Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    válasz kekedi #30060 üzenetére

    Teljesen jogos, nem az 512kb/s korszakban élünk, hanem már a 768kb/s vagy max 1mb/s korszakban... Nyilván ott fityog nálunk az oszlopokon az optikai kábel, csak épp ennyiben megáll a dolog. Megáll, mert az optikát ahogy nagy nehezen utána tudtam járni egy kecskeméti (!!!) cég, a Vidékháló kft. fejlesztette nálunk. Csak tudnám mi a tökömet keres egy kecskeméti cég Baranyában. Persze ők erről nyilván mit sem tudtak mikor felhívtam őket, de [az itt leírtak alapján] ők fejlesztettek.

    #30059 zelos Azért most már gondolom leesett, mit keresek én efféle oldalakon. Szar a netem, nincs más alternatíva, malmozni pedig nem akarok. Persze amit szeretnék, azt akár 4K-ban is leszedem, de eléggé szégyen, hogy egész este (és még valamennyit reggel) nyomatnom kell a letöltést ahhoz, hogy lent legyen. Eközben pedig a 4G is köröket ver a netemre majdhogynem válaszidő terén is, juhé!

    Nem akarok már többet offolni, de ha esetleg valaki volna olyan szíves, hogy segít valamit az egész hálózatfejlesztés-mutyi felderítésében, annak hálás lennék. Piszkálja a fantáziámat az oszlopokon díszelegő optikai kábel.

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák