Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Hasonlóan érzek most én is az i7-tel.
Tényleg nagyon jó telefon,de nekem hiányzik néhány dolog az S7 Edge-ből.
Több olyan dolog van abban ami miatt inkább visszaküldöm az i7-et.
Meg nekem kicsi a 4,7-es kijelző,az i7 Plus meg nagyon nagy a széles kávái miatt.
Tényleg nagyon jó áron vetted,én még júliusban vettem az enyémet 170k-ért.Más: 2 hete fura volt nekem,hogy az S7 Edge egy hét alatt 3-4-szer eldobta a hálózatot.
Amikor áttettem a sim-et az i7-be akkor voltam úgy vele,hogy ez bizony nálam sim hiba is.
Az i7-en aznap egyszer teljesen elment a térerő,meg is lepődtem.
A Telekom-nál is mondták,hogy valószínüleg hibás a sim kártya.[ Szerkesztve ]
Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
-
smidipeti1
tag
18.kerületben lakok kb. 300 méterre van a legközelebbi adotorony.. Nem egy telefonom, tabletem volt már de ilyen gyenge vétel egyikben sem volt. E téren csalódás az s7e számomra, 4 napos csucskészüléktől ilyet nem vártam. Igaz hívást emiatt még nem mulasztottam, mindenki elért elsőre és amúgy tényleg nagyon jó és szerethető a telo.
-
Exelsior
senior tag
Nekem itthon Vodafone 101 dBm 39asu
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
KYZRR
őstag
Neo Hybrid-ből a Crystal is mehet? A sima változat annyira nem gyerebe, ellenben az átlátszóság kifejezetten jól áll ennek toknak szerintem.
(#20847) maximilian4: Köszönöm, akkor lehet lecserélem a Nillkin töltőmet egy ilyen gyorstöltős Samsungra.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
katona.jozsi
aktív tag
Köszönöm a segítséged. A Google-s dolgok legtöbbjét tiltottam, pont ezért. Igaz, a helymeghatározás be van kapcsolva, a többi tiltva. A térerőm nem valami acélos (2 csík). A cella készenlétben, ha ez összefügg vele, kb 3. a fogyasztó listán.
A tanácsod megfogadom és kipróbálom 3g-n, hátha...
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
katona.jozsi
aktív tag
Most, hogy átállítottam 3G-ra a térerő fullon van.
Dunaújvárosban lakom és ennyire k*k* lenne az LTE hálózat. Nem is értem. Ezek után kíváncsi leszek, hogy mennyit javul az akksi időm, bár azért LTE nélkül használni a mobilnetet.
"Impossible only means that you haven't found the solution yet."
-
RaveForce
veterán
majd' 5éve ezt már egyszer eljátszotta a samsung az SIII-nál, hogy a TouchWiz mostantól MotionWiz... aztán valahogy csak vissza sündörgött a TW
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik