Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
válasz TODI1111 #11664 üzenetére
Az hogy nem támogatja, nekem nem állja meg a helyét logikailag.
Tudja ha képet szerkeszt, tudja ha Samsung Note-ban rajzol, még úgy emlékszem akkor is tudja, ha nem képernyő írás hanem méretre vágott screenshotot csinál. Tehát mindenhol működik, csak pont ezen az egy "helyen" nem↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
SkiDev
senior tag
válasz TODI1111 #11664 üzenetére
Az S21 ultra is tudja, úgy vettem használtan, hogy járt hozzá a Samsung tok is, amiben S pen van.
Most próbáltam ki, nemcsak a zárképernyőn, hanem képernyőírásnál is tudja.Ehhez kapcsolódó kérdésem lenne nekem, csináltam egy rajzot AOD-ra, szeretném kivenni, de hogy lehet? Nekem csak értesítéskor van AOD, ilyenkor egy Note ikon van a Messenger ikon mellett és zavar...
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest