Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Sziasztok. Volna egy egyszerű kérdésem. Melyik Note 20-at vegyem, a simát vagy az Ultrát? A kettő közt 100 ropi a difi a Telekomnál, a sima is 5G-s.

    Szempontjaim: filmforgatás, tollhasználat, üzemidő, ja, és rühellem az edge kijelzőt Note-nál, mert meggyőződésem, hogy használhatatlan. Note 10 Lite-ot nyüstöltem, aztán vettem egy sima Note 10-et, mert hát csúcsmodell. 3 nap után visszavittem a fél napos üzemidő és a használhatatlan, össze-vissza csúszkáló toll miatt.

    A két Note kameraszettje egész más, nekem pl. a sima Note 20 1.8 mikrométeres pixelmérete a főkamera esetében sokkal kecsegtetőbb 4K videózáshoz, mint az Ultra 0.8 mikrométerese. A tele is elgondolkodtató. A sima Note azzal lövi a 8K-s videót, az Ultra meg a 108 megapixelessel. Utóbbiról nincsenek jó tapasztalataim. Van egy Xiaomi Note 10-em, fakók a felvételek, darabos a mozgás és viszonylag gyakran veszti el a fókuszt.

    Szóval én 370-ért a sima 5G-s változatára szavaznék, de meggyőzhető vagyok, ha mások szerint jobb az Ultra kamerája - de videóra a DXOMarkon is a sima Note 20 kapott több pontot. A Youtube-on keresgéltem, de ott alig van sima Note 20-ról felvétel. Az viszont meglepett, hogy az Unbox Therapy videójában sokkal rosszabb volt a Note 20 Ultra kijelzőjének a képminősége, mint a simáé. Erről van valami infó? Mármint tényleg így van? Előre is köszi.

    Van egy olyan furcsa érzésem, hogy az egyszerűbb modellnek jobbak a kamerái.

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák