Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hát én kínaiból csak Blitzwolfot vennék,azokról elég jókat hallok ismerősöktől és a neten is,viszont cserébe annyira nem olcsóak.
A nagyon olcsó tipikus kínai töltőkben én nem bíznék.
Nem feltétlenül az akkut,vagy a telefont bánthatják,én jobban félnék attól hogy egy konnektorban hagyott hulladék zárlatos lesz aztán leég a ház.Inkább fizetek 3-6 e ft közötti összeget egy minőségi darabért. -
törölt tag
válasz Valaki87 #4603 üzenetére
Igen, csak a gyors, pontos fókusz az ami kiemeli a mezőnyből, de ez már megérte. 16:9-ben használom, meg vagyok elégedve vele.
Nem hiszem, hogy bármelyik ellenfél összességében jobb lenne.
Jó lett az egész telefon.
Egy nagyobb kijelzőnek néha örülnék de már megtanultam, hogy a mindennapi használatban úgysem tudnék nagyobbat elviselni sokáig.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz #67656192 #4605 üzenetére
jó telefon nem firtatom, csak kamera terén G4-el olyan képeket látok, hogy eszméletlen...de még egy lumia 830 is megállja a helyét...és ugye többen is írták, hogy az elődje az S6 szebb képeket csinál...tehát ezért írtam amit írtam. de összképet nézve tényleg igen jó telefon..
-
törölt tag
válasz Valaki87 #4606 üzenetére
Volt pár s6-om de annak csak a részletgazdagság volt az előnye és csak nappal.
Nem mondanám, hogy jobb volt mint ez.
Inkább ott a keret és a hátlap tartóssága volt jobb.Ha az s7 nem lenne bővíthető akkor valószínűleg nem veszem meg. Az s6 után átmenetileg megint Note4-em volt, annak sem kell szégyenkeznie szinte semmiben, kamerában sem.
Az a baj, hogy nehéz újat mutatni.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Dave1984 #4607 üzenetére
teljes méretben talán meg is tudnánk nézni rendesen
töröld meg a lencséjét, és lehetőleg ne lengjen ki a kezed 3 méterreLittlecar : nekem kimaradt az S6.
Ezelőtt volt vagy 2 db Iphone 6-om meg egy Galaxy S5-öm, és utána egy Z3c .... Erre raktam egy sima fóliát meg egy 0,3mm tokot, így nem tudom a keret, hogy bírja majd. Igaz nem dobálom vigyázok rá tehát direkt nem dobálom, de nem is úgy bánok vele mint egy hímes tojással csak szimplán használom.Vízállóság vajon mennyire tuti ? Z3c-t nem mertem vízbe vinni
Ez beteg ( pénz nem számít )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Valaki87 #4610 üzenetére
Vízállóság?... /Bulikavagyok/ ő adja neki..
Szerintem jobb a kamera az s7 - ben mint az i6-ban sőt maga Samsung/android világa is jobban tetszik az almáriumnál.
Egy s6-ot csúnyán összetörtem de ettől függetlenül kb ugyanakkora zakókat talán az jobban bírt. Az s7 egyszer esett le parkettára és a szegélyléc nyoma látszik. Tok, fólia nincs, nem is lesz de egy bebujós tokot azért használok. Nagyjából karcmentes még mindenhol. A kijelző jól bírja a hátlap kevésbé.A video : Ez üzlet, legalábbis az próbál lenni, hátha a megtekintések után a YouTube többet fizet mint amennyit a telefonért adott.
Nekem a vödrös óceános tetszett..A gyökér
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz Valaki87 #4610 üzenetére
Megtudod nezni teljes méretben.
Reggel 5kor hirtelen lottem zsebbol elokapva.
Nem vagyok fenykepesz.az uveg hatlap meg ugy zsirosodik koszolodik mint a fene.annak a fejen vernem szet aki kitalalta.
Original01:A direkt linket masold be.[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
Ja azt nem írtad hogy Qi töltőket kérdezed!
Nekem S6-hoz volt olcsó Qi padom,tette a dolgát,szóval azokkal nem tudsz nagyon mellé lőni,csak ne az ilyen 1000-1500ft-os legalsó kategóriában nézelődj.
Viszont azzal számolj,hogy ezek a padok nem tudják a gyorstöltést,azt csak a Samsung S6E+,S7/S7E töltőpadjai tudják,szóval sokkal lassabb lesz a töltés.
A minőségi pad szerintem a Nillkin Magic Disk II-től kezdődik,de szerintem ennek az új árán (6-7 e ft),vagy akár olcsóbban is kapsz használt nem gyorstöltős gyári Samsung S6 padot is itthon használtan.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
De írtam. Itt: #4597, eleve vezeték nélküli töltőre kérdeztem rá.
E kettő közül valamelyik eredeti lehet?
Genuine Qi Wireless Fast Charging Pad For Samsung Galaxy S7 Note 5 S6 Edge Plus+
Real Fast Charge Qi Wireless Charging Stand Dock for Samsung Galaxy S7/S7 EdgeAz elsőnél a Samsungos képek szerintem csak megtévesztésként vannak kint.
A másodikra pedig csak ennyit ír: Brand: Unbranded/Generic[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
veterán
Bocs,én a 4600-as hozzászólásodra válaszoltam,a másik felett elsiklottam.
Hát láttam már ilyen elvileg "real" gyorstöltőt a neten ,de sok helyen a leírásban azt írják hogy Max output 5V/2A,ami messze nem gyorstöltő.
Van egy érzésem hogy ez kamu!Nem csak a gyorstöltés,de a márkája is.
Ebay és Aliexpress is tele van ilyen hamisítványokkal.
Ha gyorstöltő kell és biztosra akarsz menni,akkor keress aprón s6 edge+ töltőpadot.
Sok eladó van,van pár S7 pad is,amiket gondolom teló mellé adtak.[ Szerkesztve ]
-
asprey
tag
Üdv köztetek egy Black Onyx-al! iPhone 6S váltotta le!
-
Deck
titán
Nem tudok dönteni.. Fekete vagy fehér legyen..
PS5
-
őstag
Sziasztok.
Mindig is galaxy tulaj voltam. Most is egy S6 64Gb-osom van. Vissza térnék a 2 sim-es telóra és nagyon agyalok az S7 dual-on és a Note 5 dual-on. A Pertnero-nál 165 a Note és 175 az S7. Mindegyiknek van pozitív és negatív érve melyiket vegyem.
Az S7 ha szinte mindig 16:9-ben fényképezek mennyivel lesz rosszabb a 10 mpx,mint a 16? Ha valakinek dualja van,ez is olyan,hogy vagy memoria kártya vagy 2 sim,mert akkor ezzel sokra megyek. És még sok érv,ellenérv van...optikai képstabilizátor,ceruza,értéktartás,méret,ip67,stb....kicsit összezavarodtam melyiket vegyem.
Még agyaltam az LG v10-en is,annak a DAC hang chip-je a vonzó,de ezen kívül nem sok minden más.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
w333
félisten
Maximálisan egyetértek ... és egyáltalán nem rossz telefon, S6 sem volt rossz, de a Samu az összes gyermekbetegségeit javította az S7 -el, szóval szerintem jelenleg a piacon nem is nagyon van most jobb választás
Páromnak is S4 van, már lassan 2 éve és még mindig nagyon szereti !
Pont a tegnap írtam le egy kis élménybeszámolót a Media Mark-ból !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
veterán
válasz Maxximus #4622 üzenetére
Szerintem a legnagyobb ellenérv mindegyikkel kapcsolatban a bolt ahol nézted...
Amúgy Note csak a ceruzával és a hozzá kapcsolódó szoftveres feature-ökkel több mint az S6,szerintem amiatt nem éri meg lecserélni rá az S6-ot.
Ha nagyon Note-ot szeretnél,akkor szerintem várj még egy kicsit,mindjárt itt az új Note.Én S7-re váltottam,nagyon megérte!
IP68,sokkal jobb akku (perpill 4ó20p SoT,itt az S6 már kifeküdt,az S7ben van még 30% ),bővíthető memória,sokkal gyorsabb és pontosabb ujjlenyomatolvasó és szerintem szebb mint az S6.
Kamerában nappal S6 kicsit jobb,de ezt igazából csak akkor látod ha nagyon belenagyítasz.Kicsit romló fényviszonyok mellett viszont lemossa az S7.Összességében hasonló a teljesítményük,alig látható a különbség.Dualra meg annyit hogy itt is a "vagy-vagy" eset áll fenn,1sim+sd,vagy 2sim+no sd.
[ Szerkesztve ]
-
szatyi1
tag
Sziasztok ! Enis csatlakozom az S7 es tulajok koze es ti milyen uvegfoliat raktatok ra ? Ami elfedi az egesz kijelzot? Van-e eggyaltalan ilyen?
-
őstag
Ha bele lehetne a mostani S6-omba tolni még egy sim-et nem is gondolkodnék a cserén.
Amúgy Note csak a ceruzával több mint az S6,szerintem amiatt nem éri meg lecserélni rá az S6-ot
Meg RAM-ban,optikai kép stabilizátorban,aksiban,nagyobb kijelzőben kézre eső méretben (az első note ami ilyen sztm,magam is meglepődtem amikor először kézbe vettem)Dualra meg annyit hogy itt is a "vagy-vagy" eset áll fenn,1sim+sd,vagy 2sim+no sd.
Igen,itt bukik meg a bővíthető memória lehetősége....így minek? Olvatam itt a cikket ennek a a megoldására,ismerem. cseszzek szét egy 64 v 128-as micro kártyát, meg a sim kártyát? ez sem tuti...Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
MPowerPH
félisten
Hali! Beerett a mostani S4-em a cserere, es maradnek a Samsungnal. Kerdes, hogy a sima, vagy az Edge? 1 kezzel szeretem vacakolni, es ugye az Edge a meretei miatt lehet erre mar nem lenne alkalmas. Persze tudom, hogy ki kellene probalni elotte, de kivancsi lennek a tapasztalatokra. Vasarnap lesz idom elhozni a boltbol valamelyiket, addig meg kell gondolnom. A nagyobb aksi miatt preferalnam leginkabb az Edge -t, maga a plusz kijelzo funkcio annyira nekem lehet nem lenne hasznos.
A S4 most meg pont kenyelmes, siman tudom 1 kezzel kezelni.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
veterán
válasz Maxximus #4629 üzenetére
De akkor is csak egy felnagyított,kicsit megturbózott S6 tollal!
Amúgy a képstabilizátort miért soroltad fel?Note4/Note5/S6/S6E/S6E+ ugyan azt az optikai képstabilizátoros kamerát használja,mindben van.Mondom,én a helyed mostmár megvárnám az új Note-ot,szerintem nagyot fog vele a Samsung gurítani,idén igencsak odatették/teszik magukat!
-
Cuccok
tag
válasz Maxximus #4629 üzenetére
Eddig 2db S7 dualba henkeltem bele a 2 sim + microSD combot és mind a kettő sikerült.
Ha nem vagy fakezű és megfelelő szerszámokkal és odafigyeléssel fogsz neki akkor 10 perc alatt megvan elsőre.
Hátránya hogy a 2. simet normál telefonban nem fogod tudni használni a következő sim cseréig. -
veterán
válasz MPowerPH #4631 üzenetére
Szerintem mindenkinek más az ideális méret,ebben nagy segítséget ne várj,magadnak kell kitapasztalni,ehhez egy Samsung Store,vagy MM,esetleg szolgáltatók boltjai a legjobbak,ott kivannak állítva.
Nekem aránylag nagy a kezem,de az egykezes használat miatt,plusz hogy az Edge funkciók és az íves kijelző nem jön be (na meg a felárat se érte meg nekem),választottam az S7-et.
-
veterán
-
őstag
Igen a 3 hónapja megjelent S7 valszeg értéktartóbb darab lesz,mint a 3 hónap múlva kifutó model Note5.
A dual sim miatt sajnos kikerülhetetlen a bolti gari.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
Vagy 2.000-ér gyári S4 padot a T-com nál. Tökéletes. Vettem vagy 3-at. 1 még ki sincs bontva,tartalék.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
w333
félisten
válasz Dadan01 #4641 üzenetére
Jelenleg nem kapható ... (de elvileg még lesz)
-
törölt tag
Gyete át, hagyd azt a rossz Iphone-t a fenébe
#maxximus: a Note 4 egy nagyon jó telefon, az utódja visszalépés ezért meg se vettem. Az 5 Kamerája semmivel nem jobb a dumán kívül mint a 4 - é, a kijelző ua viszont már nem lehet bőviteni, ott az uj zsirmágnes hátlap stb. Szóval kikerült az uj Note-ból egy csomó szoftveres, hardveres dolog ami miatt nem érdemes megvenni.
Nagy kedvencem a Note széria a márkán belüli fejlettségi szintje miatt de az esti netezésekkel szemben a nappali hordozhatóság miatt nálam többször is elbukott.[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
Félve de meg merem kockáztatni, hogy ember vagy Isten legyen a talpán aki neked "megfelelő" mobilt (tudna) gyártani
A felsoroltakkal egyetértek, azokat a mobilokat azoknak készítették, akik még nem jöttek rá, hogy vehetnek/vehetnének S7-et is
Szerintem puszta mérnöki analitika és a józan ész is azt mondja, jelenleg ez, vagyis az S7 serie a leginkább vételre/használatra érdemes flagship a piacon. Ideje lenne valami pofátlan magas használt áron eladnod a szifont és végre venni egy jó telót[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
w333
félisten
válasz #67656192 #4644 üzenetére
Előbb utóbb szinte biztosan váltok, csak még kivárok !
(#4645) Angel78
Finnyás vagyok fontos hogy szinte tökéletes legyen egy telefon !
akik még nem jöttek rá, hogy vehetnek/vehetnének S7-et is
+1 a legtöbb mai telefon nagyon gyengus ... törnek is mint a ropi !
(#4647) Littlecar
Hallod ... te gondolatolvasó vagy
Annyi különbséggel hogy ez állna a hirdetésben ...
i6 csere bármire akár trágyára is, Jelige : szart, szarért !
Viccen kívül nem olyan rossz ez, csak hiányzik 1-2 megszokott funkció !
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #67656192 #4644 üzenetére
Ja...főleg nyáron. Valszeg S7 dual lesz.
Vagy ha találok 90 körül használtat akkor S6 dual. 2 kártyával úgysem tudom bővíteni az S7-et sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik