Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolson

    senior tag

    válasz qwertly #4247 üzenetére

    Tokot, fóliát érdemes tenni rá, mégis csak védi így valami a készüléket.
    A root explorer-rel igen, a systemben is tudsz kotorászni, ha úgy óhajtja kedved vagy ha szükséges, de ehhez a programhoz meg egyáltalán a systemben turkáláshoz root kell.
    A titanuim backuppal lényegében az összes appot, játékot, azok beállításait, sms-eket, hívásinfót le tudsz menteni. A windows-hoz nem értek, de ez nem egy full másolat a romodról, nem teljesen olyan, amit te akarsz szerintem. Azt cwm-mel lehet megcsinálni, de az még nincs kész erre a telóra. Na az aztán tökre lementi az egészet, ha rendszer szinten csesz el valamit az ember, akkor is csontra vissza lehet állítani a lementett verziót. Ehhez is root kell majd egyébként.
    A root miatt elveszik a gari, de azért találták már ki a nyom nélküli rootot, hogy ez ne történhessen meg. Szóval vissza lehet állítani a rootolt telefont olyan állapotba, hogy ne derüljön majd ki a szervizben, hogy rootolva volt.

    G4RWIN

    A 4.2-es verziót még talán megkapja majd valamikor jövőre, de továbbiakat nem hiszem. A 4.1 január, február körül érkezik majd. Ha két évre akarsz telefont és frissítéseket, akkor bizony vagy google referencia telefont kell venned, vagy minimum egy más gyártó zászlóshajóját. A nem egészen két éve bemutatott nexus s most még megkapta a 4.2-t, de az ugye google cucc, de tovább már nem kap semmit hivatalosan. Szóval ez a helyzet frissítések terén.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák