Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Jack Oneill #39700 üzenetére
Nem vágom tőle magam hanyatt
-
g4mer
senior tag
Nektek hany ora kijelzoido jon ossze altalaban?
14 oras keszenlet, kozepes fenyero, energiatakarekos mod, fel ora navigalas - kereken 4 ora kijelzoido milyennek szamit?
Sic Parvis Magna
-
KTibxx
aktív tag
Sziasztok! Mail kliens frissítése hozott valami újat? Pl van benne késleltett küldés?
-
veterán
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz killzone1987 #39710 üzenetére
Szerintem rom függő is.. Az enyém 1 hónap múlva lesz 1 éves, de 4 óra kijelzőidőnél nem nagyon tudtam többet sosem... Mielőtt lejár az egy év beadom, hogy csereljenek akksit..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
g4mer
senior tag
Nekem az előző tulaj mindig gyorstöltötte, attól félek, hogy legyilkolta vele az akksit
Van még rá 9 hónap garancia, szóval, majd valamikor én is beugrok vele a szervizbe.
Mondjuk ez a 4 óra korrekt szerintem, de a több mindig jobb
Sic Parvis Magna
-
enginev3.0
félisten
Nem tudom srácok, én már nagyon várom az s9-et
Nem volt még ilyen sokáig egy telefonom, és nincs vele semmi baj, de már jó lenne valami másÉs az egyelőre úgy néz ki csak az s9 lesz, ha nem rontják el külsőre
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
veterán
(#39710) killzone1987: Upsz, nyertél 2-3 héttel
(#39711) no more: De, telekomos.
Muszáj volt valami "profilt" felállítsak, mert az előző 6000-es aksis telómnál megszoktam a jó sot időt. Természetesen nekem is, mint mindenki másnak futnak a szokásos szinkronizációs appok, a feleslegesek letiltva/törölve. Fényerő automata, mindig jól látható. Amoled barát black téma. Otthon wifi, kint 2G, ami a csetre, szinkronra elég. Ha meg kell gyorsan átváltom 4G-re. (észrevettem, hogy a 4G nem tökéletes nálunk, így szokott gondolom erőlködni néha) Röviden ennyi. Ha lenne root, ennél még jobb lenne....nem tudom meddig bírom nélküle....fránya pénz, meg fránya gari.....
https://gamergep.hu/
-
Keem1
veterán
Teljesen jogos! A francért nem vonatkozik az akksira is a gari, ha az be van építve?! Én se értem, bosszantó.
Jaja, kb. 20 ezer. Vagy olcsóbban a kék békánál.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Ezt csak ő tudja megmondani, de szerintem igen
-
alcapone386
őstag
válasz enginev3.0 #39717 üzenetére
Én is így vagyok/voltam vele, hogy s9előtt nem váltok. De azt kell, hogy modjam, hogy valami igen durvát kell villantania a samsungnak s9-cel hogy mégis váltsak. Pl nálam alapkövetelmény, hogy a kijelző alatt, tehát elől legyen az ujjlenyomat olvasó. (Mint már írtam, praktikum szempontjából nekem elől kell, hogy legyen. Esetek nagy részében nem veszem kézbe a telefont napi 8-10órában, hanem asztalon van, így a feloldáshoz elég csak ráböknöm). A sebesség már annyira brutál s7e-nél, hogy nincs az az érzésem, hogy ettől gyorsabb kéne. Kamera szintúgy megfelel. Akksi időben hiába kéne, hogy javuljanak az új készülékek, mégse egetrengető. Papíron minden új készülék lassan évente 25%-al keveset fogyaszt, mert a csíkszélesség blabla....mégis galaxy s5 ugyanennyit tudott. (Vagy többet). Remélem igazak a hajtogatható mobilokról szóló hírek
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz alcapone386 #39727 üzenetére
Note 8-ra érné meg váltani egyedül S7E-ről. De az majdhogynem duplaennyibe kerül...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
dragon1993
őstag
Elvileg a kijelzőbe lesz építve az ujjlenyomat olvasó.
-
no more
veterán
válasz dragon1993 #39729 üzenetére
Szerintem meg el fogják dobni az ujjlenyomat-olvasót... Az Apple elkezdte ezt a Face ID hülyeséget és szerintem mindenki menni fog utánuk. Ne legyen igazam!
-
warezxts
senior tag
+1 - teljesen az én véleményem osztod, mintha én írtam volna le a saját gondolataimat
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Ezt a videójavítót érdemes bekapcsolni? Ahogy néztem, ha bepipálom nem csinál semmit, csak túlszaturálja a képet... De én így is AMOLED Mozi módban használom, mert imádom a neon színeit, de azzal már nem lenne túlzás?
-
enginev3.0
félisten
Szerintem jövőre lesz még ujjlenyomatolvasó, bár ez engem nem érint, nem használom
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
senior tag
+1
Én most készülök másfél év után aksit cserélni, egyedül abban érzek némi visszaesést. Így ha minden jól megy, 3 évet kiszolgál az S7e anélkül, hogy bármi igényem lenne váltani. Szerintem ez példás! -
Jack Oneill
veterán
Teljes mertekben egyet ertek.
(#39724) Meggyi001
Ez most nagyon fajt -
Jack Oneill
veterán
válasz no more #39735 üzenetére
Ha mar szinek. En ugy oldottam meg baromi jol a tulszaturaltsagot, hogy adaptiv modban a szinskalan levittem minimumra a pirosat es a zoldet(meleg szinek) es felvittem haromnegyedik a keket(hideg szin). Nekem ez igy uber jo, de mar ismeroseim is kiprobaltak. Az enyhe sargassag is megszunik.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Jack Oneill #39739 üzenetére
AMOLED moziban nem sárgás, inkább talán kékes picit. A színek nagyon durvák! De ennek a kijelzőmódnak pont ez a lényege.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Lehet volt már...
Lattátok hogy frissült a számológép és belekerült az átváltó funkció?
Ami szerintem nagyon hasznos!....Pr:)ly....
-
alcapone386
őstag
válasz dragon1993 #39729 üzenetére
Igen bízzunk benne, bár van pár sajnálatos hír
Reméljük nem igaz -
Don't Panic
senior tag
válasz alcapone386 #39744 üzenetére
majd ha a flexibilis panelekbe integrálják az ujjlenyomatos feloldást
-
alcapone386
őstag
-
no more
veterán
válasz Jack Oneill #39745 üzenetére
Színtelen??? 😱 Nem az alapvető móddal kevered véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik