Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz Sebestyen01 #1383 üzenetére

    És?
    Én sem kaptam meg, de nem írom le minden második hozzászólásban.
    Nekem is "szarul esik", hogy nem kaptam meg, mert hétvégén terveztem átköltözni az S3-ról.

    Sírhatnék továbbra is azért, hogy a voda milyen egy tróger, mert a pénzt már átutaltam nekik (ezt se értem amúgy T-nél elég kifizetni a futárnak ha kell is valamit, itt meg utaljam előre) és a telefon még mindig nincs nálam, mert "csomagolás alatt" felirat van már délelőtt óta. Ebből kiindulva még hétfőn se igen lesz telefon a kezembe, mivel gondolom holnap nem fogják átadni a futárnak, hogy az hétfőn kézbesítse nekem.

    Igazából az a legnagyobb vicc, hogy így ennek sok értelme nem volt, mármint az előrendelésnek.
    Ma csak simán beslattyogtam volna bármelyik boltba és most már én is S6 tulaj lehetnék végre, mert mindent elrendezhettem volna kb 30p alatt max.
    Azért az ember nem 20k-t hagy náluk, azért elég gáz, hogy ezt így kezelik. Mint már említettem a magnetta színű szolgáltató most fényévekkel veri a vodát e tekintetbe. Azt amúgy halkan jegyzem meg, hogy ugye ma voltam bent egy boltban is, hogy megérdeklődjem mi van már a telefonnal, és csak hebegés ment, választ nem kaptam, csupán ígéretet, hogy felhívnak majd, és utánanéznek miért nincs teló.
    Természetesen mondanom sem kell, hogy a kutya nem hívott.
    Ja deeee mégis.
    Olyan 16:30körül keresett egy hölgy a vodafontól (elsőre még megörültem, de kár volt) aztán közölte, hogy anno még 04.01-én feliratkoztam a visszahívásra előrendelés kapcsán, és hogy akkor akarok e előrendelni.
    Aztán elmagyaráztam neki, hogy
    1: már amúgy kapható ne zavarja
    2: előrendeltem, de már bánom, mint ahogy azt is kezdem, hogy a vodához mentem át.

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák