Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz Dave1984 #5250 üzenetére

    +1
    Ráadásul a VR eléggé megérzi a fóliát. :(
    5251:
    Hát... Sok pénz, sok pénz... A Telekom hozzámvágta majdnem 10+ 19×majdnem10 ezer forintért.
    Ez van. Azt mondtam, hogy a következő telefonom ne legyen rosszabb mint az S5 Mini volt. Előző péntek éjjellel lehetett új készüléket vennem 21 hónap után hűséghosszabbítással, és ez volt a minimum a jelenlegi kínálatban ami megugrotta az S5 Minit. Megfogtam, megvettem, kedd este már a kezemben volt.
    Használom, ez van.
    Én a mérete miatt jelenleg még nem nagyon szeretem, no meg a mai nem tudok hívást indítani dolog sem fog hosszútávon kedvező benyomást tenni rám, de az akármennyibe is kerül csak egy használati eszköz.
    Ha olyan helyen vagyok ez is egy kupac téglán fog töltődni mert akár délre is le tud merülni bármi a mai lefedettségi térkép ellenére is, meg mire jön az utódja addigra ennek is festékhiányosak lesznek a sarkai, de az sem hat meg ha egy darab tetőléchez kötegelve világít az álmennyezet fölött amíg szerelem a villanyt.
    Ok. Tok, fólia jár. Dobálni nem fogom, vizet bírnia kell, a többit meg majd hozza az élet.

    Két telefont használok általában. Amit levedlek az megy másodlagosnak mindig. Azaz nálam egy telefon két ciklust kell kibírjon. Amit másodlagosból vedlek le azzal meg mindig van valami. A most levedlett Express LTE úgy járt, hogy az asztalon volt az S5 Mini mellette, és pont úgy borították rá a sört, hogy csak ez kapott belőle a Mini meg nem. A sors fintora, hogy a vízálló telefon maradt száraz. :) Szóval a besörözött telefon olyan mintha be is rugott volna, random home gombnyomást érzékel. :) Ennyit bírt megy a levesbe. :)

Új hozzászólás Aktív témák