Új hozzászólás Aktív témák

  • petesejt

    aktív tag

    válasz Tiger. #6791 üzenetére

    Kitartás és kemény munka. Tessék addig keresni a Google beállításaiban és a Google keresőben is, amíg meg nem találod.

    Tudod a probléma abból fakad, hogy -- mint fentebb írtam -- generálod a problémákat, ezért sok van belőlük, és amikor nem találsz rá megoldást, akkor nincs elég kitartásod kikísérletezni, miért ütött be, helyette ideöntöd nekünk mind. Nekünk is megvan a magunk baja, beteg családtag, elromló technika, a szomszéd üvölt, a gyerek egyest hoz, stb. és még ha sokan is vagyunk sem garantálható egyáltalán -- különösen a kifacsart módon és különféle appok kombinációival elért "hibáid" esetén -- hogy választ adjunk csípőből.

    Ha meg akarod találni a hibáid forrását, akkor van egy alap: ez a telefon gyári beállítása, gyári Google beállításokkal -- ilyenkor működnie kell mindennek. Amik ezután kerülnek a rendszerre pluszban, abból egyről sem garantálható, hogy együtt fog működni egymással. Ez a szép a szoftverbizniszben: ha nem repülőgépről van szó, vagy atomerőműről, garancia nincs. Azaz ha neked van fent kilenc appod, amiből egy nem megy, akkor a precíz és hiteles hibakereséshez nyolc alkalommal kell gyári resetet csinálni, feltenni a hibás és egy másik appot, és megvizsgálni, mennek-e együtt. És még ez sem garancia arra, hogy nem három app, a csillagok együttállása, és egy ártalmatlan kikapcsolt funkció okozza-e a hibát.

    Érted már, miért kérsz kvázi lehetetlent, amikor feldobsz egy auto-wifi-on jellegű kérdést? Itt maximum mázlid lehet, hogy valaki belefutott már. Szerinted kitől várhatod el, hogy a fenti hibakeresést végigjátssza helyetted?

    Gigantikusak a variációs lehetőségek, egyetlen kapcsolón is múlhat minden, épp ez a legfontosabb érv amellett, miért nincs értelme kettőnél többször feldobni egy kérdést.

    Amúgy ügyes voltál, csináltál egy új fiókot, ezzel bizonyítékot szereztél rá, hogy valóban a fiókbeállításoknál van a probléma. Hajrá gyerünk tovább. Túl vagy egy lépésen az ötszázból. :D Amúgy biztos vagy benne, hogy ha lehetne alapra állítani a Google fiókodat, megtennéd egy szaros időjárás értesítés miatt? Vajon mennyi új problémát generálnál az alapra állítással, belegondoltál? Én hozzá nem nyúlnék, az tuti. Utána keresgethetnéd a megszokott húsz beállításodat -- nem szívás már ezt az egyet is megtalálni?

    "Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH

Új hozzászólás Aktív témák