Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
én mondjuk nem mondanám személy szerint, hogy a kijelző fényereje rendben van, direkt napfényben csak automata mód nélkül, csutkára tekerve látok rajta bármit is, egyértelműen gyengébb, mint egy normális ips panel. a felbontás szerintem rendben van ehhez a mérethez, azzal nincs bajom, aki ezen fog hd filmet nézni, az kalkulálja bele a lézeres szemműtét is pár éven belül.
a kamera mobilos szinten nem rossz, bár nekem relatíve alacsony az ingerküszöböm ilyen téren, a HDR viszont nem túl izmos, van amikor azzal is beégnek a képek.
a hátlap szerintem az egyetlen igazi gyenge pontja a cuccnak, egy ilyen árú telótól jobbat várnék, bár nem túl nagy meglepetés az S 4 után. vékony, amivel nem is lenne baj, de a minta szerintem gagyi hatást kelt, és úgy gyűjti az ujjlenyomatokat, mint csöves dekket.
marginális, de a sim és a kártyafoglalat is az akku alatt van, én gyakran váltok telefont és nem a legkényelmesebb megoldás, a többséget gondolom nem fogja zavarni.
amúgy kézre áll, kényelmes használni, és eddig még mindenre elég volt, szerintem a feloldó gomb is jó helyen van oldalt, sokkal kényelmesebb használni, ha nem lapátkeze van az embernek.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
igazán nem figyeltem, de szerintem nincs. és nincs meg az S4 elhúzod a tenyered felette és kijlezi az időt, meg értesítéseket funkciója, pedig meetingeken olyan jó volt vele játszani.
elmulasztott eseményekre egy rezgéssel figyelmeztet, mikor felveszed vízsintes felületről.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomi5244 #206 üzenetére
én kb. kéthavonta más telót használok melóból kifolyólag, sokféle kijelzővel és aránnyal, szóval nem volt zavaró. menet közben álló helyzetben a gépelés nehézkes, egyébként más hátrányát én nem láttam. amúgy az arány ugyanúgy 16:9, mint a többi ilyennél, mivel a fullhd negyede, csak az oldalsó keret keskeny nagyon.
az akku nagyon változó, ha csak maileket csekkolok, minimál facse használat, kis netezés, 1 óra duma, akkor 24 óra meg szokott lenni. ha navigálok is kicsit, BT zenehallgatás megy, vagy soundcloud, akkor estére már leszívja 10% környékére.
a touchwiz egy érdekes kérdés, szeretem az extra funkcióit (leginkább a giroszenzorra épülőket), de a kinézetét nem, túl van csicsázva. ha nem tetszik, felraksz másik launchert oszt csá. én már megszoktam egy ideje.
mod: melegedés téma. szerintem nem vészes, legalábbis a többi felsőbb kategóriás cucchoz képest, ahol teker a hardver. az 1.7 Ghz az 1.7 Ghz
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz Skynet258 #610 üzenetére
valszeg azért adták meg a kedvezményt, mert a telesales is webshopon keresztül rögzíti a rendelésedet
(#611) ToniSoprano: valamennyire várható, hogy a többiek is követik az árat, de a Telenor mostanában rengeteg pénzt tol bele a telefonok árazásába, aránytalanul többet, mint a másik kettő.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz -HajTömeg- #653 üzenetére
+1, az SP kijelzője ipari hulladék ehhez képest.
-
fogtunder
nagyúr
válasz #59070464 #658 üzenetére
nekem volt már minden fajta kijelző, többségben TFT és IPS, az AMOLED még mindig nem a szívem a csücske, mert utálom a túlszaturált színeket, és a pentile matrixra is háklis vagyok (tudom, ez pont nem az, de az SIII-nál zavart).
az SP kijelzője abszolút értékben nem jó, de egy jó LG IPS-re az S4 Mini kijelzőjét is bármikor beváltanám.(#660) pollai: na, ezt eddig nem is néztem, mindjárt belövöm.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
ez így van, viszont az árazás nem egy túl egyszerű dolog egy operátor esetében, mindig úgy kell belőni az árakat, hogy a várható service revenue-ból meg is térüljön a befektetés és lehetőleg még valami haszon is legyen rajta. ezt minden teló esetén, minden tarifához.
a másik dolog, hogy egy magyar operátor sosem fog akkor mennyiséget megmozgatni, mint egy brit, vagy német, akik ennek következtében olcsóbban is vesznek és le is törik a kártyafüggetlen árakat ez egész EU-n belül. ahol a független árak az operátorik alatt vannak, azok szinte soha nem hivatalos disztritől veszik, amit az operátorok nem tudnak megtenni szerződéses megkötések miatt. cserébe van hivatalos garancia.
a végeredmény ettől még persze ugyanaz, de mondjuk a frissítésekkel is lyukra lehet futni, ha sikerül valami egzotikus régióból származó telefont venni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -HajTömeg- #984 üzenetére
aha. szerintem ha ezt itthon bármelyik operátor bepróbálná, legalább 80% lenne a fraud ráta, de talán még több is. mikor a T-nél simán lerakják a 90K-s depozitot, a telefon megy függetlenül valahova, a kártyát meg eladják féláron, hogy lebeszélhető, senki ne várja, hogy külföldi árazási politika lesz itthon.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -HajTömeg- #988 üzenetére
fraud=csalás
sajna magyar kifejezést még nem hallottam rá, gyakorlatilag azon készülékek aránya, amik vásárlás után soha nem jelentkeznek fel a hálózatra, havidíjat nem fizetnek utánuk.
az EU "szebbik" végén ez általában egyjegyű szám, még ilyen ajánlatok mellett is, itthon nem annyira.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -HajTömeg- #997 üzenetére
itt nem arról van szó, hogy az egységsugarú felhasználó bemegy és fraud-ra vesz telefont, mert rajta előbb-utóbb valószínűleg be is hajtják a tartozást, ha van jövedelme. erre komoly szervezett bandák vannak, a telefonok többnyire nem is itthon landolnak, hanem külföldön függetlenítés után.
lásd kettővel ezelőtti hozzászólásomat, kifizetik a letétet, a kártyát eladják, mert a depo összege lebeszélhető, a telefonon megint jó pár szent istvánt.I hate morning people. And mornings. And People.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tzsolesz #1034 üzenetére
nekem volt black is, 4X HD is, szerintem a fényerőt leszámítva (mert direkt napsütésben nekem kevés) semmi baj nincs vele. nem pixeles, szépek a szövegek is rajta, engem az SIII-nál is zavart a pentile matrix fehér alapon fekete szöveget olvasva, itt ezt nem érzem.
a fényképező meg néha (zárt térben) rettenetes mértékű zajt produkál, máskor teljesen jó, nem bírtam rájönni, mitől függ.
-
fogtunder
nagyúr
válasz -HajTömeg- #1045 üzenetére
szerintem valami sw gond, meg a HDR is elég gyengén teljesít, simán beégnek így is a világos részek. az, hogy javítják-e kérdéses, többek között attól is függ, hogy a kis koreai (nagyvalszeg indiai) fejlesztő mérnökök be tudják-e határolni a hiba okát, mert ha nem azonosítható a bug, akkor hiába is várjuk.
majd lehet kipróbálok valami külsős kamera appot, de annyira nem zavart még.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Kevin's #1051 üzenetére
Én funkcionális fényképezésre használom, most pl házfelújításnál, és ha besüt a nap az ablakon egy egész folt kiég HDR mellett is, a jarólapok élei szarok olykor. Nem katasztrófa, és nem várom tőle, hogy olyan képeket csináljon, amiket egy ekkora lencsével nem lehet, de ebben az ár kategóriában láttunk már ennél jobbat házon belül is.
-
fogtunder
nagyúr
válasz myckie2 #1342 üzenetére
én csak saját tapasztalatot írok, nekem az S4 mini nem áll kézre játékhoz, a kijelző is kicsi kissé és folyton szökni akar a kezemből a keskeny káva miatt. a sima S4 és a Note 2 sokkal jobb volt, a szifon 4 kijelzője meg már annyira kicsi, hogy ihaj, pedig nekem vékonyak az ujjaim. játék célra szerintem egyik sem a legjobb ebből a kettőből, az iPhone erőssége lenne a jobb optimalizáció, bár ezt bukod az öregedő hw miatt, az S4 minin nagyobb a kijelző felülete.
-
fogtunder
nagyúr
Dél-Koreában állítólag elég népszerű alkalmazások, de ezért díjat adni elég érdekes, mikor majdnem minden Samsung telefonban benne vannak...
sajnos a Red Dot és az EISA is ugyanaz, mint a THX, mióta megvette a Creative. megfelelő összegért vehetsz egy újabb plecsnit a csomagolásra, mögöttes érték nincs gyakorlatilag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs