Új hozzászólás Aktív témák

  • awakening87

    aktív tag

    válasz Dj.Mike #54908 üzenetére

    Szia!
    Pont pár napja jöttem rá a lassulás okára, a javításához root kell, DVFS disabler alkalmazás és Xposed keretrendszer, az #54754-es hozzászólásban írtam erről. Azóta teljesen más élmény használni a telefont a játékokról nem is beszélve.
    A több szabad hely pedig valószínűleg azért van csak újraindulás után, mert a rendszer betöltéskor végignézi az összes apk-t és a hozzájuk tartozó adatokat (adatok, cache, stb.), amit pedig nem talál, azokat kitakarítja. Valami ilyesmi lehet.

    Más:
    - Ki próbálta már i9505-ön a FlashFire alkalmazást? ChainFire fejleszti és elvileg ezzel lehet megőrizni a root-ot az akár 5.0.1-re történő frissítés közben + lehet vele mentést csinálni, visszaállítani, wipe-olni is. Mobile Odin Pro felhasználóknak ingyenes, jelenleg csak tesztváltozata létezik, további információk az xda-n levő fórumszálon.
    - Ki próbálta már a SuperSU Pro-ban a túlélő módot? Azon gondolkozom, hogy 4.4.2 rootolt-ról ha rendes OTA-n frissítek 5.0.1-re, akkor megmarad-e a root. Ugyanis megnéztem az update scriptet és nem látok benne su bináris törlést, sem /system partíció formázást, jóformán patchelés az egész.

    [ Szerkesztve ]

    SM-G930F @ BlackDiamond.NFE.PIE.V4.0 | https://www.youtube.com/watch?v=8P6QbTJsb-U&hd=1

Új hozzászólás Aktív témák