Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz Krisz1000 #39026 üzenetére

    Szerintem ez attól is függ, hogy mennyi dolguk van. Nekem Salgótarjánban a hivatalos szervízben kész volt 4-5 óra alatt... reggel 10 vagy 9-re vittem és már délután mehettem is érte. Szerintem mindenképpen vidd el a telefont szervízbe és majd ott megmondják, hogy mi a helyzet. Az akkumulátoron kívül még pár csavart, usb aljzatot és pár apróságot is cserélnek. Gondolom, ha van más baja akkor azt is javítják ilyenkor, de érdemes azért neked összeszedned mik a panaszok és egy picit rá is lehet játszani. :)
    Egyébként az akkumulátor üzemideje folyamatosan romlik... ezzel nem tudsz mit csinálni minden telefon ilyen. Elvileg 500 töltés után már elveszíti az élettartama 20%-át. Persze ez nagyon óvatos adat szerintem ez inkább ilyen 700-1000 körül van.
    Ami sokat javíthat az üzemidőn, hogy csak azokat az alkalmazásokat tartsd rajta amire feltétlen szükséged van, amiket csak havonta 1x vagy " csak azért, mert hasznosnak tűnik" érdemes letörölni. Érdemes az eszközkarbantartóban ramot tisztítani és utána újra indítani.
    A gyári adatok visszaállításánál érdemes kilépni a Google accountból és nem szabad semmi féle biztonsági mentést visszaállítani. Képeket, névjegyzéket ki lehet menteni a gépre minden más meg pótolható .
    Egyébként van valami különleges oka, hogy még oreon vagy?

Új hozzászólás Aktív témák