Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vajon idén van-e még értelme újonnan beruházni S21 ultrára, vagy inkább várjak amíg a 22, vagy 23 elérhetőbb lesz? Azt néztem a használtaknál alig drágább már újjonnan. Note 10-ről váltanék, ami amúgy rendben van még, itt-ott döcög csak, az akksi se túl acélos. Kamera fontos szempont lenne. Köszi!
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Csarli85
aktív tag
Végül én is S21 Ultrára teszem le a voksom. Ilyen nillkin tokot használt már valaki? Egy igazi képet megnéznék
😄 [link] Valami keskeny tokot szeretnék amitől nem lesz bumszli, amúgy szerintem jó minőségűek.[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
Van olyan speciális beállitás esetleg, amikor az S-pennel visszalépés/kilépés parancsok is működnek? Az Ujhúzásos mozdukatokra gondolok, nem a gombos verzióra.
-
Csarli85
aktív tag
[kép] Van egy fura jelensenség (szerintem) betettem hozzá egy képet is. 10-es zoomnál veszem észre inkább. Itt pl a kocsi körül van egy derengés, a tetején. Ez másnál is ilyen? Azért van ez, mert felhúzza a képet 12 mp-re?
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
One ui 6 szerintetek mikortól lesz elérhető 21U-ra? Videók alapján szerintem tök jól néz ki.
-
Csarli85
aktív tag
Használt már valaki Apple féle magsafe kártyatartót közületek? Az utángyártottak nem is vészesek 4.000 forint környékén már lehet venni, de nem tudom, hogy elég erős mágnes van-e a koppintásban is. Számomra az is kérdés, hogy nem lóg-e bele a kamerákba. Tactical MagForce tokot használok, tudom, hogy alapból nincs ilyen tulajdonsága.
-
Csarli85
aktív tag
Uhh, hát ha müködőképes lesz akkor tuti élek vele. Bringázáshoz stb tök jó hasznos, ha elég lenne a teló. Ma van az első napja, eddig nem zavaró. Ingzsebben így is kényelmesen elvan. Meg siman le lehet csúsztatni ha leülsz, stb, es akkor nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
Csarli85
aktív tag
Egy két alkalmazás röcögött, azokat újra kellett telepíteni, messenger, reddit, (az F1 mobile racing most is) dr amúgy szerintem picit pörgősebb, mint az előzővel. Persze, lehet csak placebo. Nekem az új vezérlőközpont is tetszik.
-
Csarli85
aktív tag
Lehet ezzel egyedül vagyok, de nekem meg mintha jobban merülne most. Teljes újratelepítést szokás ilyenkor csinálni?
-
Csarli85
aktív tag
Na ne már, ez szerintem sehogy se fér bele, hogy telefonbeszélgeteseket rögzít az ember. A cégek is csak akkor tehetik, ha még az IVR-ben elhangzik az erről szóló tájékoztató, vagy az ügyintéző bemondja. Nem feltétlenül azért, mert olyat mond, hanem mert manipulálni lehet a habgyanyagot. Manapság már egyre könyebben.
-
-
-
Csarli85
aktív tag
válasz sixpak #11652 üzenetére
A 21U-nál szerintem ez elég ingadozó, néha túlélesít, néha meg tök tompa, mintha nem talált volna fókuszt, Főleg sötétben, a dual pixel szerintem stabilabb volt. Volt aki javasolta a google camera appot hozzá. Valaki esetleg próbálta már? Hogyan lehet azt telepíteni? Play áruházban nem találtam meg.
-
Csarli85
aktív tag
Néha beremeg a 3x zoom (vagy inkább vibrál a képe), volt hogy a 10x tök homályos volt, minta méterekkel elszámolta volna a fókuszt, ami amúgy szintén ingadzoik, nem esett le, de lehetséges hogy valami összerázódott a lencsékben? Gariban foglalkoznak ilyesmivel szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest