Új hozzászólás Aktív témák

  • #46922752

    törölt tag

    válasz pufi35 #2138 üzenetére

    Fentebb ki lett vesézve, hogy semmit nem javított a dolgon.

    Én elfogadom a vélemémyeket. A Note 10 kamerája egy rakás ...r. Ez tény.
    De az is tény, hogy ez egy új telefon, és mint azt tudjuk az újnak ki kell fornia. Nyilván a Samsungot is éri ezirányban erős kritika és, szoftveresen javítva lesz a dolog. Nekem is volt Note 8, és 9 is. Tényleg szebb képeket csinált. De térjünk majd erre vissza kb 3 hónap múlva, vagy legalábbis akkor mikor megpróbálnak vele kezdeni valamit.

    Azt én már megfogadtam, hogy a Note 10 az utolsó Samsung telefonom. Nem csak a kamera miatt, hanem ez a fillérkeskedés a tartozékokkal pl. Egyszerűen nevetséges, hogy más gyártó lazán hozzácsomagolja a nagy töltőt, ezek meg még azt is kivették szérián belül, ami eddig mindig benne volt. ( otg adapter )
    Mondhatjuk, hogy ugyan filléres tétel. De ha már majd 4 kilót kifizetek egy telefonért elvárom, hogy legalább azt adják ami eddig is járt.
    Szóval a Samsung kezd elmenni abba az irányba, ahová az apple.
    Csak épp a Samsungot soha, de soha nem kisérte olyan fenetizmus mint az almás telefonokat.

    Verdikt.
    A Note 10 egy nagyon jó telefon, de még kiforratlan.
    A türelmes user meg vagy kivár, vagy elad, és vesz magának egy olyan készüléket, ami azonnal kiszolgálja az igényeit. De semmiképpen nem csap nyilvános hisztit egy szakmai fórumon. :W
    Ezért is mosolyogtam már az elején az előrendeléseknél, a " nagyon várós " " Jaj má ekkor előrendeltem ménem kapom meg " hozzászólásokon.

    Igen én is előrendeltem. De aztán inkább vártam.
    Engem pl pont nem érdekel a kamera. Van 4 gyerekem, de biztos, hogy nem egy telefon kamerájával fogom őket fotózni. Arra ott a Nikon gépem. A telefon kamerája nem erre való.
    Az arra van, amikor nincs nálad más, de mégis hirtelen meg akarsz valamit örökíteni.
    Nem mellesleg kompakt gépek is vannak sokkal profibbak, ami a farzsebben is elfér, mint a note 10.

    Peace.
    Részemről a kamera téma off.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák