Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0is3es
aktív tag
Sziasztok, tudtok nekem ajánlani valami jó szervízt ahol kicserélik az akkumat és a beszéd hangszórót(kissé torzan szól hívás közben)? Sajnos már nincs garancia a telefonra, válaszotok előre is köszönöm.
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
n0is3es
aktív tag
Srácok 1 olyan gondom lenne knox 0x1 igy se a healt se a pass nem megy, a mobilbankom igen. Sajnos így vettem a telefont és nem tudtam hogy ha ugrott a knox bizonoys alkalmazások nem mennek, ha rootolom fentébb ugrik vagy így marad 0x1 illetve a mobilbankom fog e menni? Válaszotok előre is köszönöm.
iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
n0is3es
aktív tag
válasz bbsofficial #17858 üzenetére
Szia, attól hogy fake knox os romot teszel fel megmarad a 0x1, házilag nem módositható Tehát ha felakod a Delux romot utánna vissza a gyárit a knoxod marad 0x1, én még gondolkozom hogy megéri e nekem a gyári romot lecserélni az shealt miatt vagy hagyom így, hiszen így is tökéletes.
-
n0is3es
aktív tag
Nem neked irtam a fake knoxos postom, én tsztában vagyok a dolgokkal Csak annyit írtam hogy így is stabil gyári rendszerrel, és hogy 1 app miatt nekem nem éri meg felrakni, a gondom csak annyi hogy gsm boltban vettem használtan 3 hó garival és tervbe van véve hogy ismerős általl cseréltetem az akkut a samsungnál és így hogy a knox ugrott bár nem a hibámból így már minden necces
-
n0is3es
aktív tag
Én most telepitem, de majd kiderül mik az újdonságok
-
n0is3es
aktív tag
válasz ericdrawen74 #17885 üzenetére
Szia, tudnál nekem segiteni hogy tudom rootolni a telefont? Elég ha felrakom a twrp-t és a supersu zippet? Vagy kell hozzá a magisk is? Válaszod előre is köszi.
U.i én is maradnék a gyári romnál csak rootal hogy működjön a samu healt alkalmazás.iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Mi 11 Lite 4G & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
n0is3es
aktív tag
válasz ericdrawen74 #17906 üzenetére
Pie az ehavi update, knox 0x1 tehát már a garancia nem lényeg.
-
n0is3es
aktív tag
Ok kifutottam a szerkesztésből, tehát legfrisebb twrp odinnal majd twrp belül wipe cache és data és a legfrisebb magisk install zipből? Más valami nem kell, mondjuk ez (no-verity-opt-encrypt-6.0)? Válaszokat előre is köszi, jah átfutottam az xda-t és mivel régen romoltam nem nagyon értek belőle semmit Én leragadtam még a supersu zipnél és clockwork modnál
[ Szerkesztve ]
-
n0is3es
aktív tag
Ok megpróbálkoztam a lehetetlennel, twrp felment utánna wipe cache fail, no verify install zipből utánna reset ismét fail. Próbaképp felraktam a magisket és bekapcsolás után fogadott 1 vissza kell állítani a készüléket felirat azóta beragadtam 1 kör és benne a villám jellel. Feladtam nem lessz rootolva, samfirmel szedem a legfrisebb xeh romot újra húzom és így maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest