Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeep146
tag
Üdv!
Bár már pár hete eladtam a Note 20 Ultrát, de 2 Note 10+ után váltottam. Véleményem szerint a váltást nem érte meg, akku időben és általános rendszersebességben sem éreztem előrelépést, fotózásban talán egy kicsit igen. Ami érdekes, hogy méretben pont annyival nagyobb magasságban a 10+nál, hogy nekem már zavaró volt. Pedig csak pár mm.
Note 20 Ultrát nem vennék újra, de a Note 10+-t vettem újra (harmadjára..) -
axlfsi
veterán
... mondjuk az erdekes, hogy mig a Note 10+ -nak 45W-os toltoje volt, a Note 20 Ultra mar csak 25W ... ezt jol latom?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bexxter
tag
Nagyon vegyesek a vélemények. Egyik percben oké, akkor veszek 20 ultrát, másikban meg oké, inkább a 10+ jobb vétel. Hmm..
-
lipothp
tag
Note 10 plusrol valtottam 20 ultrara
Elso napok benyomasai:
-vegre megszoktam, h bal oldalon van a kepernyozar, erre visszarakjak jobb oldalra
-baromi fejnehez a tefon, hetekig azt ereztem, h ki fog fordulni a kezembol
-kijelzo picivel nagyobb papiron, de a valosagban brutal nagy, imadom
-sebesseg mindig jo, sosem laggol
-kamera jobb, de en valamiert jobban szerettem a 10plus kamerajat. Felesleges az 5szoros zoom, raadasul nagyon ritkan hasznalja azt a lencset, inkabb kivag a fokamerabol.
-nincsen ebben tof kamera, ergo nem tudsz 3d-ben szkennelni.Furan fog hangzani, nem bantam meg a valtast, nagyon szeretem a 20 ultrat!
Annyit hozzatennek, hogy nekem mindketto telefon ingyen volt, ha ra kellett volna fizetnem nem erte volna meg. Szerintem.
S23 Ultra
-
axlfsi
veterán
válasz lipothp #2356 üzenetére
Köszönöm a véleményed, neked is és mindenkinek aki írt a témában.
Igen, ez a két dolog nagyon megütötte a figyelmem, hogy gyengébb teljesítményű a töltő és újabban nincs benne 3D szenzor - ez utóbbit nem is értem. Sűrűn nem használtam eddig, de amikor igen, fantasztikus jó volt. Főleg méréskor vettem már hasznát.
Nekem nagyon nem lenne ingyen a csere (390), igaz, 24havi kamatmentes részletre és 3 év gyári, 5 év biztosítás - melyek jól hangzanak és némi időtállóságot biztosítanak a telefonnak, az értékének, de olyan kevés dologban jobb, hogy pazarlás lenne váltanom - most valahogy én is ezt érzem!
Amit nagyon nem bánnék, az a - meg ha csak érzetre is - nagyobb (hosszabb) kijelző. A 120hz fenszi cucc, de tudom, h az akkuidő miatt, úgyis kikapcsolnám..
Talán ha Snapival tudnék ebben a konstrukcióban szerezni,... De az ugye csak USA.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Luciano
tag
Szia, én áprilisában vettem a Samsung hétvégi akciója keretén belül (-40% 778Euro volt)teljes árat nem hiszem, hogy kifizetem volna érte. Megelégedéssel használom, nálam az utolsó frissítés óta érezte is jobb az üzemidő, főleg a készenléti fogyasztás
Samsung Note 20 Ultra,Samsung Active 2,Samsung Watch 4,Huawei P30 pro,Coros Peace 2,Ipad mini 6,Iphone 13 mini,Watch 7,
-
Firedaddy
tag
Vajon 2 esimet is kezel a telefon, ha már dual simes?
-
bbendre
őstag
A szeptemberi update ota valami zabálja az aksit. Nyomtam rá már mindent csak bibliai csapást nem. Volt cache partition törlés, repair app recovery-ből. Az aksi listán minden rendben, Egy töltés ~17 óra pedig 2. telefonnak van nálam és nincs agyon nyomkodva.
Van valami megoldás, hogy ne keljen újra telepíteni? (Stock, nincs root, semmi sem fut a háttérben, nincs never sleeping app)[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
-
Firedaddy
tag
Nekem most abban kellene info, hogy ha van a telefonban egy esim regisztrálva, akkor egy masik szolgáltató esimje mehet mellé? Úgy értem tud két esimet kezelni? Független a telo. Vagy esetleg egy másik szolgáltató normál simje az esim mellé? Annyit tudok hogy ugyanazon szolgáltató esimje es normál simje nem megy együtt.
-
Meizubee
tag
Sziasztok, kB. 3 hónapos a telefonom amikor megvettem meg működött a gyorstöltés vezeték nélküli töltővel, most sehogy nem hajlandó csak lassan tölteni. 3 gyors töltővel próbáltam (Samsung, xiaomi, meg egy olcsó kínai) be van kapcsolva a gyorstöltés, kábelen pl. teljesen rendben működik.
Másik problémám: panaszkodnak hogy vizhangozva hallják saját magukat miközben velem telefonálnak. Én kristály tisztán hallok mindenkit.
Valaki tapasztalt hasonlókat? Szoftveres gond lehet vagy menjek szervizbe?
Köszönöm előre is 😊
-
gabenh
tag
Sziasztok!
Adott a Note20 Ultra készülékem és az a problémám vele hogy a kamerája a napokban elkezdtett rosszalkodni, belépek és teljesen homályos minden, a főkameráról van szó, miután megrázom a telefont utána tér észhez és ez kb minden második indításnál előjön. A készülék 4 hónapos, nem ejtettem le nem csináltam semmit vele egyszercsak elkezdte. Szoftveres bug lehet vagy szervízbe vihetem? -
Firedaddy
tag
Elsőre próbáld meg másik kamera appal
100 féle van a playen.hogy kideruljon szoftveres e a dolog. De ez a rázós dolog furi. Mert amigy mozog benne a kamera, reméljük nem kilazult vagy valami. Ha másik appal is ez akkor hardver dolog lesz. Esetleg nézz rá amikor homályos hogy hogyan áll a kamera -
lasse001
senior tag
Kint a szeptemberi update.
-
laszlomijin
tag
Nekem is előtte N10+ om volt.
Bár én jól adtam el a 10+ ot és jó áron kaptam a 20 ultrát.
Csak ezért váltottam.....
Hozzá teszem hogy egyik készüléknek sem tetszik az akku fogyasztása.....
De hát ez van...... valamit valamiért.....Üdv Laci
-
Forgo74
tag
válasz bbendre #2365 üzenetére
Hello!
Ezzel lett valami megoldás?
Nálam is ez van, 30 perc képernyőidő 50% akksi merülés.
Gyakorlatilag azt tudom mondani, hogy ez és minden egyéb Samsung Note ezt csinálja egy idő után. Az összes itthon kaphatót használtam.Totál kuka ez az egész Samsung így.
400 ezres telefon és folyamatos kínlódás.Bárki benéz ide és erre akar váltani, KERÜLJE EL ezt a telefont és vegyen mást....
-
Forgo74
tag
válasz Zoolee19 #2386 üzenetére
Nem, nem rossz.
De egy 400 ezres telefon random merülget úgy, hogy senkinek fogalma nincs miért az azért óriási gáz. A Samsung meg kb annyit tud mondani, hogy állítsd vissza gyárira. Ja, meg hogy használd a gyári alkalmazásokat. Kösz....
Végülis ne telepíts rá semmit....
Igen, általában azért vesz telefont az ember.
Munkahelyi profilt töröljem.
Aha ja.Na mindegy, csak azt tudom mondani, hogy kerüljétek el ezt a telefont messziről ennyi pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
-
gabenh
tag
Nekem speciel hatalmas csalódás a készülék, legdrágább mobilom eddig hosszútávra akartam egy jól működő megbízható eszközt, hát ez közelébe nincs annak, a borzalmas akksijával (60 hz mellett is 2-3x töltöm egy nap) a kamera összevissza fókuszálása, a dadogós one ui, hálózat eldobása... fél év után nem szenvedek tovább vele, eladom, és a samsungot ezután pár évig hanyagolom
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Arra van valakinek megoldása, hogy néha elmegy a netem, pl turázásnál és utána nem kapcsolódik vissza a mobil netre (hálózat van). Csak repülőgép be/ki, vagy újrainditás segít. Tud esetleg valaki valami megoldást erre?
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Firedaddy
tag
Hát nem tudom. Nekem akkor marha szerencsém van. Fent leirtak közül egyik hibát sem tapasztalom. A napi 2 szer töltés az oké. De nekem folyamatosan bevan kapcsolva minden. Wifi nfc mobilnet gps. Ekkora kijelzovel ne akarjátok hogy 1.5 - 2 napig menjen. Még soha nem ment nap végére 20 százalék alá. Mégis reggel töltöm este töltöm. Nem kell annyira lehuzni azért.
Egy ájfos se bír többet. Aki azt mondja igen, az hazudik.[ Szerkesztve ]
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is tökéletes egyenlőre minden!
Feleségem Note 10+ -a már harmadik napja csinálja, hogy vizes csatlakozót jelez, pedig víz közelében sem volt!
Már hajszárítóztam, fogpiszkálóval finoman babráltam és semmi javulás!
Még szerencse, hogy anno vettem a Note 9 -hez vezeték nélküli töltőt, mert azzal tudjuk tölteni.
Mit javasoltok, szervíz?Ha végleg megszünik a Note széria, akkor a Sony, Xiaomi, Oppo, Oneplus közül választok, de csak akkor, ha ennyire testreszabhatóak, mint a Samu!!!!
NmSoftBreezeC betűkészletet használom, csodás!!!!!Az S pen is nagyon hiányozna!!!!
[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.