Új hozzászólás Aktív témák

  • Xanax88

    tag

    válasz Jag #45470 üzenetére

    Az a baj, hogy mikor egy ember mer panaszkodni, egyből 3 másik ugrik neki és emiatt rengetegen nem is irnak inkább, mert már kicsit unalmas, az, hogy semmire nincs megoldás, csak az összefoglaló, meg a wipe, aztán ha nem segít, akkor biztos user error... nevetséges.
    Rengetegszer mire lecsesztek valakit, hogy miért merészelt kérdezni, ugyan annyi energiával válaszolni is lehetne neki, nem az első telefonom és nem az első követett topicom, de ilyen buzi hozzáállást még sehol nem láttam prohardveren...
    Gyakorlatilag 'wipe' és 'összefoglaló' spam az egész fórum.
    Ismerettségi körömben van még 2 másik S7E tulaj, mindkettő hasonló okok miatt nem ír ide semmit.
    Az, hogy ti veritek magatokat a fasza akkuidőre, meg mindenkihülye akinek nincs meg a 6 óra sot, 48 óra keszenlét és ezt kb mindenhol a többiek orra alá toljátok egyenesen undorító... ez így nem egy közösség, hanem egy 4-5 tagú fanboy banda...
    Nem mérvadó ilyenből leszűrni, hogy a nagy átlagnak milyen jó minden.
    Pár nagyhangú emberből általánosítan mindenkire azért erős.

    Mondjuk az is meredek, hogy teljesen alap és magától értetődő dolognak kezelitek a wipe cachet egy olyan készűléknél ami 2-3 éves napi használatra lett tervezve és a userek nagyrésze azt se tudja mi az, normális esetben ha minden jól megy, nehogymár ilyenekkel kelljen szarakodni, érdekes, máshol nem kellett... Furcsa módon a Note2 mön egyszer ha csináltam, és a mai napig ugyan olyan jól megy mint a dobozból kivéve... ráadasul azt még sokkal aktívabban használtam mint ezt, rommáhányva appokkal sem produkált olyan anomáliákat mint a hetes.

    Hát ennyi... aztán azt csináltok amit akartok, ha nektek ez így jó... szemelyszerint majdnem pont leszarom. Csak bosszantó látni ezt minden nap ha felnézek.

    Krisz

Új hozzászólás Aktív témák