Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz 19Petya83 #28759 üzenetére

    Nekem is edge van. 20% -kal nagyobb az akku. A kijelző nagyobb, nüansznyival ugyan, de többet is fogyaszt. A többi egyezik az S7 -tel. Engem nem zavar az edge kijelző, és gyorsan megszoktam. De van 3rd party app, amellyel az edge szélek érzékenysége tompítható.
    Az üzemidőt pedig nagyban befolyásolja még (ahogy minden készülékét), hogy az aktív időben (tehát nem éjjel, amíg alszol) milyen térerővel rendelkező területen tartózkodsz, illetve WiFi, Bt térerő milyen ha használod ezeket. Továbbá, hogy használsz-e energiatakarékos sémát.
    Mivel igen képlékeny mindenkinél a képlet, ezért nem lehet egzakt választ adni. A játékot kivéve, pl nekem is hasonlóak a felhasználási szokásaim, de én éjjel nem töltöm a készüléket. WQHD felbontáson, teljesítmény módban használom, 4G -t kizárva. Reggel ~95-93% -ról indulok, és estére (~19ó környéke) marad ~12-18% az akkuban. Közte pedig átlag ~5,5 - 6ó SoT. De akadnak napok, amikor ennek fele, és csak másnap este rakom töltőre. Szóval, az S7 kb 20 -kal kevesebb. Ami azt illeti, ha ma kéne döntenem a kettő között, akkor inkább az S7 -re szavaznék (más szubjektív okok miatt) ..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák