Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz canniball #7992 üzenetére

    Első és legfontosabb, aktiváld a developer menüt, és keress rá a scale szóra, 3 opció lesz amin 1x-es sebesség van, ezeket rakd át .5x-re, sokkal gyorsabb lesz a telefon animációja, nem is értem miért van ennél lassabb.

    Egyéb appok amiket használok és szerintem fontosak, mind fut 12 droidon:
    CUBE Acr - hívásrögzítő, one hand operation - extra gesztusokat lehet megadni csak samura van remek app, glimpse - felvillanó képernyő értesítésnél, pusbullet, mindenféle értesítést gépre megkapsz és válaszülhatsz is pcről, nagyon erős app, rengeteg dolgot tud sajnos az airdrop funkciót leszámítva, amire ott a samsung flow, ez is elég fasza, kicsit döcög néha akapcsolódás és a legfontosabb a Bixby gomb újraértelmező app a "bx action" (ezzel amúgy a hangerő gomboknak is lehet más parancsokat adni nyitott és zárt képernyőnél külön-külön)
    - Nekem a bx gombra egy nyomásra az van berakva hogy bekapcsolja az auto rotate funkciót, én nem szeretem ha aktív, de van hogy gyorsan kell, és nincs időm megvárni amíg felajánlja a jobb alsó sarokban.
    - Dupla kattintás a gombbal, ez a leggyorsabb megoldás zárt képernyőn.
    - Hosszú nyomva tartás, zseblámpa funkció, nos ez a legfontosabb szerintem, sötétbe érve, már miközben veszem ki a zsebemből nyomva tartom és mire kivettem, bekapcsolt a lámpa és nem megyek neki semminek.
    - Dupla katt és nyomva tart, na ide nem raktam semmit, ezt viszonylag nehéz is úgy lenyomni hogy érzékelje, de van ilyen opció is, tehát 4 et lehet beállítani viszont ez a 4 eltérhet zárt képernyőnél. Remek app, aki teheti vegye meg, pár dolcsi, támogassa a fejlesztőt, hogy legyen kedve frissíteni a droid 12-re is az appját :D
    Ami még nagyon okos dolog a rutinok, itt rengeteg dolgot automatizálhatsz,

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák