Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lucky07
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, az normális, hogy egy éjszaka alatt, nyugalmi helyzetben, csak a wifi van rajat, 20 %-ot merül az akksi?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
gerner1
nagyúr
válasz Dzsana #46307 üzenetére
Amennyiben engedélyezve van, hogy a háttérben használja a készülék, és ehhez még az adott helyen (ahol éjjel pihen) nem max a Wi-Fi térerő... - Illetve azon a helyen, ahol vagy -úgy általában (vagy éjjel)- gyenge a hálózati (GSM) térerő is ... -akkor a kettő együtt eredményezhet ~20% körüli merülést.
A Wi-Fi említett beállítása a Beállítások ⇒Kapcsolatok ⇒Wi-Fi ⇒Speciális ⇒Wi-Fi készenléti módban menüpontnál állítható be.
Mondjuk én nem értem, hogy éjjel, mi indokolja a bekapcsolt Wi-Fi -t (??), de nyilván nyomós okod van erre...
[ Szerkesztve ]
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Mivel tudom megnézni,hogy a készülék függő vagy nem? -
szab120
tag
Remélem az s10 (vagy bármi is lesz a neve) nem ezt a mostani trendet követi.
Pár napig használtam s8-at és s8+-t, S7 Edge-ről váltottam (volna) , viszont egyből feltűnt, hogy ez a nyújtott és keskeny kijelző nem az én világom (nem küllemre, mert amúgy tényleg egyedi és gyönyörű) , az S8+ meg túl nagy (holott nincsenek rövid ujjaim, ráadásul mindig a nagyobb, Note szériát részesítettem előnyben. Így az s8/9/Note8 széria teljesen kiesik számomra.
Egy kis használat után fájt a hüvelykujjam, pedig fizikailag nem nagyobb az Edge-nél, viszont a böngészőkbe sorokat beírni, már erősen nyújtózni kell, ez viccesen hangzik, sajnos nem az.
negatívumok:
-ujjlenyomatolvasó helye és észlelése (utoljára az S6-on volt ennyire sok hibatalálat)
-akksi: az s7 Edge akksija még 1 év után is jobban bírja szuflával
-retinaszkenner: parasztvakítás
-képarány: sokszor olyan érzésem volt a telefon fogása közben, mintha a klíma távkapcsolóját fognám
-fizikai home gomb hiánya eléggé zavaró, főleg, mikor nem érzékel, aminek kéneÚgyhogy várom az Oreot az Edge-re, lehet tudni, mikorra várható? Lehetett olvasni anno, hogy április közepére.
[ Szerkesztve ]
-
Alonso69
senior tag
válasz lucky07 #46303 üzenetére
Szia.
Nem sok mindent lehet olvasni a változásokról,a vietnámi ERC 8 és az orosz is ugyanaz,kivéve,hogy az orosz rom S9+ infinity háttérképet és Bixby-t port-olta.
Hétvégére ígérte a szerző az új javított face unlock -al használható rom-ot.Letölteni úgy tudtam,hogy képernyő időkorlátját átállítottam 30 mp-ről 10 percre.(a wifi beállításai mindig készenlétben)Xiaomi 14
-
INMOTEP
őstag
El köszönök tőletek ,köszönöm a sok információt és segítséget ! Mindig azt mondom nem rossz az s7 edge ,ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki .Nem lehet benne csalódni ,de nekem más rendszer jött be és azthiszem maradok az IOS nél .Próbára ismét jó volt és nem bántam meg ,minden jót sziasztok !
-
stefi68
addikt
válasz espi38 #46312 üzenetére
Nem tudom mi az a "nyanyos", de nem találtam a sim cserés megoldáson kívül én sem mást.
Gondoltam, hogy a függetlenítéshez beírt kódra (#7465625*638*#) a sikeres művelet után már nem fog kérni többé feloldó kódot. De igen kéri újra...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
krystman
őstag
Most jött valami 380MB os frissítés. Mi lehet ez?
-
espi38
őstag
válasz stefi68 #46316 üzenetére
A "nyanyos" témával kapcsolatban arra gondoltam,hogy nem publikus és nem szeretünk beszélni róla.
Sim unlock infora gondoltam,hogy ha jól rémlik valahogy előlehet csalogatni egy rejtett menüt és ott meg lehet nézni,hogy zárva van e a készülék vagy nincs.
Sajna másik sim kártyám nincs -
gerner1
nagyúr
-
zsolosz
tag
Samsung GS4-ről váltanék, napok/hetek/ óta olvasgatom a fórumot,
igyekszem tájékozódni a helyzetről...
Korábban LG G6, SGS8, Nokia 8-ban gondolkodtam...
Pár napja "fedeztem" fel a SGS7Edge-t, ami nagyon tetszik!
Mostanra a dilemma a Nokia 8 és a 7 Edge maradt...
Szerintetek? /persze sejtem a válaszotokat/ :-)
A másik kérdés a beszerzési forrás, szolgáltatónál tudnék 148 ezerért, de van, ahol 128-ért is
van függetlenben/állítólag "1 év teljes körű Gyártói garancia" jár hozzá.
Szerintetek van olyan bolt, ahol ez lehetséges?
Köszönöm! -
gerner1
nagyúr
válasz zsolosz #46327 üzenetére
Szerintem ha nem a Samsungnál, vagy valamelyik szolgáltatónál veszed (már amelyiknél még van a Teleonor -on kívül...) akkor csak max 1év garanciával tudsz venni. A szolgáltatós készülékekre alapból 1+1 év garanciát ad a Samsung. Az egyébb üzletekben kapható szürke importosokra 1évet, de pl Svájcból származóakra itthon egyet sem, mert az nem EU tagállam. Az egyébb boltokból szerintem már rég kifogytak a hivatalos Samsung forrásból származó példányok (nem véletlen az árkülönbség, és hogy csak 1év gyártó garanciát írnak). De, az Összefoglalóban ezek is benne vannak ...
A milyen/melyik,stb telót vegyem (?) az ⇒OFF téma, és van külön topikja.
[ Szerkesztve ]
-
Jorgos01
tag
válasz zsolosz #46327 üzenetére
Szia!
Én kb. egy hónapja vettem a Media Marktban, akkor 155,-eFt volt, most úgy nézem, hogy drágább, de érdemes bemenni hozzájuk, mert nekem akkor a honlapon szereplő árnál alacsonyabb áron ideadták (érdekes, de ilyen is van.)
Néztem még anno a Firstphone-nál is, most ott 158.900,-Ft.
Mindkét helyen független és 2 év (1+1) gyártói garancia.Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
stefi68
addikt
Használtátok már a telefon nyomás érzékelőjét?
Nemrég találtam egy tök jó kis appot muBarométer a neve.
Naplózza a légnyomás értékét, mutatja annak változását grafikonon.
A pro verzióban van egy plusz widget amin megjeleníti ezt a grafikont.A magyarítást lehet kritizálni (de csak kíméletesen ), én követtem el.
-
szab120
tag
Szerintetek megérné lecserélni a telót Note 8-ra? 70-et kéne ráfizetnem. Most még 100 környékén el lehet passzolni (nem mintha annyira akarnám, mert korábban is írtam,hogy az S8/9 vonal nem nyűgözött le annyira.)
Viszont ahogy ismerem magam fél/1 év múlva úgyis váltanék, akkora már kb 50-ért fog menni az Edge.
Nagyon rágódom -
-
szab120
tag
válasz janaman01 #46335 üzenetére
Sajnálom rá persze, de azt is sajnálnám,ha jövőre fillérekért menne el. Szóval eléggé patthelyzet
Note párti voltam én is inkább mindig, de az edge lenyűgözött. S8/9 meg sem mozgat.
Sajnos az infrát kihagyja már a Samu mindenhonnan.
Néha még bennem is megvan az érzés,hogy gyors jegyzetenél kihúznám a ceruzát 😃 -
Alonso69
senior tag
Megjelent az XDA-n a Note 8 portolt Rom ERC1-es verziója.[link]
Xiaomi 14
-
Lallos
csendes tag
Olyan kérdésem lenne még hogy a hangzás az mennyire erős hangos nálatok? pl nálam a csengőhangerő a maxtól egyel lentebb van ami nem zavaró hangos, ha videót nézek és full hangerőre veszem is elég gyenge....kihangosításnál is az g2 hangosabb volt sokkal...pl főzés pakolás zajongás mellett alig lehet érteni a másik felet? Ez nálatok hogy van? Vagy az enyém szorul szervizelésre? kb 2honapja van meg telenoros
[ Szerkesztve ]
-
szita.erno
aktív tag
Hogy tudom be állítani hogy csak az tudjon hívni aki a telefon könyvben van?
'Tiszteld őseidet, mert rajtok keresztül nyertél életet és örököltél Istent és Hazát."
-
stefi68
addikt
válasz szita.erno #46344 üzenetére
Telefon - Beállítások - Számok blokkolása - Névtelen hív. blokkolása szerintem azt jeleni.
-
zsolosz
tag
-
szab120
tag
válasz zsolosz #46346 üzenetére
Bolti garit ebben az árkategóriában nem szabad bevállalni, mert egy esetleges szervizelésnél nagyot lehet koppani, nem beszélve arról, hogy a gyári garihoz plusz egy évet lehet venni, így 3 évig is biztonságban érezheted a telód ilyen szemszögből (már ha nem töröd össze ] Ha meg nem tervezel vele hosszú távra,akkor eladás esetén fog óriásit zuhanni az ára pont a bolti gari miatt
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok, hogyan tudom kikapcsolni hogy ne lehessen kiválasztani ne ajánljon fel semmilyen Google fiókkal való belépesi lehetőséget? Play játékok nincs felrakva. Unokaöcsém feltette mert szórakozott valami szarral, de nekem nem kell, rögtön le is töröltettem de azóta a world of tanks blitznel állandóan kéri. Utálatos szar Google játékok. Az alkalmazások között nincs is hogy uninstallaljam
-
espi38
őstag
válasz Jack Oneill #46343 üzenetére
Sziasztok, nálam is ez a probléma, a legkisebb hangerőn is nagyon hangos a hívás hangszóró, kihangositaskor viszont maxra kell tenni mert nem hallani a másik felet.
Lehet ezzel kezdeni valamit tényleg bömböl az ember fülébe a telefon, de hála istennek jó a fülem és ebben az esetben nagyon zavaró ez a dolog, valakinek valami ötlete vagy ez rom hiba rakjak rá másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest