Új hozzászólás Aktív témák

  • Markizmark

    addikt

    válasz Austin F. #16110 üzenetére

    Ez így valószínűleg igaz, de nem tudom kinek van kedve végigjátszani velük a meccset, ha vita alakul ki.
    Mindezt mégcsak nem is 2, hanem csak az 1 évért cserébe. Holott pár Szent Istvánnal többért már rendes 2 év hazai garancia jár és nyugodtabb alvás.

    2012-ben vettem gsm boltban egy note 2-t, első sorozatot. Egyrészt azért mert itthon még senki nem forgalmazott gyártói garisat, másrészt kb 40e-rel olcsóbb volt, mint az itthoni függetlenek kezdő ára.
    Természetesen érintett volt az eMMC bug-ban.
    Gyakorlatilag bármikor elhalálozhatott volna. Inkább pár hónapos korában eladtam és vettem egy rendes hazai garisat.
    Valószínűleg sok kellemetlenségtől kíméltem meg magamat. Ha kifeküdt volna a telefonom akkor hetekbe-hónapokba telt volna érvényesíteni a garanciát, ha ugye kialakul ez a vita, mert nekem akkor is azt mondták a telefonba, hogy kell számla. Szóval jó ideig lett volna egy 160 ezres papírnehezékem.
    Továbbá az is a hazai garis mellett szólt, hogy kétszer tudtam benne kijelzőt cseréltetni (1-2. év végén), ami kb 90 ezres költség lett volna zsebből. Plusz akksi, usb csati, akkufedél, kábel. Ja és mindezt az ebédlőasztalomon cserélte a srác fél óra alatt. Ilyen biztos nem járt a gsm garishoz még 1 éven belül sem.

    Tehát szerintem megéri a felárat a gyártói garancia, még akkor is ha már nincs háznál javítás. Kis idő múlva egyébként is annyira le fog esni a gyártói garis ára, mint amennyi most a gsm boltosé.

    Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

Új hozzászólás Aktív témák