Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz ollie #2061 üzenetére

    Tegyük már/végre tisztába az egészet, mert sokan félreértelmezik, vagy félreértelmezték, amit írtam.
    Nem vagyok kereskedő, nem azzal foglalkozom, hogy egy tetves mobilon mennyit lehet nyerni, vagy bukni.
    A Samsung problémája a mi problémánk is most, holott több év után elérte a cég azt, hogy az iphone mellett a prémium telefonjai tartják az árukat!

    A mostani probléma, főleg a tesztelgetések hiánya miatt van és valakinek, vagy valakiknek a beleszarásának az eredménye, amiért ez a helyzet egyáltalán kialakult. Ezzel következik az, hogy az átlag (fikázó birka), ami sokkal több(millió), mint felhasználó, máris sztráda szerte fikázza a samsung-ot és vele ezt a szép készüléket egyetemben.

    Amikor fél év múlva a "mobil buzi", mint pl én is, aki folyton cserélgeti a prémium telefonjait, qrvára megfogja majd érezni emiatt eladáskor, amikor szeretne majd cserélni telefont, árban főleg a használt piacon ezt a gyulladásos/robbanós fasságokat. Főleg 1 év után és még jobban, ha az új konstrukciók is produkálnak majd ilyet!

    Az új konstrukciókat egyszerűen a Samsung már eleve nem dobhatja piacra 300 ezer körül, mert nem fogják megvenni. Ami máris azt jelenti, hogy az elsők között lévő vásárlók, akik cserélni fognak, máris értékvesztéssel "indítanak" . Őket valóban kárpótolni kellene, és nem is kicsit, főleg, úgy, hogy azt írják, inkább kapcsolja ki a készüléket, de az új, vagy csere meg sehol. Mi a tkmből gondolják azt, hogy bárkinek van régi készüléke, ha van is , azt meg főleg, hogy az elba..ott szabványú NANO is jó hozzá. Tudom van adapter, de emiatt is a user rohangáljon?

    Ez nem prémium szolgáltatás, hanem egy elcseszett összevisszaság és kapkodás újfent minden szempontból! Mint írtam nem ezzel foglalkozom, de azt elvárom, hogy egy 300 ezres készülék 1 év múlva legalább a felét érje és azt is meg is vegyék, mert eddig így működött, hozzáteszem, hogy engem meg aztán soha nem érdekelt egy telefon ára sem, ha megtetszett megvettem és ennyi, de pl a 230 ezres Lumia 950 XL eredménye is, hogy az elcseszett beleszarások miatt, most ott tart a telefon, hogy 95 ezerért lehet kapni mobilosnál full gyári garanciával néhány hetesen és ott rohad meg rajtuk.

    Ezért amint lehetett elnyomtam és inkább a simát választottam, mert azon már akkorát bukni nem lehet, bár rendesen esik annak az ára is. 190 ezer volt, manapság 60-70 körül szinte újat lehet kapni itt az aprón!

    Konkrétan ez a gondom most. Az adatlapomon ott van milyen készüléketeket használok és bár az asszony még mindig ezt a note 7-est akarja én mégis megpróbálom rábeszélni egy 7-es ájfonra.

    Úgy gondolom, hogy ez a szarság a Samsung részéről nemcsak a note 7, de a galaxy 7-es telefonokra is rányomja a bélyegét, ahol a napokban bekerült a topikba, hogy az is felrobbant, bár én azt már kamunak tartom, de a képek alapján a faszi combja szinte kiégett és már bíróságon van az ügy.
    De, mint írtam furcsa, hogy a note 7 után az eddig teljesen kiválóan működő S7edge-vel is ez történik.

    Remélem érthető, amit leírtam és aki amiatt hisztizik, hogy fél meg ne kapcsolja be a telefonját stb, annak vagy az iq-ja alacsony, vagy egyszerűen nem tud értelmezni szavakat. Van három kislányom, a büdös életben meg nem kockáztatnék olyat, ameddig ez a mizéria tart, hogy használjam a note hetest.

    Igen, ebből a szempontból tartok tőle. Részemről ennyi, többet nem is fűzök hozzá.
    Számomra a SYMETIUM lenne az a telefon, ami mindent visz, de egyelőre nagy csend és bár a meghirdetett hardverek 2015-ben még mára már, nevezzük így elavulttá váltak (de még mindig élkategória), ha egyszer megjelenik, még jobb hardverekkel kell majd kidobálni ezeket, az sem fog érdekelni, ha 500 ezerbe kerül, rögtön megveszem,, de a svédek valamit elkúrtak, mert nagy a csend.

    symetium

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák