP, S tervező widget, secwallpaperchooservezérlés távolról, vpndialogs, wifi direct, wifi direct megosztása.
ezek közül valamire támaszkodhat az omacp?
POCO X3 NFC, 64 és 128 GB, NO ROOT
-
pepe0419
tag
Ma reggel nem ébresztett a telefon, ébredés után látom, hogy az idő átállítódott. Automatikusra van állítva, t-mobile. 6.22 helyett 4.22 volt. Reboot után helyreállt. Ez lehet a 4.4.4 hibája? Tapasztalt már valaki ilyet? A családban van másik T-s telefon is, azzal nem volt gond.
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Remélem nem kérdezek hülyeséget. a páromnak advance telefonja van. Ha jól sejtem Fmod-os 4.1.2 rom van fönn neki. Ez ugye már fejlett recovery-s?
Szóval erre így ahogy van fel lehet tolni a 4.4.4-es verziót? Vagy előtte ehhez is kell az update.zip ? -
Ranko
csendes tag
válasz Balathruin #44467 üzenetére
De van, csak ne 7es keménységűt, inkább 6ost vagy gyengébbet. De már azok tényleg gyengék, fólia elég eddig.
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv! 4.4.4 alatt nektek akadozik a videó felvétel?
Esetleg használja valaki ART környezettel? Csak simán átkapcsolom és kész?Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Elektromos autók - motorok
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest