Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
válasz dancsuri #33549 üzenetére
Azt próbáld felfogni, hogy ezekre jó esetben két, talán három alkalommal kapsz javítást. Utána az összes létező bug megmarad benne (pl. kernel bugok, egyéb biztonsági hibák).
Ugyanezek a bugok, ha egy szerver vagy desktop rendszerben jelentkeznek, többnyire javításra kerülnek és nincs (akkora) veszélyben a neten lógó géped.
Merő véletlen, hogy kártékony programok számára igazi táptalaj az android, ugye?
Csak a többség inkább homokba dugja a fejét...Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
beleszólok
senior tag
válasz taranis #33550 üzenetére
Tán nem ez megy? Nem csak itt...
Próbálj meg egy korrekt, hosszú hibalistát írni valamelyik ilyen "szaktopic-ba" az adott készülék/szoftver hibáiról! Aztán nézd meg, micsoda felháborodás van belőle, mert bántják a kis kedvencet! Röhej.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
dancsuri
veterán
válasz beleszólok #33554 üzenetére
ezert van a valasztasi lehetoseg, vagy masik oprendszer vagy szemelyes ugyintezes.
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Weeman1
veterán
-
MPeter87
őstag
válasz beleszólok #33554 üzenetére
Normalis programokat kell hasznalni, normalis helyrol.
Amugy mitol felsz?? Hogy valaki megnezi a kepeid vagy telefonszamaid? Szerinted kit erdekel? Van tobb szaz millio android felhasznalo.
Amugy talalo a felhasznaloneved... -
MurdR
veterán
válasz beleszólok #33542 üzenetére
Nem csak a telefonról lehet alkalmazásokat venni, a Playnek van webes felülete is.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz beleszólok #33557 üzenetére
Mielőtt nagyon beleéled magad,hogy csak az android nem biztonságos olvasd el ezt:
[link]
Ma nem létezik olyan platform ahol biztonságban tudhatod az adataidat.
Ez ellen úgy védekezhetsz ha sem az internetet sem a telefonodat nem használod és a pénzügyeidet sem bankokon keresztül intézed,valamint a hivatalos ügyeidet sem elektronikusan.
De még így sem lehetsz benne biztos,hogy az adott szolgáltatók adatbázisát nem törik fel és nem szerzik meg az adataidat.
Sajnos ez van!Audiophile Troll
-
beleszólok
senior tag
válasz Old FatBoy #33561 üzenetére
Tipikus reakció. Gondom a lakásod ajtaját is nyitvahagyod amikor elmész otthonról és kiplakátolod, hogy üres és nyitva van.
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
Kleroo
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz beleszólok #33562 üzenetére
de ugye az nem magatol telepult fel? es ez a lenyeg!. ha egy kemprogramot feltelepitesz az kemkedni fog, az a dolga.
-
dancsuri
veterán
válasz taranis #33566 üzenetére
erdekes hogy az emberek mitol felnek es mitol nem. van egy jobaratom aki az istenert sem kapcsolja be a gps-t mert attol fel hogy tudjak merre jar. viszont a tescoban mindig odanyomja a klubkartyajat holott vagy haromszor annyit kolt mint amennyit keres. mondom neki te ezt az adohivatal is lathatja, na eere elgondolkodott es mar tepte is szet a klubkartyat.
-
senior tag
Rendeltem vízálló tokot Note 2-höz. Youtube-on víz alatti felvételeket / videot is készítettek olyan típussal, kíváncsi leszek rá, 2 nap múlva tesztelem én is.
-
senior tag
válasz havri1 #33569 üzenetére
Egy nullával több, 20 USD és bár noname, az pont bíztató, hogy egy vásárló ugyanolyan tokot tesztelt és azt feltöltötte youtube-ra.
Mondjuk miután pont eldöntöttem, hogy megtartom a Note 2-öt, mert nem kapnék már érte értelmes összeget és akkor már pont beszerzek pár kiegészítőt mert hardverileg azért még bőven használható - erre pont most romlana el..
(Egyébként meg majdnem elhagytam tegnap a Tescoban, fizetés után kipakolva az árút a telefont a kosárban hagytam és elindultam hazafelé. Ám szerencsére a Vevőszolgálaton meglett..
Tizen X éve számtalan telefonom volt már, és soha egyet nem hagytam még el.)[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
ez aztan hir "beleszolok" koleganak [link]
-
allein
addikt
Üdv. mindenkinek. Érdeklődni szeretnék, hogy független típusú készülékre érkezett-e mostanában frissítés?
-
allein
addikt
válasz tomee007007 #33575 üzenetére
-
dancsuri
veterán
most akkor egyetlen 4.4.2 alatt sem jo a bluetoot zenelejatszas?
-
Lkjhasd
csendes tag
... még nem hívtam ki a szervizest... csak elkapott a hév, ha már ennyire korrektek kihasználnám a lehetőséget.
Ha a teszter szerint "insane chip" es a telefon, viszont perpill semmi hibát nem csinál, akkor valahogy lehetne kérni, hogy így is javítsa, nehogy később jöjjön elő a probléma?
Esetleg valami kamu indokkal?Csak azért mert utálok szervízt hivogatnni és akkor szeretnék előre kiiktatni minden hibalehetőséget erre a fél évre amíg nem váltok.
-
MPeter87
őstag
Független N7100-ra a sammobile-on is megtalálható N7100XXDME6 a legutolsó knox nélküli rom, ugye?
-
korcsillio
addikt
Nagy különbség van Dr Ketan V8.0 és a V8.1 között?
-
Lkjhasd
csendes tag
válasz Weeman1 #33580 üzenetére
Nem is ezért akarom kihívni, mint fentebb említettem van jó pár más baja is... ( beégett kijelző, halk beszédhangszóró, kikopott usb csati)
Csak ha már kijön, akkor mindent rendbevághatna
Főleg, hogy tavasszal minden hibát produkált a gép ami sds gyanús... csak elmúlt és jó lenne ha nem jönne elő megint.
-
havri1
félisten
válasz Lkjhasd #33583 üzenetére
Nekem a töltés nem volt tökéletes. Cserélt akksit, usb csatit, töltőt, kábelt, de rámért, és még nem volt tökéletes.
Ekkor mondta, hogy még alaplapot tud cserélni, és akkor minden új, valszeg akkor jó lesz. Na ezt nem akartam, mivel semmi baja amúgy.
Szóval ha kijön, valszeg hoz mindent hozzá, ha akarja, kicseréli..havri
-
dancsuri
veterán
válasz Mephistoone #33584 üzenetére
ez valami komoly hiba (talán drájver) hogy az összes főzöttben és a gyáriakban is szaggat meg belassul aztán meg utoléri magát....
most pedig egy gyári rendszert használok: n7100XXUFNE1 (btu) + Nadia-nightly-r6.1 kernelköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
atomeec
senior tag
válasz MPeter87 #33587 üzenetére
Nekem az van leszedve, bolgár régiós vagy CSC vagy tudomisén , 4.1.2 független. Már volt fent, csak ugye nálam kinyírja az IMEI-t, mert a modem újabb volt mikor megvettem a telefont, mint ami fent van az oldalon. De azt frissítve az is rendben van. Szóval a válasz igen, szinte 100%-ra merem mondani, hogy az az utolsó knox-mentes gyári független rom. Amúgy olyan nem létező kérdésre válaszoltam, hogy letölthető-e a sammobile-ról az a rom
De még korábbról valaki linkelt repartos magyar romot, az is megvan: N7100XXDME6_OXXDMF1_XXDME4_HU_fuggetlen_HOME.tar
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Még mindig próbálok kitartani a kitkat mellett, de kiderült, hogy szívesen eldobálja a wifit...
-
dancsuri
veterán
-
Old FatBoy
aktív tag
válasz beleszólok #33563 üzenetére
Nem.
Mindíg van itthon valaki és az ajtó természetesen zárva.
De ettől nem vagyunk biztonságban,legfeljebb a piti bűnözőktől.
Ha ki akarnak rabolni akkor ki is rabolnak.
Nem vagyunk gazdagok de már kevesebbért is öltek embert.
Arra próbáltalak rávilágítani,hogy a mai világban a biztonság csupán illúzió.Audiophile Troll
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest