Új hozzászólás Aktív témák

  • takcslajos1

    tag

    Sziasztok!

    Nagyon alaposan elkezdtem szemezgetni az S9+ telefonnal, mert G4-emben már több dolog haldoklik, és mivel már lejárt a 2 év szavatosság is, már nem szeretnék költeni rá. (MicroUSB-n ha töltöm, picit se szabad mozdítani mert kidobja magából, illetve akkor van 2 és fél óra SOT-om, ha nagyon nagy mázlim van, továbbá melegszik, lelassul, stb. Minden, ami egy több mint 2 éves telefonnál gond, és már nem akarok FR-ezni)

    Sokmindent elolvastam, összefoglalót is. Egy összegben nem szeretnék 240-260 ezer forintot kiperkálni, tehát a vodafone-s részletfizetéses ajánlatot nézem. Láttam az összefoglalóban, hogy nem kártyafüggetlen (és tudom, szerződés lejárat után ingyen függetlenítik).
    Azt is olvastam egy hsz-ben, hogy akármelyik szolgáltatónál veszem, szolgáltatói romos lesz (szóval a telekomos is telekom-romos, hiába független és dual sim-es).

    Az a kérdésem, hogy a szolgáltatói rom-nak mik a hátrányai, miből lehet észrevenni, hogy nem az eredeti Samsung-rom van rajta? Pl. a bootloader-animáción sem a Samsung, hanem a Vodafone jele lenne? Ha majd a telefonra 2-3 év után custom rom-ot akarnék esetleg tenni (ki tudja...), könnyebben téglázódik a szolgáltatói alap-rom miatt? Ezzel kapcsolatban vagyok kíváncsi véleményekre. :D

    Kameráról mik a tapasztalatok? Volt, aki megbánta ezt a telefont?

    Vacilláltam még a Oneplus 6 és a Huawei P20 Pro telefonokon is, de mivel előbbinek a kameráját érzem gyengének, talán még az LG G4-hez képest is visszalépés, utóbbin pedig nincs jack-csatlakozó, ami szintén komoly hátrány, illetve egyikük sem IP68-as, és tudom, lehet, csak az én hülyeségem, de jó lenne szívinfarktus nélkül bevinni a kádba vagy az élményfürdő medencébe szelfizni például, na :D

Új hozzászólás Aktív témák