Új hozzászólás Aktív témák

  • T.ati

    tag

    válasz eladogeppc #26616 üzenetére

    Szia!

    Nekem i7-em van, és jelenleg S8 cserén gondolkodom. Ennek oka a kijelző. Egyrészt elég kicsi, már gondot okoz az olvashatósága. A másik a minősége. Feleségemnek S7 van, már nem merem a kezembe venni, annyira szép az i7-hez képest. Érdekesség, voltunk koncerten ahol sokan fénykepeztek. Akinek iPhone-ja volt, a sötétben csak úgy világított a kijelző, messziről ki lehetett szúrni kinek LCD, kinek Amoled panelje volt. A Samu telefonok sötétek voltak, csak a színpad látszódott a kijelzőn, semmi felesleges fénykiszűrődés nem volt látható.

    Bár nem vagyok egy telefon guru, de azt azért hozzá kell tenni az iPhone fél éve nem volt kikapcsolva, soha nem kellett memóriát "felszabadítani", most is 30 alkalmazás van a háttérben nyitva. Ha készítek egy képet, ahogy wifire csatlakozik feltölti a felhőbe, már nézhetem is az iPaden. Ha újra kéne raknom a rendszert, elvileg az utolsó byte-ig vissza lehetne tölteni az iCloudból. Nem akad, nem fagy, tehát a rendszer nagyon jó. Jó a sztereo hangszóró, de csak ha közel van a telefon akkor hallani. A jack viszont hiányzik, főleg hogy nem lehet tölteni fülhallgatózás közben. Ami még hátrány számomra, mivel nincs PC, akár egy mp3 felmásolása is gondot okoz.

    Úgy gondolom, ha már megszoktad az android szabadságát, illetve ki is használod ezt, korlátok közé fog szorítani az iOS zártsága, de ez a zártsága okozza szerintem a rendszer stabilitását. Még egyszer hozzátenném, nem értek a telefonokhoz, én csak használó vagyok, ezek egy laikus gondolatai.

Új hozzászólás Aktív témák