Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabber1981
csendes tag
Sziasztok!Év elején vettem az S5 telómat!Régen nézelődöm a fórumon nagyon sok hasznos infót kaptam tőletek amiért ezer hála.Ma első próbálkozásra feltettem a Bigyo13 féle BOD3 ROM-ot.Nem bonyolult ez csak végig kell olvasni és értelmezni mindent Nagyon köszönöm f@sza minden!Jaaa kamera biszbasz nekem is jött előző rendszerrel néha ami szerintem nem viber függő mert én nem is használom kb 3 hete csak messengert de előjött.Azt figyeltem meg hogy ha fényképezel akkor semmi de ha kamerázol akkor ugrik elő a démon, de akkor sem mindig.Szerintem ha sokat kamerázik az ember egy huzamban akkor már sanszos.Nem használom kamerát videózni kb 1 hete ééés semmi.Mindegy csak azt akartam mondani hogy nagyon köszönöm itt mindenkinek!
Samsung Galaxy S5 BOE5-POEA TMH ROM
-
Gabber1981
csendes tag
Kérdeztem Telekomot hogy jön-e frissítés nem független S5 re, erre vissza kaptam hogy még nekik nem küldött a samu semmit még.Akkor gondolom mindenki tudja hogy csak hónapok kérdése mire lesz valami...
-
Gabber1981
csendes tag
"Kérdeztem Telekomot hogy jön-e frissítés nem független S5 re, erre vissza kaptam hogy még nekik nem küldött a samu semmit még.Akkor gondolom mindenki tudja hogy csak hónapok kérdése mire lesz valami..."
Írtam én is a Telekomnak mint írtam is hogy látható e valami fejlemény 5.1 vagy ilyesmi ügyben de azt mondták hogy először a samunak kell küldeni az 5.1-et vagy valamit ha küldenek,utána telerakják sz@rokkal a Telenorosok és visszaküldik samunak hogy gó mehet OTA stb-n.Na én is fasza gyerek vagyok......
-
Gabber1981
csendes tag
Köszönöm a fórumon eltöltött időt mindenkinek, kitartás én megkaptam amit akartam sőt többet is.Sziasztok.
-
Gabber1981
csendes tag
-
Gabber1981
csendes tag
Egyébként minden hangosabb lett azt vettem észre.Mondjuk engemetetet nem zavar,had szóljon amíg jó a rendszer.
-
Gabber1981
csendes tag
Antutut használtok?Ezzel a rommal mi az eredmény arra kíváncsi lennék.
-
Gabber1981
csendes tag
Ez jelen pillanatban az Antutum... Na mindegy nemtudom hogy töltsem fel a képet F@aszom....
[ Szerkesztve ]
-
Gabber1981
csendes tag
válasz h_benjamin #20164 üzenetére
Nekem tutuban 44186 jelenleg.Holnap privátban vakerjatok valamit hogy, hogy az istenbe csapok fel ide képet!Tiszta ideg vagyok...
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13! A legújabb romodra én is igényt tartanék!Köszönöm uram!
-
Gabber1981
csendes tag
válasz Feralheart #20356 üzenetére
Bigyo13-tól kérj linket privátban, szerintem elküldi!
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13!Már nem is merem kérni ezt a BOE5-POEA TMH ROM-ot. Majd privátban megteszem! Egyébként nálam rezeg az SMS,BOD3-POEA TMH ROM-al!
[ Szerkesztve ]
-
Gabber1981
csendes tag
Valaki próbálta már vízbe meríteni a telót?Mi lett az eredménye? (Én nem merem kipróbálni )
-
Gabber1981
csendes tag
Most dobtam fel a romod Bigyo13.Jelenleg 348 az alkalmazás frissítése ez jó?Nekem mindig több akár hányszor rakok fel újat.
-
Gabber1981
csendes tag
válasz Bigyo13 #20453 üzenetére
Jó jó értem,akkor írok ha valami rendellenes történne.Kamera hibákkal nem küzdöm valami oknál fogva mióta randalírozom a romokon amiket feltettél.Ha valami van írok!Jaaaa üzenem mindenkinek hogy csapja fel a Bigyo13 Romot!Számoljatok be hogy mi a helyzet!!!Amugy viberem most sincs nem merem bevállalni a kamera hiba miatt ugyi.
-
Gabber1981
csendes tag
válasz Jack Oneill #20502 üzenetére
Lehet hogy igazad van...Sőt!!!
-
Gabber1981
csendes tag
Nekem van egy Galaxy S Advance telóm,és amikor új volt akkor antutu hiba nélkül végig mászott. Kb 2éve...Most full ugyan olyan telót próbáltam, amit most csomagoltunk ki és akad antutun vagy végig sem megy.
Szóval megy a népbutítás rendesen mint mindenben sajnos...[ Szerkesztve ]
-
Gabber1981
csendes tag
-
Gabber1981
csendes tag
Mekkora problémák vannak itt mostanság. Semmi új ROM stb...Mindenkinek faszányos a telója úgy látom. Akkor minden F@SZA!
-
Gabber1981
csendes tag
Gyerekek, felnőttek, magázódók, tegeződők!!!!Hát mi folyik itt vazze??? Nincs itt véleményem szerint senkivel per semmivel probléma.Van időtök egymást b@szogatni?Jó a teló vagy mi a tököm van?
-
Gabber1981
csendes tag
Hahó!Most mi van de tényleg?Először nekem sem tetszett Bigyo13 stílusa de ha tetszik, ha nem, megváltozott szerintem a hozzáállása, ti meg le vagytok ragadva a "régi"Bigyo13-nál.Szerintem sokat segít minden téren,főleg ROM ügyileg.Nem kéne itt ellenségeskedni stb egymást segítsük amiben tudjuk aztán a többit egye meg a fene.Szerintem.Béke
-
Gabber1981
csendes tag
Feldobom a forumot kicsit.... Valaki találkozott démonnal mostanában vagy kamera hibával?Én nem használok vibert csak messengert jelentem,de semmi problema a kamerámmal ezzel a BOE5-POEA TMH ROM-al.
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13 ezek után csak nem magázódnék! "Melyik haverom? Aki itt szakad mellettem? "
-
Gabber1981
csendes tag
válasz Jack Oneill #21122 üzenetére
"kerdezek,aki tud valaszol,akinek meg tudok segiteni,annak segitek..." Korrekt ember ennyi! Kevés az ilyen manapság sajnos.....
-
Gabber1981
csendes tag
válasz Jack Oneill #21141 üzenetére
Én már nem is tudom, de Maximálisan egyetértek önnel!!!Mátol magázódom asszem mert ki tudja....
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...