Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaimee
csendes tag
Sziasztok!
Ma ünnepélyesen boldog tulajdonosa lettem egy Ace-nek. Imádom! Minden megy, működik rendesen, csak egy baj van gyorsan merül, 5letek kicsit spórolni az energiával?? Az elején még 1 perc alatt 2%ot esett aztán ujrainditottam alkalmazások se mennek, fényerőt is levettem, de még így is gyorsan merül... Ha belinkeltek előbbi hozzászólásokat azt is megköszönném!
Köszönöm
2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.
-
agg láma
csendes tag
Ha visszaolvasod ezt az alig 7800 hozzászólást, láthatod, hogy mindenki arra panaszkodik: nagyon falánk a kicsike, naponta tölteni kell.
Annyit mindenesetre tegyél meg, hogy 3× fullra (pontosabban 15 %-ra, mert akkor rinyálni kezd a tápért) lemeríted, és lemerítés után 16 órán át rajta hagyod a töltőn, (akkor is, ha közben kiírja, hogy feltöltve). Tán kicsivel jobb lesz.
-
jaimee
csendes tag
válasz agg láma #7811 üzenetére
2.3.3 Gingerbread-et használok, és elhiszem, hogy naponta tölteni kell, dehogy 2 óra alatt 50%??!! Az elég gáz, mobilneten folyamat fent vagyok és ennyi, semmi program nem fut a háttérben... De akkor lemerítem és feltöltöm fullra...
2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.
-
Csabesz617
csendes tag
Sziasztok új tulajdonos vagyok, 2.2.1 el kaptam a telefonomat és szeretnék frissíreni a 3+1 file os módszerrel az Odinon keresztül. Tudnátok e dobni egy linket hogy hol találnám meg az aktuális ROM ot. Még egy kérdés, tudnátok e olyat küldeni ami rootolt kernelt tartalmaz? Köszönöm előre is de még csak ismerkedem a fórummal és a renszerrel. Köszi
Mielőtt elindítanám a frissítést mellékelek egy screenshot ot, kérlek erősítsetek meg benne hogy jól csináltam e![ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Csabesz617 #7813 üzenetére
Ezt érdemes olvasgatnod, a legfrissebb ROM is benne van.
Laci: "Rávilágítottam a csoda "50W"-os zseblámpával"
Hol lehet beszerezni és mennyiért ezt a polisz ötvenwattos lámpát? -
Virág et.
senior tag
válasz Csabesz617 #7813 üzenetére
A fórummal való ismerkedést kezdd az első hozzászólással, ott sok kérdésedre megkapod a választ. Ráadásul a végefelé lesz egy link is az mg01 által készített GY.I.K-hoz, ahol valószínűleg a maradékra is találsz megoldást.
-
jaimee
csendes tag
Még valami...
Amikor ti rákötitek a számítógépre akkor felismeri? Mert nekem semmi nem történik, gyári Telenoros 2.3.3 van rajta, és igy kajak semmi nem történik csak tölt...2 éves Labrador vs. SEX10MiniPro = Az okostelefon nem bizonyult elég okosnak, hogy elmeneküljön... R.I.P.
-
Csabesz617
csendes tag
Köszönöm tanulmányozom, atr mondjátok már meg légyszives hogy az EFS mappát le kell e mentenem ROM frissítés előtt. Ehhez ugye root olni kell a telefont? Ilyenkor elég azt tennem hogy bemásolom a rootolt kernelt az odinban a megfelelő helyre és ki kell e pipálni a one package et ? Köszönöm!!!
-
Dontorrent
tag
Első lépésként rootolni kellene a telefonodat.A Google-ba begépeled azt,hogy:"android underground".Ott már látni fogod a linket,hogy:"Samsung Galaxy Ace Rootolása.kikeresed a telefonod verzióját és követed a leírtakat. Néhány percet vesz igénybe,nem többet.Ha ezzel megvagy,a Marketről letöltöd a ROOT CHECK nevezetű progit.Ezzel fogod tudni tesztelni hogy sikerűlt-e a root.
Második lépésként szintén a Marketröl letöltöd a TITÁNIUM BACKUP nevezetű alakalmazást,mely teljes belátást és rendszergazdai jogosúltságot ad neked a telefonod felett.( Megjegyezném,ha a root nem sikerűlt,ezt az alkalmazást sem fogod tudni telepíteni.) Ha sikerűlt installálni,akkor megnyitod,tapp a "Művelet"ikonra és ott legörgetsz a "Fagyasztás-Felolvasztás-ra,majd lefelé görgetve kikeresed ezeket: és jegeled.szoftver frissítése
com.sec.android.app.samsungapps
Samsung-fiók
Samsung Apps és a wssyncmlnpsEzzel az operációs rendszer (Android elől) el lesznek rejtve, így nem tudja őket futtatni. De nem töröljük őket, kiolvasztással bármikor vissza lehet állítani a teljes rendet.Azt még hozzá kell tennem, hogy ezek a programok a korábbi verziókon is feleslegesen futnak, tehát Froyo alatt is kapcsolja ki őket, akinek rootolva van a készüléke.
Későbbiekben megteheted,hogy letöltöd a Marketről a Battery Calibrations nevezetű alkalmazást.Feltöltöd 100%-ra az aksidat,és tapp Calibrations-ra,majd lehúzod a töltőröl és elkezded lemeríteni csontra amíg a telefonod ki nem kapcsol.Aztán vissza töltőre és készen is vagy.
Ezeket a leírt lépéseket én is végig csináltam már és érzem is a külömbséget rendesen.
Üdv.
-
Virág et.
senior tag
válasz Dontorrent #7818 üzenetére
Egy pár apróság.
Az ingyenes Titanium Backup nem tud fagyasztani csak eltávolítani.
Ezzel viszont csak óvatosan: én a jelenleg fent levő CodeROM v2x-b -ben megtaláltam a Samsung-fiókot illetve a wssyncmlnps-t és jóól ki is töröltem őket. Érdekes módon az addig teljesen stabil telefonom elkezdett blackscreenezni (azaz lefagyott).
Nem állítom, hogy ettől volt mivel a T-s 2.3.3-nak nem volt ezzel problémája. Mindenesetre újratelepítettem és most tesztelgetem, hogy előjön-e megint....[ Szerkesztve ]
-
mg01
aktív tag
Ez enyhén szólva zölség és van sokkal egyszerűbb módszer
-
mg01
aktív tag
válasz Dontorrent #7823 üzenetére
Én nem a "megoldásra" írtam hogy zöldség. Nem vagy tisztában a dolgokkal…
-
senior tag
Itt a fórumon.. (is, meg még sok más helyen, csak kérdés, hogy ugyanezt kapod-e..)
Aztán ha vásárolsz, majd kérek jutalékot az eladótólBár most egy kollégám állítólag tud kicsit olcsóbban.. kíváncsi vagyok, ha megkapja, hogy tényleg ugyanilyen erős-e, vagy gyengébb változat.
-
jaimee
csendes tag
Még valami Már biztos az agyatokra megyek, de merre találom a sorozatszámot?? Mert szétszedtem a telefont de sehol se találom és kéne a +2 hónap garanciáért, légyszi valaki
Köszööönöööööm
-
flash-
veterán
Annyit mindenesetre tegyél meg, hogy 3× fullra (pontosabban 15 %-ra, mert akkor rinyálni kezd a tápért) lemeríted, és lemerítés után 16 órán át rajta hagyod a töltőn, (akkor is, ha közben kiírja, hogy feltöltve). Tán kicsivel jobb lesz.
Ilyen tanácsokat azért ne adjatok.
Androidos telefont nem kell kisütni mivel hogy abban is litium akkumulátor van,és a litium akkumulátor...Idézetek az akkumulátor akadémiából.ÉRDEMES ELOLVSANI!!!
"A lítium-ionos akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól."
"ellátják különböző védelmi rendszerekkel. A túltöltés, a túlnyomás és a túlmelegedés ellen is védettek, ahogyan az alulmerülés ellen is."
AJÁNLOM MINDENKINEK:
[ Szerkesztve ]
-
herni
tag
válasz Csabesz617 #7827 üzenetére
Persze, ne félj!
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
herni
tag
Egy kis érdekesség!
-
Csabesz617
csendes tag
Köszi Nektek és mindenkinek aki segített, siker!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
papirzsepi93
tag
nekem is ez a gondom de már egy hónapja lassan hogy megvan és ráadásul az enyém is telenoros
kicsit aggasztó hogy szimplán bekapcsolom a telefont és 2% ugrott simán megnyitom a böngészőt és újabb 5% ugrott a töltöttségből egyébként nekem is be van kapcsolva a mobilnet
próbáltam már sok akkukímélő progit de azokkal is úgy érem el az egy napnyi működést hogy már nagyon éhes(értsd 5%on az akksi)
segítséget kérek hogy mi lehet a baj
jaimee nevében is kösz -
herni
tag
válasz papirzsepi93 #7833 üzenetére
-
Dzsuri89
őstag
-
Virág et.
senior tag
válasz Csabesz617 #7827 üzenetére
két dolog:
- miért nem multi-CSC-vel csinálod?
-a KPH az 2.3.4...Szerk: látom így is sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Meg még van millió program, futó alkalmazás amiket szintén lehet jegelgetni/törölgetni.
pl.: ami még az akkut tudja szippantgatni az a "wifi sharing", csak ugye azért érdemes először jegelni, mert okozhat instabilitást, illetve lehet egyszer használni szeretnénk az adott funkciót.Egyébként rengeteg custom romban, már alapból el van távolítva ezen "alkalmazások" nagyrésze, akinek sebesség/akku problémája van akár kipróbálhat egy nem gyári romot is. (mindegyiknél van change-log, amiben leírják mik a változtatások a gyárihoz képest)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
herni
tag
válasz Csabesz617 #7839 üzenetére
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=3130#
MultiCSC-vel sem lesz beállítva, de ha mindenképp újra akarod rakni akkor innen töltsd le a csomagot és abban már benne van a multicsc:
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=136&t=3130#legfrissebb rom
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz Csabesz617 #7839 üzenetére
Esetleg a net, nem amiatt nem jó, mert az AP beállításaid üresek????
Ha csak ez a baj: [link]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Csabesz617
csendes tag
válasz Csabesz617 #7842 üzenetére
Nem jön be a link de nagyon fontos lenne, amúgy hol tudom beállítani az ApN t
-
fiktív1
tag
Kedves gyerekik!
Én voltam az, akivel Csabesz próbálta frissíteni a telefont! Nem volt túl egyszerű kezdő androidosoknak! Sok bor elfogyott, mire tökéletesre csiszoltuk a rendszert, nem kevés próbálkozás után. Nekem SGS2-m van, de ez kissé bonyolultabb volt. Hála a jó leírásoknak és a segítségnek végülis minden OK lett!
Különösen Mycso hozzászólása volt hasznos, így az APN-után visszakaptuk a netet is! Csabesz boldog, de fáradt. Ezt nem gondolta volna, hogy így kell....
Most alszik.... mélyen. Holnap reggel majd arra kel, hogy van egy szuper kis rádió telefonja! -
Dadan01
senior tag
válasz Csabesz617 #7817 üzenetére
Az ACE-en nincs efs mappa , bár hozzáférhető egy kis ügyeskedéssel, de teljességgel ellenjavallot, ugyanis hamar téglát csinálhatsz a telefonból.
-
Virág et.
senior tag
válasz fiktív1 #7844 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ha elolvastátok volna alaposabban a leírást (leginkább a GYIK-ra gondolok) akkor mindenféle kínldás nélkül 15 perc alatt kész lettetek volna.....
Ezt pedig tuti ide akartad írni? Én nem találom az összefüggést a telefonfrissítéssel:
"Csabesz boldog, de fáradt. Ezt nem gondolta volna, hogy így kell....
Most alszik.... mélyen"[ Szerkesztve ]
-
Skatysuti
tag
Üdv most vissza olvastam ezzel a témával kapcsolatban hogy az akku töltő lehúzásúval egyből 2 % ot merült és így tovább pár perc alatt.
De 60% nál már elég pontos.
1 hónapja van meg a telló.
Battery calibration után kicsit pontosabb lesz köszi a véleményeket előre is.ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
iMaverick
addikt
Ezzel a frissítés témával én sem értem, mi volt ez a nagy felfordulás? mg01 kolléga oldaláról leszedtem annó a 2.3.4-es rom-ot, és kb. 15 perc múlva már az app-okat telepítgettem újra...
(A Titanium Backup és hasonló "komplett" mentő programot azért nem forszíroznék, mert ki tudja, mit állít vissza? Az egyik kolléga is írt valami tárcsázós problémát, ami a visszaállítás után jelentkezett csak. Gondolom a Titanium felülírt valami rendszer fájlt...)
[ Szerkesztve ]
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Dzsuri89
őstag
Kezd a hócipőm tele lenni ezzel a telefonnal komolyan mondom...
Tegnap délelőtt mikor hívtak kiírta a számokat a készülék, aztán este Ismeretlen számot írt ki, mikor hívott barátnőm. Gondoltam nála valami nem kóser, de tévedtem, mert ma 2-en is hívtak és azokat is ismeretlennek írja ki, pedig névjegyeim között is szerepelnek.Letöröltem az összes névjegyet, majd visszaraktam. Kiszedtem a SIM-et, majd vissza, de az se segített...
Valakinek van valami tanácsa? Tudtommal a telefonon azt lehet csak beállítani, hogy a saját számomat jelezze ki a hívott fél telefonján.
Semmit nem telepítettem a telefonra már 2 napja, szóval még azt se mondom, hogy valami alkalmazástól lenne.
Nincs kedvem gyári visszaállítást csinálni, remélem van valami mód rá, hogy visszakapjam a hívok adatainak kijelzését.
Köszönöm előre is a segítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest