Új hozzászólás Aktív témák

  • anonym1s

    őstag

    válasz MartOOn #20729 üzenetére

    Hli.

    Igen, tetszem erteni. Pontosan a kimondhatatlan nevu xiaomira gondoltam amikor normalisabbrol irtam.
    Egy honappal ezelott, amikor az s5 plus (sm-g901f) telefonomat vettem, 220 font volt a mi3 es 300 a mi4 a legolcsobb eladonal. Most 200 es 240. Szamomra ez a magas ertekvesztes is eleg beszedes, foleg a mi4 eseteben. Ha olyan fasza lenne, vennek az emberek, nem csokkenne ennyire az ara egy hanap alatt, es meg mindig ott van az is, hogy csak ips kijelzot kapsz es regebbi processzort.
    Egy honappal ezelott az uj fuggetlen s5 plus 300 font volt nemetorszagbol, ami most is ugyanannyi, tartja az erteket. Akkor meg semmi arkulonbseg nem volt a mi4 es s5 plus kozott, nem volt kerdes hogy melyiket vette inkabb az ember. Mostmar eleg jelentos az arkulonbseg, de az amoled kijelzo miatt most is az s5-ot valasztanam.

    Errol az asus zenfone 2 551ML telefonrol meg nem hallottam. Ez valoban igeretesnek tunik de csak a 4gb ramos valtozat, ami nem 200, hanem 250 font, de meg igy is jonak tunik. Epp tegnap rendeltem paromnak is egy s5 plust, de ha elobb tudok errol az asusrol, inkabb ezt vettem volna. Ha meg nem postaztak az s5-ot, akkor toroltetem a rendelesem es veszek egy ilyen asust. Arrol van infod hogy win8-at lehet e telepiteni erre? Z3735 intel megy win8-al.
    Ja, en azt hittem az asus amerikai, nem tudtam hogy az asus is kinai.

Új hozzászólás Aktív témák