Új hozzászólás Aktív témák

  • CHIPman

    nagyúr

    válasz Oposzumtoszó #2932 üzenetére

    Ugyanilyet rendeltem csak Aliról (bár nem tudom neked honnan van), nekem még nem jött meg, a Spigen utánzattal egyetemben. Mindig ilyen tokokat használtam minden telómon, és akármi történt velük, tökéletesen megvédték. Csinálnál róla több képet? Főleg a széle érdekelne, illetve hogy alul-felül mennyire lóg a képernyő "fölé".

    Más:
    Próbált már valaki üvegfóliát? S7E-re azért nem volt ajánlott, mert a home gomb alatt a kis rész nem tapadt rá, és cuppogott ha megnyomta az ember a home-ot. Itt ugyebár nincs gomb, és így vékony alsó rész sem. Én személy szerint rendeltem ebayről egy olcsóbb darabot, ennyin nem múlik.

    (#2969) mchawer:
    Igen, az. Allee Telekom üzletben járkál egy Samsungos srác, nem tudta hogy függetlenek, de miután mondtam neki, utánaérdeklődött. Azt mondta, hogy jelenleg még biztosan függetlenek, és elméletileg nem is fogják lezárnif rissítéssel sem, de a joguk meglenne rá. (Mondjuk ezzel vitatkoznék, mert a Telekom nem /SL típusjelű telefonként adja el, ergo egyértelműen nincs rajta simlock, és nem hiszem hogy tehetnének rá.)

    [ Szerkesztve ]

    hardverapro.hu/tag/chipman

Új hozzászólás Aktív témák