Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolson

    senior tag

    válasz Bono' #2729 üzenetére

    Szerintem inkább ez, de elfogult vagyok nyilván kicsit. Pontosan nem ismerem az ace 2 paramétereit, de ha jól tudom, nincs benne automata fényérzékelő, ebben van és remekül működik is. NFC-t szintén nem tudom, hogy abban van-e, bár azt hiszem, hogy ez nem egy lényeges szempont még, nálam semmiképpen sem.
    A samoled kijelző pedig hiába pentile elrendezésű, így is veri minőségben a tft-t. Gyönyörű, élénk színek (nem vészesen szaturált), és 99,9%-os fekete, amit egy kijelző sem nagyon közelít meg. Proci sebessége is nagyobb, ez talán kicsit gyorsabbá is teheti ezt a készüléket.
    Üzemidő nálam kb 18-20 óra. De a telefon képes akár 4, 4 és fél óra kijelző használatra is, ami nem éppen rossz teljesítmény. Nálam azért ennyit megy, mert ennyi idő alatt általában meg is szokott lenni ennyi óra kijelző működés.
    Ha nem igen netezel és mondjuk szándékosan spórolsz is azzal, hogy nem hagyod netkapcsolaton, azzal nagyon sokat javul az üzemidő. Simán elmegy így akár 3-4 napot is szerintem, de ez persze nagyon használatfüggő.
    2 gb jut az alkalmazásoknak, ami szerintem több, mint elég, szóval nem igen lesz olyan értesítésed, hogy a belső memória megtelt. :)
    3,5-ös jack bemenet van ezen is és szerintem az ace 2-őn is, szóval nem csak a saját füles jó hozzá.
    Közel egy kategória a két telefon, de ez szerintem azért ráver pár kört.
    Én nem tapasztalok semmilyen nyekergést vagy bármi ilyesmit, az összeszerelés tökéletes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák