Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    Igy, hogy par napja hasznalom a telefont (sima note10, nem a +), par eszrevetel (mert igertem, hogy irok ilyet, ha mar van mirol :) ) :
    - A kijelzo felso harmada picit vilagosabb, mint a tobbi. Rohadt nehez latni, nagyon figyelni kell es kb a csillagok allasanak is stimmelnie kell hozza, hogy eszre lehessen venni, plusz akar meg az is lehet, hogy a vedouveg okozza, de osszessegeben nem latszik, ugyhogy leszarom, viszont emlitest azert erdemel a dolog.
    - A kijelzo gyonyoru, direkt napfenyben is jol lathato, ez nekem egy hatalmas plusz.
    - A merete meg ok, bar nagyon a hataron mozog nekem, meg par extra millimeter es bajban lennek, igy is sok dologhoz kell fogast valtani.
    - A hangszoroja... Hat, igazan osszekaphatna magat a samsung, mert ez konkretan fos. Ugy minden teren, kiveve a telefonalast, ugy egesz jo. Engem nem zavar tulzottan, meg telefonalni is fejhallgatoval szoktam, de azert egy csucstelefonnal ez szvsz eleg gaz.
    - Nem is gondoltam volna, de iszonyatosan hianyzik az edge sense. Legalabb szazszor szorongattam a telefont kb osztonosen es mergelodtem, hogy miert nem tortenik semmi, mire leesett a mivan... Meg lehet szokni a dolgot nyilvan, nem kritikus problema, de mindenkeppen fajo a dolog hianya szamomra.
    - A toll es a hozza tartozo szolgaltatsokra nincs mas szo, mint hogy zsenialis.
    - Akkuido nekem kifejezetten jo, igaz, sotet temat hasznalok, sotet hatterrel. Ez nem egy kijelzo miatt meghozott kompromisszum, En konkretan igy szeretem, minden telefonomon es szamitogepemen is egyszeru, fekete hatter van (vagy olyan, ahol a fekete dominal).
    - Az ujjlenyomatolvaso jol mukodik, megbizhato, 10-bol 9-szer nyit, bar kicsit erzekeny az ujj pontos elhelyezesere. Az is igaz, hogy kicsit lassabb, mint az u11/htc10/zperia xz ujjlenyomatolvasoja volt, de igazabol szokhato.
    - Kamera hoz annyit, amennyi elvarok tole, nem estem hasra tole, de nekem boven megfelel.

    Whitestone dome-ot pedig tovabbra is nagyon nagyon ajanlom, hihetetlen jo minosegu cucc, agyam eldobtam tole.

    Akadozast, fagyast eddig nem tapatsztaltam, wifi, bt stabil, eros es gyors, kb hozzak az elvartakat, gsm modem szinten, osszessegeben ugy erzem, hogy jo dontes volt, eddig nem bantam meg. Remeljuk ez marad is igy. :)

    Tegyuk hozza, hogy ahonnan rendeltem, elbasztak a dolgot, es a kijavitasi kiserletemre az volt mondva, hogy mar mindegy, ne pattogjak, oruljek neki es kesz, ugyhogy kozel ingyen volt a telefon, £50-et (~19.300ft-ot) fizettem erte. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák