Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz gyuri81 #15745 üzenetére
Nagy átlagba igazából hozza a kötelezőt, de rossznak nem nevezném, más gyártó se nagyon kimagasló e téren, majd ha jön a grafén alapú aksi, akkor talán lesz előrelépés is
más:
Vissza kaptam a telefont szervizből, kijelző beégés volt, ez is csak az értesítő sávnál látszott ugye a csík, ráírattam az aksit, meg a fény csíkot ami a keret és a kijelző közt van/volt, ez utóbbit csak azért, mert reménykedtem a keret cserébe, mivel meg volt ütődve meg karcolva
Nagy meglepetésemre kijelző+ aksit cseréltek, keretet is,usb csatit is, szal gyakorlatilag van egy új telefonom Ezzel már röhögve kibírom a Note 10-ig
Xbox One: bandymnc
-
California1
őstag
válasz gyuri81 #15745 üzenetére
Üdv!
Szintén én is ami nem kell tiltom stb....bla bla. Viszont ezt az akksi pánikot és hisztit 2019-ben fel sem foghatom komolyan. 1500Ft-ért elérhető egy elfogadható minőségű wireless töltő. Elég 30-35perc és igen jó egy melóhelyen, kocsiba egy jó Baseus wireless tiszta tuti dolog, otthon meg széles lehet a paletta. Ja és a pici apró külső akksikat nem is említem. Szóval mire a para sokaknál ? :-) :-)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Eredeti játékok OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Subaru topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Horgász topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs