Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlolczka
őstag
válasz alcapone386 #52100 üzenetére
Mennyivel gyorsabb a rendszer?
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
laci laci
addikt
válasz laszlolczka #52101 üzenetére
Egy nagyon picivel gyorsabb,nem észrevehető..Szerintem..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
alcapone386
őstag
válasz laszlolczka #52101 üzenetére
Miliszekundumokban, de mégis érezhetően gördülékenyebb. Nehéz kifejezni, mivel alig van különbség. Még mindig azt mondom, hogy s7edge ma is megállja a helyét. Pl amikor s5 ről váltottam, s7e-re piszkosul észlelhető volt a különbség. S7e- ről s9plus ra, már nem erezhető annyira a sebességnövekedés. Persze antutu horror számokat mutat, de ezek a statikus tesztek nem érnek semmit. Egyedül ami szemmel lathatóan jobb, az a kijelző mérete. Ez valami brutál
-
laszlolczka
őstag
válasz alcapone386 #52103 üzenetére
Ja,a gördülékenység a jó kifejezés.Jó telózást.laci laci:a Glamour 4.5 nagyon nagyon jó.Megy az érintéses feloldás alvó állapotban is.
-
lucky07
aktív tag
válasz laszlolczka #52104 üzenetére
Nekem olykor nem érzékel a kijelző, hovának azt írja hogy az AOD kifagyott. Szóval nálam cserére érett.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
laszlolczka
őstag
válasz laszlolczka #52106 üzenetére
Basszus ezt benéztem.
-
Jack Oneill
veterán
válasz alcapone386 #52103 üzenetére
Akksiban milyen?
-
alcapone386
őstag
válasz Jack Oneill #52108 üzenetére
Most raktam fel töltőre. 15% akksinál - 6.5óra SOT.
-
FoX01
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon rég jártam it, LG Viewtym volt akkor arra emlékszem
Próbálom röviden: három hete vettem használt s7 edget, iphoneról váltottam, egyszerűen imádom, csodálatos készülék. Bő két hétig rendesen működött, azóta napjában többször iszonyatosan felmelegszik (cpuz azt mondja 70 fok és fölötte), van hogy teljesen véletlenszerűen, hívásnál mindig, az airplane mód segít valamennyit, de persze zabálja az akksit és ami mégrosszabb, rendszeresen kikapcsol (néha olyankor is mikor amúgy abszolút nincs túlmelegedve), és csak akkor hajlandó újraindulni, ha töltőre rakom, akkor viszont azonnal.
A baj az hogy külföldön vagyok, egy nagyon intenzív képzésen, még vagy tíz napig, szóval szervízbe nemigen tudok vele menni.
Amit próbáltam: soft reset, hard reset, cache törlés, safe/recovery mode, de semmi nem használ. A jelenség eleje kb fél nappal azután volt hogy megjöttem Olaszországba, volt azóta egy automata szoftverfrissítés, de lövésem sincs mi okozhatta igazából.
Bármilyen tippre nyitott vagyok, amit innen én magam meg tudok csinálni! Garancia nincs a készülékre, szóval tényleg bármilyen megoldás érdekel
Előre is nagyon köszi az ötleteket, válaszokat, remélem szabad itt ilyet kérdezni!
Szép estét!
T -
-
laszlolczka
őstag
Helló.Odinnal próbáld újra rakni a romot.A letöltött rom 2 cs tartalmaz,a home cs- nél megmaradnak az adataid a másiknál teljes gyalu van.Tehát a teló olyan állapotba kerül mintha most vennéd ki a dobozból.Ha ez sem segit valószinű hardveres hiba.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Sziasztok.
Erre a telóra létezik egy legalább 8.1 alapú ROM? Egyetlen dolog ami nekem lényeg az a Bluetooth eszköz akksi-szint kijelzés. 8.1 től tudja droid.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
gerner1
nagyúr
válasz MadMancs #52113 üzenetére
Nem, a 8.0 volt az utolsó főverzió. Egyébként a gyári Samsung fülesek akkuját mutatja ez is. Az Összefoglalóban benne van.
-
MadMancs
veterán
válasz laszlolczka #52114 üzenetére
Köszönöm. De RR ROMokkal nincs jó tapasztalatom.Tudom hogy 8.0 volt az utolsó hivatalos főverzió, de főzött ROMoknak pont az a lényege hogy jócskán túlhalasják a gyártót. Annó S4 emre volt még 6.0 is holott Samsung 4.4 nél feladta.
Tudom de JBL fülesem van.
Köszönöm kipróbálom.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
alcapone386
őstag
Simán lesz rá Pie is. A processzor támogatott lesz szerintem. Annó s5 nél volt valami váltás, azért volt ott nehezebb romolni. Bár még tévedhetek is
-
vipviform
senior tag
Szerintem egy hónap minimum jár még a használt készülékre is! Próbáld meg visszacsinálni a vételt, mert így lenne korrekt. Ha az eladó becsületes, akkor fog működni...Ez még akár lehet egy random hiba is amiről "elfelejtettek" tájékoztatni...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, nem igazán találtam rá beállítást, van rá mód hogy rögtön ne csutka hangerőn szólaljon meg a hívás/ébresztő? Mikor igazak álmát alszom és elkezd üvölteni mellettem szív szélütést kapok, ha szépen hangosodna az lenne a jó mert arra is felkelek ha már minimum hangerőn van.
-
laszlolczka
őstag
Sziasztok.2 costum romot szeretnék nektek bemutatni amik telepitésnél,és működés közben is hiba nélkül működnek.Az első ALEXNDR stock romja,amely a legfrissebb szeptemberi biztonsági frissitéssel rendelkezik.A romból a sok blotware eltávolitva(ami az árúházból pótolható).A rom stock kernellel kerül telepitésre,én a Moro 4.6 kernellel használom 7 órás üzem idővel.+ba telepitettem még a Good Lock zipet.A rom atom stabil.Rom control nincs,nekem nem is hiányzik.Nem aroma telepitős,viszont a nyelvet az előző romhoz állitja be.A másik rom pedig Glamour 4.5 S9+ portolt romja.Ez aroma telepitős,a rom után még 2 fix zipfájlt is telepiteni kell.Ez a rom is Moro 4.6 kernellel működik,rom kontrolt tartalmaz(minimális beállitási lehetőség).Itt 5 órás a képernyő idő.Mindkét rom telepítése:Engedélyezni kell az usb hiba keresést,és az oem feloldást.Ezutan odinnal mehet aTWRP,majd ebbe belépve factory data=yes,majd az 5 wipe(én mindig jelölöm a belső tárhelyet is).Ezután install rom.A teló újra indul és jöhet a belakás.Mindkét romot több napig használtam,hiba nélkül.
-
laszlolczka
őstag
válasz laszlolczka #52128 üzenetére
Big CPU: Max Frequency 2080 Min Frequency 208 -62.5 mV
Little CPU: Max Frequency 1378 Min Frequency 130 -62.5 mV
HMP 650 UP 300 Down
GPU Max Frequency 650 Min Frequency 112.Alexndr-nél ezekkel a beállitásokkal érem el a 7 órás képernyő időt.-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
alcapone386
őstag
válasz laszlolczka #52129 üzenetére
Ne legyen igazam, de én is ezeket a beállításokat használtam. 2 hét után alaplap kuka Nem akartam vészmadárkodni, lehet hogy véletlen egybeesés, de utólag az is eszembe jutott, mivan ha a feszültség visszavétel vágta haza az alaplapomat?
Bár 2-3 óra üzemidő állítólag már jelzés volt az alaplap hibára. Azt mondta a szervizes srác, hogy egy felpupujkásodott akksival is simán 4óra SOT össze szokott jönni.
-
laszlolczka
őstag
válasz alcapone386 #52130 üzenetére
Én ehhez a részhez nem tudok hozzá szólni,De a szervizes barátomnak megmutattam a beállitásokat és megnyugtatott,szerinte nem okoz problémát,még hosszú távon sem.Megbizom benne,a Samsung szerviz vezetője.40 éve telókkal foglalkozik.Meg itt a fórumon is ezt a bállítást használja valaki,a nevét most nem tudom vissza kéne olvasnom.
[ Szerkesztve ]
-
laszlolczka
őstag
válasz laszlolczka #52129 üzenetére
-
alcapone386
őstag
válasz laszlolczka #52131 üzenetére
Ezért is mondtam, hogy véletlen egybeesés is lehetett A lelkemnek is jobb, ha nem ez okozta
-
Alonso69
senior tag
válasz alcapone386 #52133 üzenetére
Szia .
Én is használtam ezeket az MTweaks beállításokat és előjött a rózsaszín csík (véglegesre),mindjárt arra gondoltam,hogy ez okozhatta,mivel előtte ha előjött egy kis nyomkodás után eltűnt,de ez csak találgatás és ha lenne alapja, akkor már valamelyik fórumon bíztos olvastunk volna róla.Xiaomi 14
-
mateus
senior tag
válasz alcapone386 #52134 üzenetére
Erre a whitestone dome-ra keress rá nyugodtan pl note 8 topikban, van bőven tapasztalat, nagyon nem ajánlott árát is figyelembe véve.
-
-
zsizsef
senior tag
-
lucky07
aktív tag
válasz laszlolczka #52128 üzenetére
Szia tudsz linket adni a romhoz?
Előre is köszönömMegbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
lucky07
aktív tag
-
MadMancs
veterán
válasz laszlolczka #52146 üzenetére
Valakinek nincs ötlete hogy lehet a navigációs sávot végleg eltüntetni Glamour 4.5 alatt? Elrejteni sikerült, de bizonyo helyzetekben sajnos mindenképp jelen van, pl gépelésnél. Ekkor nagyon zavaro hogy középre feltolja szinte a billentyűzetet.
Na meg amúgy is felesleges hisz vannak fizikai gombok.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
válasz laszlolczka #52148 üzenetére
Köszönöm.
Az a baj be volt jelölve mert GameTool teljesen más és megzavarja az embert.
Ezt a ZIP et elepítettem, 2x is. Navbar ugyanúgy ott figyel.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik