Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem is lenne. Az egyik az, hogy expansys-ról rendelt-e valaki ilyen telefont, és ha igen, akkor tud-e mondani valamit a garanciáról? Meddig érvényes, érvényes-e egyáltalán?
A másik kérdésem arra vonatkozik, hogy utólag beállított téma módosítja a bejövő hívás képernyőt is, vagy az minden esetben ugyanúgy néz ki?Köszi előre is a választ!
C programmers never die, they are just cast into void.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz leslien #13302 üzenetére
Biztos vagy benne? Utána jártam, és azt írták hogy a garancia időtartama attól függ, hogy honnan származik a készülék (melyik országban vásárolta az expansys). Egyébként tudsz olyan boltot ajánlani, ahol korrekt áron és jó feltételekkel lehet hozzájutni?
C programmers never die, they are just cast into void.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TODI1111 #13299 üzenetére
Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet. :/
(#13298) leslien
Több, mint 1 hónapja vettem, de mindegy egyelőre frankó a készülék és már-már brutális üzemideje van, pedig nálam aztán használva vannak mobilok.
Egyébként érdekes, hogy ennyire belexarnak, mert régebben a telenor szinte rá sem ült a frissítésekre, szinte együtt jött a függetlennel, de olyan is volt, hogy előbb megkapták!
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz ToMmY_hun #13303 üzenetére
sajnos ott egy év van mert csak a Samsung Mo. Zrt. által kibocsájtott telokat tudod beregelni...
itt a legbiztosabb +7650 és független van minden színben...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
RaveForce
veterán
válasz leslien #13305 üzenetére
perpill akkor innen most talán mégjobb [link]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kellcucc
aktív tag
Tegnap mivel a Mammutban volt dolgom így elmentem az MM-be is megtapogatni. Sajnos csak fehér színben volt az edge. Nem tudom miért de nagyon műanyag, gagyi hatást kellett számomra (black vagy silver lenne a befutó). Mellette volt egy S6e is, az ugyan feketében de sokkal minőségibbnek tűnt. Kicsit csalódott vagyok hogy nem lett első látásra szerelem, mert így még jobban hezitálok, hogy megvegyem-e. Tudás alapján ő a befutó, de már-már túl nagy, kár hogy egyre kezdenek elszállni a mérettel. Kiadhatnának egy mini verziót is ezzel a tudással, kisebb akksival, egy s6e méretben.
-
blade4
aktív tag
Nekem Telekomos telóm van, telekomos romot megéri lecserélni függetlenre?
Ugyanolyan marad az akkumulátor idő minden?
-
Etaporszivo
újonc
Sziasztok!
Végre rászántam magam és megvettem ezt a telefont, mivel olyan sok jót olvastam róla itt, és máshol. Vegyes érzelmeim vannak így 2 nap használat után. A kamera elég nagy csalódás szamomra az elülső kamera szerintem egyèrtelműen nyújtott képet csinál, a hátsó pedig mintha ferdítené a képek közepét, ugyanakkor a képek minősége még rossz fények melett is elég jó. A másik számomra idegesítő dolog az, hogy ha görgetem vagy húzom a képernyőt, elvesztik az oldalon lévő képek betűk az élességüket, ami egy idő után szem fájást okoz.Szóval vegyes érzelmeim vannak, jó telefon de azért 250ezer forint sok érte ilyen hibákkal.
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz Etaporszivo #13314 üzenetére
Kapcsold be az alakjavítást a kamera beállításoknál......javulást fogsz tapasztalni.
-
SütiGTi
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki ezzel a ku**a telemaxgsm szervizzel fel lehet venni valahogy a kapcsolatot?
-
Ákkk
addikt
-
törölt tag
Van aki szervizeltetés után vízbe mártotta a telót? Miután szétszedik, az összerakáskor használják a gyártásnál alkalmazott technológiákat(cserélnek-e tömítéseket, újraragasszák-e, ilyesmik)?
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Végre megérkezett a fólia amit az Aliexpressről vettem. Nem üveg de egészen jó.
Takarja a széleket is rendesen és fedi az egész készüléket. Ahogy látni kicsit bénán tettem fel. De a tok nem gyűrte fel. Spigen Rugged armor tok.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Ákkk
addikt
-
blade4
aktív tag
Feltettem a legújabb xeh romot, de csak 2g-n van hálózat. e betűt ír.
-
blade4
aktív tag
Ha kimegyek a házból van H betű is de 4g nincs, eddig volt bent is.
Vissza teszem a telekomos romot.
-
blade4
aktív tag
válasz gerner1 #13332 üzenetére
Szerintem amúgy elnézhettem valamit.
Vissza állítottam az eredeti telekomos romot, ugyanaz, itt a gép előtt nincs 4g-s net, a wifi mindig be van kapcsolva, úgy használtam végig, valószínű nem figyeltem soha hogy nem 4g-s a net bent a házba.
Így vissza teszem a xeh romot.
-
Joe.36
addikt
válasz Jano_023 #13323 üzenetére
Én úgy látom hogy a jobb alsó sarokban már elkezdte, vagy csak ilyen a kép? Nekem is ilyen volt igazából nem is felgyűri hanem felnyomja!
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Jano_023
őstag
válasz Joe.36 #13334 üzenetére
Jól látod hogy van alatta buborék. Sajnos nem raktam fel rendesen vagy ott nem tapad rendesen. A tok felhelyezése elött is ilyen volt.Az igazság az hogy mivel nincsen rá rendes fólia így marad ez, ott nem zavaró a lényeg hogya képernyőn nincsen.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
Jano_023
őstag
válasz Joe.36 #13336 üzenetére
Rendeltem még egy másikat is, majd azt id megirom az milyen. De egyenlőre örülök neki hogy van rajta valami végre.
Menden eddigi mobilomra vettem egy rendes tokot és fóliát. Sajnos erre nem lehet kapni.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
PeteePeti
őstag
A Silent Boot applikáció pont ennek orvoslására való! Telekomos az enyém is és engem is zárt a boot animáció óbégatása!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz vadászcsiga #13341 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Joe.36
addikt
válasz PeteePeti #13342 üzenetére
Na ezt kipróbálom, nekem is kell.
(#13338) Jano_023
Én leszedtem a fóliát mert nagyon sokat ront a telefon használhatósági élményén számomra, most csak egy [TOUGH ARMOR] tokot használok.
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
válasz vadászcsiga #13344 üzenetére
Én azt hittem hogy ezek a dolgok már rég kihaltak, több T-s telefonom is volt, és nem volt ez, sőt a Z1C-m még független is volt! Ezen persze van.... sajnos nálam csak félig jó, mert a bekapcsolási animációt kikapcsolja, de a kikapcsolásit elkezdi megy kb 1-2 másodpercig és akkor áll le, nem baj úgyis tervbe van egy független rom felrakása
Még jó hogy nincs a telefonon Tmobil felirat
De ez hang nem tudom mire jó, ki találta ki, de baromi idegesítő!!!!
[ Szerkesztve ]
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Srácok, hogyan tudom újrainditani az S7 Edge telómat? Kiba**ottul idegesitő, h nincs rajta egy restart gomb, ami minden esetben újrainditja, ha már egyszer nem kivehető az akku Lefagyott ez a retek, semmire nem reagál.....csak az edge panelen mutatja az időt, változatlanul
Kezdetektől fogva sz*r, eddig húzta...[ Szerkesztve ]
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik