Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    A Samsung kijelző alatti ujjlenyomat olvasója nem lesz ultraszonikus az S10-ekben? Mert voltak róla pletykák, de mostanában a szenzorral kapcsolatban nem igazán olvastam hírmorzsákat, így nem vagyok teljesen képben. Ha ultraszonikus, akkor viszont nem értem miért okozhat gondot egy kijelzővédő réteg. Elvileg a hangsugár azon is átjut, nem?
    Mellesleg, ez 3D ujjlenyomat leolvasást tesz lehetővé, szóval T0mcs ez minden, csak nem felesleges, sőt. Kényelmesebb használatot, biztonságosabb zárolási módot biztosít, mivel ez elvileg még a véráramlást is képes észlelni a 3D ujjlenyomat-képen kívül, így csak is ember ujjára old fel, és nem is akárki jött-ment ujjára. Én nagyon is várok egy ilyen újítást, a Samunál meg az írsz szkenner és hagyományos ujjlenyomat érzékelő lecserélése miatt illendő lenne minimum egy ilyennel előrukkolni. Még1x, nem vagyok teljesen naprakész, ha ez is valami optikai vacak lesz, akkor előre is elnézést a fake news terjesztésért.
    Ami pedig a hangerő gombokat illeti, nekem kényelmesek, ez az elrendezés a tökéletes számomra. Jobb kézben (telefonálás közben legfőképp) hüvelykujjal, bal kézben mutatóujjal érem el a hangerő gombokat. Mondjuk nem is szoktam igazán csesztetni a hangerőt telefonálás közben, de ha piszkálom sem kényelmetlen. Kinek mi.
    A keretnélküliség engem amúgy elvarázsol, csak jelen helyzetben nem a legpraktikusabb. Sound-On Display-el, ultraszonikus ujjlenyomat-olvasóval, előlapi kamera lehagyásával (miért nem merik meglépni már...), érzékelők kijelző mögé rejtésével, power gomb középre hozásával, hangerőgombok két széle felé kitolásával (power gomb két oldalára) és némi szoftveres varázslattal a "milyen tájolásban fogom meg" probléma kb. azonnal megszűnne. Szoftveresen is csak annyit kéne hozzátenni, hogy a tájolástól függően mindig a felsőbb részen legyen a hangerő fel, a lenti részen pedig a hangerő le gomb, illetve hogy forogjon a kijelző tartalma "fejjel lefelé" is. Így máris mindegy lenne hogyan fogsz rá a telefonra. Mondjuk a hangerő gombokat így alkalmazni talán kicsit kockázatos lenne, mert ahhoz tényleg vérprofi tájolásészlelés kellene, de amég az S9-emben is találkozok érdekességekkel néha, addig ez elsőre igen kísérleti funkciónak hangzik.

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák