Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz Dzsuri89 #7455 üzenetére
Ja értem.Hát normálisak nagyon mindenhol ezek szerint
2.3.3 at szeretnék feltenni mindenképp.Ötlet hogy melyiket?
Azt ami külön kategóriában van a samfrimware en az jó megteszi függetlenre?Bocsi csak hát nem szeretnék pannonost feltenni ha t-s kártyával használom amit most letöltöttem july 13.ai azt meg recoveryből lehet feltenni ha jól látom szóval....
[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
Dzsuri89
őstag
Komolyan agyvérzést kapok ettől a gmail accounttól. Múltkor rom telepítés után beírtam szokásos accountot a telefonba, majd amikor felkúsztam gépem a market honlapjára, hogy onnan indítsam a telepítéseket kiírta, hogy Nincs semmilyen eszköz... Nem sikerült megoldanom sehogy, ezért csináltam egy új accountot, amivel természetesen működött.
Ma is rom telepítés után vagyok, majd mikor bejelentkeztem az utoljára használt accountba ugyan azzal a hibával találtam magam szembe... Beléptem gépen az első accountban ott meg látszik a telefonom... Valaki súgja már meg nekem, hogy ez mitől van és mivel lehet megelőzni? Köszönöm!
-
ruskop
senior tag
Hol lehet azt kikapcsolni, hogy ha internet kapcsolat van akkor ne keressen automatikusan program frissítéseket? Eddig nem csinált ilyet, most meg folyamatosan telepíteni akar úgy, hogy a market nem is megy.
-
Virág et.
senior tag
válasz proly01 #7456 üzenetére
Én ezt tettem fel a független telefonomra:
S5830XWKPK ## COOPER.OPS CSC - S5830TMHKP1
Mondjuk T-Mobile szolgáltatói kódos lett (TMH a független XEH helyett) és nem is tudom átállítani, de teljesen stabil, meg vagyok vele elégedve. Egy hete folyamatosan megy, wifi állandóan bekapcsolva, mobilnet, BT is minden nap be van kapcsolgatva és nem fagyott,...stb.
Egyedül a BT fülesemmel van némi gondom, panaszkodnak, hogy rosszul hallanak. Mondjuk korábban is volt vele ilyen gond (ms telefonnal használva), de most majdnem mindenki mondja akivel beszélek. Lehet, hogy én is kipróbálom ezt:
S5830XWKPKN## COOPER.OPS CSC - S5830OXXKP7
Ez ugyan elvileg telenoros, de benne van egy csomó más CSC is (így a magyar független is), amire át lehet állítani.ruskop: nekem gáyrilag ez volt rajta, ezért 2.3.4 után ezt raktam vissza a Samfirmware-ről:
S5830XWKB7 ## COOPER.OPS MULTI-CSC-OXXKB6 2.2.1 2011 February 28
Stabilabb lett mint az eredeti 2.2.1 firm, megszűntek a wifi kapcsolódási gondjaim, de egy idő múlva ez is blackscreenezett. Visszagondolva a javulás lehet, hogy a gyári állapot visszaállítása miatt volt.Ja, nekem volt, hogy újra is indult a telefonom, azaz amikor használni akartam akkor nem az alapképernyő jött fel, hanem kérte a PIN-t. Másnak volt ilyen tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
válasz Virág et. #7460 üzenetére
Múltkor kipróbáltam egy órára az XWKB7-et és nekem gyorsabbnak tünt mint a 2.3.3. Mondjuk ne mhasználtam még 2.2.1-et. Viszont pont ez érdekelt volna, hogy mik a negatívumjai. Nekem most a KPN- van fent és egy-két hibától eltekintve jónak mondható: képernyő feléledés lassú, folyamatos frissítés jelzés és folyamatos frissítés még ha nem is megy a market, mobilnet kijelzés eltűnik.
-
Virág et.
senior tag
Feltételezem a KPKN-ről beszélsz.
A képernyő feléledést nem tudom, a kijelzőnek valóban kell 1 másodperc, de az érintőgombok azonnal felélednek (azt hiszem a 2.3.4-nél nem így volt, ott tényleg nem láttad, hogy a telefon tudomást vett-e rólad).
Folyamatos frissítés jelzés alatt mit értesz?Mondjuk nekem 2.2.1 alatt sikerült a Maps és társai automatikus frissítését kikapcsolni: egy automatikus frissítés után a Marketből kilistázva a saját alkalmazásokat mindnél megjelent az "automatikus frissítés engedélyezése" checkbox. Ez 2.3.3 alatt sajna nincs így, legalábbis én nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
ruskop
senior tag
válasz Virág et. #7462 üzenetére
Nahát ez a gondom. Csak annyi, hogy 2.3.3. alatt elindul csak úgy a maps mint háttérben futó alkalmazás, vagy a market és egyszerűen elkezdi a frissítéseket keresni és ha nem figyelsz oda már telepíti is őket. Valami olyan progi kellene (task manager) ami nem csak a programokat hanem a rendszer programokat is kilövi ami mondjuk nem kell. Advanced Task killert használok és hiába van beállítva, hogy amikor kikapcsolva van a képernyő akkor vadásszon de amikor bekapcsolom és megnézem milyen progi fut tuti, hogy van benne valami. Szóval nem mondanám ezt se a legtutibbnak. Nagyon gondolkozom a 2.2.1-en.
-
vante
aktív tag
Én Titanium-al befagyasztottam a maps-ot. Kérdés, hogy a piros színű rendszeralkalmazások közül is lehet ilyet, vagy azokat inkább hanyagoljam? Jó lenne egy lista, hogy miket nem lehet babrálni...
AllShare, E-mail 2.2.1, News and Weather, Social Hub, Utcakép, Yahoo finance, programokra gondoltam első körben...
[ Szerkesztve ]
-
alba-regia
aktív tag
Korábban azt olvastam, hogy a 2.3.3 tartalmaz voip támogatást külön alkalmazás nélkül. Ennek ellenére nem találok semmit az ACE-ben. Mit tudtok erről?
-
flash-
veterán
én a mapsot egy azt egybe letöröltem
ugyis a hárombetűs navit használom.
a mapsnak esélye nincs a nyomába érni a teleatlas miatt -
Kerio
őstag
Frissített már valaki Vodáson? Még mindig nem tudom mit tegyek rá
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
ALI_G
veterán
Kezdem feladni, nem tudom lemeríteni ezt a hülye telefont A cél, hogy újra kalibráljam.
Reggel 36% akku töltöttséget jelzett, nyilván hazudott, de már ment 1 napja. Bekapcsoltam bluetoothot, wifi-t, GPS-t. Hallgattam zenét 1-2 órát, töltöttem rá programokat marketből, frissítettem az összeset, kameráztam (bar code olvasás), telefonáltam. Délre elértem a 15%-ot, azóta levette a fényerőt, nem enged fényképezni, videót lejátszani...Játszottam cut-the-rope-pal fél órát. Most végre lement 2%-ra, de még mindig nem akar kikapcsolni A gyári töltöttség jelző már üres, semmit nem mutat
1 nap 23 óránál jár az akksi. -
jocoarsenal
csendes tag
Sziasztok!
A suliban a jegyzeteket minden tanár egy ftp szerverre pakolja fel, ahonnan jó lenne letölteni a cuccokat a telóra. Valamelyik böngésző tudja az FPT-t ( Opera mini/ mobile ) , vagy van valami külön alkalmazás arra,hogy meg tudjam nézni a szerver tartalmát és le tudjak róla tölteni?
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
ALI_G
veterán
válasz jocoarsenal #7470 üzenetére
ES file explorer tudja, meg még ezer mást is.
Végre lemerült az akksi...
-
Kerio
őstag
téphetem itt a szám. Úgy látszik senkinek sincs Vodafone-os készüléke...
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
-
Kerio
őstag
válasz TazLeacher #7474 üzenetére
Arra várok, hogy milyen beállításra tegyem a készüléket, ha nincs VDH?? Csak ennyire várok. Csak ezért nem mindegy milyen félhivatalos romot teszek rá.
Meg esetleg tapasztalatot is várok. Mert én ráraktam a 2.3.3 XWKPKN##-nt, és egy r.k.s sz.r. Ha valaki rejtett számmal hív, akkor alig akarja felvenni. Elhúzom a csúszkát, és utána is csörög, de a csúszka eltűnik. Majd jó idő után felveszi. XEH-ra van állítva.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
hallttam olyat hogy ha kezd megtelni a belső memória,akkor meg lehet oldani egy alkalmazással hogy a memóriakártyán elkülönítsen a telefon 512mb-ot és azt úgy használja mintha a belső memória lenne.
sikerült ez már valakinek gingerbred es galaxy ace telefonon?
szeretnék ez ügyben segitséget kérni.
ajánlották ezt a Partition SD card programot,de nem tudom hogy kell beállitani vele. -
ruskop
senior tag
Vodás vagyok és három dolgot tudsz tenni ebből az elsőt mindenképpen:
1. Lehiggadsz és normális emberi hangon fórumozol.
2. Vagy vársz kúrva sokáig amíg ki nem jön a Vodának a hivatalos firmware-ja.
3. Ahogy drága kolléga is mondta fogsz egyet a samfirmwareről és rátolod a telódra. Esetleg előtte átállítod a termékkódot Vodára ha annyira akarod, de ezeket senior tag lévén már elvileg ismered és gondolom végig olvastad a fórumot. A fórumban gondolom rátaláltál, hogy rohadtul nincsen még vodás új firmware. És gondolom az is kiderült számodra, hogy melyik firmwarenek mi a baja. Az nem fog kiderülni, hogy melyik a legjobb mert azt neked kell eldönteni. Itt megtalálod, hogy melyiknek mi a hibája, összegzed és a végén döntesz. Olyan nincs, hogy a XVGCCVRDDV a legjobb ROM mert mindegyiknek van hibája. Nekem pl. már az is hiba, hogy lassan ébred fel a kijelző és lehet, hogy másnak az nem hiba.
Szóval összegezve nem azért van írva 7476 bejegyzés mert a pizza mellett baromi jó regényt írni hanem azért, hogy mindenkinek legyen egy kis segítsége. Ha ennyire ki vagy akadva meg a telefontól akkor vegyél másikat. -
Kerio
őstag
Ezt nem értem. Semmi embertelen hangnemem nem volt. A fórum meg azért van, hogy lehessen kérdezni, és segíteni másoknak. Szerintem arra van, hogy kitárgyaljunk egy adott témát. Szóval, ne legyen már gond, hogy megkérdeztem. Egyébként senior tagként tudom, hogy egy ilyen hozzászólást, mint a Tied, azt off topic-ként kellett volna írni.
Végülis megkaptam a választ egy kevés oltással egyben. Köszönöm!Nem beszélek többet erről!
ELNÉZÉST A KÉRDÉSÉRT![ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Ez engem is érdekelne. Mármint a partícionálást meg tudom csinálni, ha mást nem, Linux alól mindenképp
Vagy pedig így : [link]
De nem értem a dolog. Megcsinálom ezeket a partíciókat, visszadugom az SD kártyát a telóba, és minden szuper lesz? Vagy pedig rámountolja a telefon a mostani rendszer helyére az SD kártya partícióját, és ezzel eltűnik minden? Vagy mi? -
Kami11
őstag
válasz Virág et. #7479 üzenetére
Ez a *2767*3855# mire is jó?
Nekem kb. egy hete a KPKN vann fenn és semmi gond vele! Direkt teszteltem black screenre és eddig nem jött elő! Kopp-kopp! Elhagytam többször is a wifi hatósugarát mind az otthoni mind a céges környezetben és eddig még nem halt meg! Pedig voltak durva dolgok a többi fw alatt, pl. mikor egymás után 3x black screnezett úgy hogy bebootolt, képernyő elsötétült és már feléleszteni nem tudtam és ezt egymásután 2x! Most ezidáig jó remélem így is marad. A képernyő feléledési késlekedése meg nem zavar, "ráérek" kivárni azt az 1 másodpercet.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
jani00
tag
Sziasztok forumlakók!
Jövőhéten érkezik az uj galaxy ace-m jelenleg ott tartok ,hogy 1 totta linket összeszedtem meg még 1 rakat forumot.Úgy gondoltam ,hogy talán ti tudnátok pár kérdésben segíteni ezek pedig:
-Milyen firmwaret tegyek a vasra ,ha megjön?
-Nálam nem áll fent extrém használat így semmi komoly gyorsítót nem szeretnék egyszerűen csak egy használható telót.
-Mivel tré homos leszek így már alapból félek ,hogy be lesz kapcsolva olyan dolog ami azonnal lekapja a pénzem vagy jól megterheli a szémlám így esetleg valami tippet tudnátok adni ,hogy miket kellene kikapcsoljak ,hogy ne menjen a telóra a gatyám is rá?
Értem e GPS-t?(hogyha fizetős) vagy aGPS-t-Szóval a wifi az internethozzáférési pont ráadásul ingyenes igaz?
A GPS fizetős?-Egy ilyen okostelefonban mik az alapból beállított fizetős szolgáltatások? (edge gps agps wifi 3g 2g stb)
Mivel már másfél éve nincsen mobiltelefonom totál hülye vagyok a témához így bocsánatot kérek elolvastam az első hsz-t kb 3x ,de nagyon nehéz így ,hogy én ott lemaradtam ,hogy a telefonok sms-t tudtak küldeni mms-t hívni meg akinek volt bluetooth az nagy geek volt.
Viszont ,ha a telókban nem is ,de legalább a számítógépekben eléggé otthon vagyok szóval hamar megtanulom ezt is ,de egy kis segítségre szorulok^^Válaszotokat előre is köszönöm és még 1x bocsánat ,hogy ajtósul rontok be.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
Virág et.
senior tag
-Milyen firmwaret tegyek a vasra ,ha megjön?
Amelyik szimpatikus... én valamelyik friss, "hivatalos" 2.3.3-ast javasolnám.Mivel tré homos leszek így már alapból félek ,hogy be lesz kapcsolva olyan dolog ami azonnal lekapja a pénzem vagy jól megterheli a szémlám
Ha ilyen aggódós srác vagy és nincs mobilneted akkor kapcsold be sim nélkül, jóól tiltsd le a mobilnetet, utána meg azt csinálsz, amit akarsz...
A "tré homos" kifejezést pedig inkább nem minősíteném. Ha nem tetszik a szolgáltató akkor menj át másikhoz. Ha meg nem találsz jobbat akkor pedig ne köpködj rá. Pláne "trendiségből" ne, mert ez k.rvára visszatetsző.Értem e GPS-t?(hogyha fizetős) vagy aGPS-t
Szerintem nem érted a GPS-t. Vagy az aGPS-t. Sőt, jobban belegondolva ez biztos.-Szóval a wifi az internethozzáférési pont ráadásul ingyenes igaz?
A GPS fizetős?
-Egy ilyen okostelefonban mik az alapból beállított fizetős szolgáltatások? (edge gps agps wifi 3g 2g stb)
Ne haragudj, de azt hiszem jobban jársz, ha először kicsit utána olvasol pár dolognak.... Félek, hogy ha erre most válaszolok, akkor újabbb kérdések özönét zúdítom a topikraÁááá, nem bírom ki...
A GPS önmagában nem fizetős, de az ezt a technológiát használó programok lehetnek azok a térkép letöltések miatt.
A wifi elérés szintén ingyenes, de a WLANon keresztül elért internetért valaki nyilván fizet.
A mobil adatforgalom pedig értelemszerűen pénzbe kerül. Az Androidos készülékek (és szerintem a WP7 és iPhone is) természetükből adódóan bekapcsolt mobilnettel kerülnek értékesítésre.[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Üdv!
Tud valaki olyan programot amivel lehet húzni a procit ? van értelme ? picit lassan játssza le a filmeket.
( MoboPlayer de már mást is próbáltam )
Joe
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
246-800 közt tudom vele állítani
800 a gyári ha jól tudom...
[ Szerkesztve ]
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Joe.36
addikt
Szerintem igen, máshogy nem tudtam volna felrakni a 2.3.4 et.
A telefon gyors, csak a filmek lassan futnak el rajta...
[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Nekem sem engedi 800 fölé vinni, szóval ez ezek szerint az Ace-el nem megy! Több 5letem nincs, ha valakinek sikerült már a cpu tuning és olvassa a fórumot, talán segít és megadja az általa használt alkalmazás nevét!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Kami11
őstag
Nincs mit!
Sajnálom hogy nem tudtam segíteni!
Próbáld meg esetleg ezt hátha ez segít![ Szerkesztve ]
-
Neo*
csendes tag
Sziasztok!
Nem volt időm a hétvégén végigolvasni az egész topicot, hétközben csak ritkán tudok netezni mostanában, biztos volt már erről szó, ezért előre is elnézést.
Szóval, tegnap föltelepítettem Kies-on keresztül a T-mobileos telómra a 2.3.3-mat, eddigi tapasztalataim alapján gyorsabban indulnak az alkalmazások, ami tetszik, viszont az aksi nekem úgy tűnik, hogy gyorsabban merül mint a Froyo-val. A középső gombra lassabban reagál, mint eddig, ma reggel pedig nem reagált egyáltalán, csak a bekapcs gombbal tudtam föléleszteni. Azóta nem csinálta ezt, biztos más is tapasztalt hasonlókat, de most tényleg nincs időm keresgélni, tud vki vmit tanácsolni?
A válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
fabula
őstag
Valószínűleg írtak már róla a fórumon, de nem találtam meg.
Olyan programot keresnék ACE-ra, amelyikkel be lehet állítani hívásszűrést és kipróbáltan jól működik. A Market a call filter-re kiad egy csomó találatot, de nem tudom, melyik stabil ACE-n.
Aki használ ilyet, írja már meg, melyiket érdemes feltenni. Kellene white list, black list, SMS szűrés.
A Marketen nézegetve nekem a Call Controll jónak tűnik, de jó lenne ha tudnám, mi az ami bevált már másnak erre a célra.
Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest