Új hozzászólás Aktív témák

  • alcapone386

    őstag

    Pacsa75:
    Hát ritkán találkozok fórumokon olyan emberrel mint te....vagy ennyire nemtörődöm vagy, vagy életedben nem olvastál még fórum szabályzatot. Bízom benne erre jár egy moderátor és helyre rakja az agyadat. A kitiltásod csak jót tenne a fórumnak. PM üzenetet közszemlére tenni tilos. Mások oltása, beszólogatás, csípkelődés még mindig téged minősít.

    Ha beszólsz valakinek és sértegeted, mit vársz mit fog írni neked? Megköszöni, hogy ledegradálóan írsz róla? Tökös lettél volna, azt is kiírod a posztodba, hogy mi előzte meg azt a PM üzenetet. Persze nem ezt tetted. Ha valakit "pattanásos hülyegyereknek" neveznek az igenis sértő. Tehát sértegetésből és gyerekességből még mindig elsőbbséget élvezel. Intelligenciából....hát döntse el mindenki maga.

    Kedves moderátor/moderátorok: ez egy szakmailag színvonalas fórum volt. Régebben komolyan vettétek a személyeskedés, agyon off.olás és a jelenleg itt kialakult hangulat kezelését. Kéretik helyrerakni az agyakat.

    Reszemről itt és most befejeztem a további off. témát. Egyrészt, ha valami nem tetszik vagy sok a feszültség nem ismeretleneknek szólok be, hogy keménynek érezzem magam, inkább lemegyek és ütöm a zsákot. Másrészt tech fórumon vagyunk és nem ide való beszólogatásoknak helye nincs.

Új hozzászólás Aktív témák