Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz dkovizoli #49671 üzenetére

    Ok, értem mire gondolsz, csak megfogalmazásbeli különbség volt. Maga a firmware sorozat egyezik a XEU, XEH, DBT, stb. esetén, mindegyik OXM, azaz független firmware, ami multi CSC-s, azaz a kártyától függően áll be - SIM reset esetén - a kártya szerinti régióra, és - ahogy írtad - aszerint frissít. De továbbra is azonos, OXM romot kap mindegyik, kivéve azt a néhány esetet, amikor egyes régiók kihagynak egy-egy verziót. De maga a sorozat azonos. Ezért írtam, hogy XEU, XEH, DTB, stb. rom ilyen formán nem létezik, csak az adott régiókóddal érkező/tölthető független OXM rom van (meg persze egyéb, pl. szolgáltatói változatok). Csak a kiadás idejében különböznek, de ugyanaz mindegyik (kivéve ugye, amikor kimarad egy verzió).
    Tehát a régiókód, azaz a CSC különbözik. Így - ahogy te is értetted - olyan verziót tegyen fel, amit a kártyája szerinti régióban kiadtak. Nincs jelentősége persze, de amelyik verzió mindegyikre kijött, azt tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy melyik kóddal tölti le, ugyanaz lesz mind.

    Ez nem feltétlenül neked szól (gondolom, hogy te tisztában vagy ezzel), csak gondoltam akkor már leírom teljesen, hogy más is, akinek esetleg nem világos, értse, hogy is van ez.

Új hozzászólás Aktív témák