Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz Gizmo94 #10804 üzenetére

    Elvből nem húzok wipe nélkül ROM-ot. Én még az internal SD-t is formázom előtte 1x-1x, hogy full pucolt legyen.
    Az hogy hova írok, és hova nem, ne te szabd már meg. Majd azt én tudom, és nem kell segítség, köszi. :U One topikba is írhatsz, ahogy i5 tulaj is van, és kellően aktív is. Az hogy te úgy döntöttél, hogy nem írsz oda, attól még nem ez a szentírás a fórumon, hogy mindenki csak oda írhat, amilyen kütyüje van.
    Oda írsz ahova akarsz. Ahogy mindenki más is.

    (#10805) kali

    Nem teljesen értek egyet, de van igazad. Most ez a menő ha custom ROM-ot használsz. Ennek az a vége, hogy olyan is belenyúl, aki nem ismeri sem a telefont, sem azt hogy mi az optimális működése az adott kütyünek. Aztán ha valami nem jó, ilyen xar meg olyan xar a teló, közben a custom ROM okozza. Én is húztam fel One-ra 11.5 AHD-t, és folyamatosan szakodozott a GPS és le-fel csatlakozott. Hazajöttem, ROM le, rápróbál a TrickDroid-ra, és ez hibamentes eddig, és csak a pozitívumait veszem észre.
    Szóval akikkel te találkozol, azoknak nem való főzelék, de van és létezik bug mentes főzött, ami van olyan stabil mint a gyári. A kernelekkel már más a helyzet, de ne keverjük össze a kettőt. Én is szkeptikus vagyok a custom kernelekkel kapcsolatban, ezért amikor csak lehet gyárit, illetve a romba építettet használom, és nem cserélgetek.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák