Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz GabeTheWhite #4967 üzenetére

    Ez az az hír, amit úgy neveznek: Nesze semmi fogd meg jól!

    Valamivel ki kellett tölteni az oldalt, amit idáig is tudott mindenki és amit az cikkíró is (össze)olvasgatott a sztrádán. Ez is lesz, meg az is lesz, jön, de nem is, mert cáfolták. Éljen máris megvan legalább 5 sor a nagy semmiről, plusz jó vastagon, hogy a ram több lesz (evidens) meg egy concept kép és kész is az egész oldalas cikk. Rúgnám ki az ilyet a ..csába.

    -------------

    De az nyilvánvaló, hogy az S8 más nem lehet csak egy minden szempontból perfekt telefon, nyilván olyan hardver gurítanak bele, hogy az antutu "szemei kiguvadnak" teszteléskor, de ez a hardverre verőknek lesz elsődleges szempont, engem jobban érdekel, hogy az alatta lévő hardver egyben tükrözze majd a rendszer gyorsaságát. Az s7 edge és note 7 is ilyen, néha bizony elgondolkozott másfél sec-re is egy tetves tárcsázó megnyitásakor, azért egy olyat illene azonnal a user arcába vágni, mikor más "fosabb" készülékek is gyorsabban tudják ezt produkálni fele, vagy még gyengébb hardverrel. hogy csak egyet említsek a sok samsung által összehányt rendszerükre, mikrolagokról nem is beszélve, amit aztán utána csesznek finomítani legalább, de ha már jön(ne) frissítés, a szoftver részleg annyira szánalmasan lassú lett az évek alatt, hogy a lajhár kapkodó idegbolond hozzájuk képest (egy flagship-el törődjenek csesszék meg), plusz utána arra még a szolgáltatók is ráülnek függő készülékeknél, szóval nonszensz az egész.

    Prémium telefon, prémium ár és prémium beleszarás. Talán pont ez a note7 blama kellett nekik egy durván nagy csattanós pofonként.

    Szóval, S8...Az biztos, hogy a világ legjobb telefonjával akarnak kijönni, és márciusnál előbb biztos nem jön, de ha mégis, már most muszáj nekik 24/7-ben folyamatosan tesztelni minden körülmény között és nagyon frankó rendszert gyúrni alá. Ettől függetlenül, szakítva hagyományokkal és a Note7 blama után, nem leszek most az, aki szinte az első napon megveszi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák