Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
őstag
válasz dionaea #7747 üzenetére
"Kicsit csaltam mert teszt előtt kikapcsoltam a telót. Aztán bekapcs után egyből toltam tesztet. Kételkedés miatt mot csináltam megint egyet és most 970.
tolok majd egy kijelző fotót ha sikerül és felrakom"én megcsináltam ugyanezt 581 lett
egyel kevesebb mint tegnap[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
2.3.4-es firmware-t feltettem
ezzel 1043 pontot csinált
Ez már jobban tetszikhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
őstag
Igen azt láttam hogy az a rom még rátesz egy lapáttal...
bár már-már csodának tűnik az ~500-ról 1600 körüli értékre gyorsulás...
Amivel már lekörözi a gyorsabb hardvereket isde a mostani ~1000-es érték nem rossz
remélem a 2.3.3-asnak többi hibája sem jön elő ebben, és akkor örülés vanhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
hunfefe
tag
Sziasztok .Készülék vásárlás elött állok.Érdeklödnék erröl a tipusról,mi a véleményetek.Milyen a megbizhatósága?(fagyások,)milyen zeneileg,?és egyebek.Minden információnak,véleménynek örülök.Köszönöm elöre is a válaszokat.üdv.Jah és van e rá 2.3 droid?Még egyszer köszi.
Samsung Galaxy
-
scream
veterán
válasz norbert999 #7761 üzenetére
Nem azt kérdezte ,hogy mennyire kiforrott ,hanem hogy van-e.
Másrészt nem hiszem hogy sokkal több bug lenne benne mint 2.2ben.
-
Virág et.
senior tag
válasz Virág et. #7757 üzenetére
Pár szó a CodeROM v2x-2b-ről: oroszul indul, de nyelvváltás után (nem nehéz, bár én még tanultam oroszul ) ennek nyoma sem marad. Ext4Manager, CWM, Tweaks, A2SDGUI, Google+ integrálva, meg még pár dolog. Wifi, mobilnet működik, BT fülest holnap próbálom ki.
Először kicsit ideges lettem tőle, mert egy gyors médiakeresés után elindult még egyszer ugyanez, és hosszú percekig 0-1% körül állt, a telefon meg lassssúúú volt mint a fene. Aztán lefutott és az Ace is szárnyakat kapott, most épp 1514-es Quadrantot mértem
Ami nem tetszik: egy csomó ikon ki van cserélve és szerintem butábban néznek ki, mint az eredetiek. Vagy legalábbis szokatlan...
norbert999: az "alap" 2.3.4 nekem se jött be, de ez a főzött egész jónak tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz norbert999 #7763 üzenetére
Hát igazándiból azt nem tudom,mert nekem a sima 2.3.4 kb 1 percig volt fenn, mert ment rá a FirstUA v1.1, én nem nagyon találtam benne olyan nagy bugot.
-
Virág et.
senior tag
válasz norbert999 #7766 üzenetére
Azt hiszem erről a romról nem írt még itt senki, szóval hiába olvasnál Nekem kb 4 órája van fent, eddig nem fagyott, de ez nyilván semmit sem jelent. Pár nap múlva majd beszámolok róla, hogy mik a tapasztalataim.
Esetleg az eredeti topikjában körülnézhetsz, hátha ott írnak ezekről.
-
mycso
veterán
2.3.4 nekem is rajta, amióta megjelent a samfirmware oldalán és eddig semmiféle probléma nem volt vele, talán kikapcsolva is 1-2x volt azóta. Mondjuk párom az egyedi csengőhangot nem használja, így azt passzolom.
2.2.1: NC
mod.: egyébként felesleges is ezen elmélkedni, hiszen valakinek ez, valakinek meg az jön be, sőt sokan csak is a módosított romokra esküsznek....amiből van 1000féle, és ott is valaki az egyikre, valaki meg a másikra esküszik. Ebből kifolyólag tényleg nem lehet általánosítani, hogy melyik is a "legjobb" , főleg, hogy a módosítottak többsége 1-2 konkrét tulajdonságra megy rá általában jobban.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
scream
veterán
Egyedi csengőhang alatt mit értesz ? Hogy egy saját .mp3 ? Ha azt akkor igen, egy általam az SD kártyára rakott .mp3 a csengőhangom és tökéletesen működik , sőt még a kontaktok más-más csengőhanggal is csörögnek.
Buggal nem nagyon találkoztam, csak annyi a fura 2.2.1-hez képest,hogy sokkal lassabban világosodik ki a képernyő,mikor telefonálás után (mikor letenném) és még 2-3 sec-et tart a hivás miután elköszöntem és egy csomóan még visszakérdeznek ... Plusz még a tárcsázónál a számok fölött ciril betűk vannak (bár ez egyáltalán nem zavaró,mert tárcsázónál csak számokat ír az ember ...)
De ezt leszámítva teljesen rendben megy és szeretem.
[ Szerkesztve ]
-
norbert999
aktív tag
Nálam az egyedi csengőhang Pl:
Ha a főnököm hív, akkor a gyászinduló szól.
Ha a munkatárs akkor a 8 óra munka 8 óra pihenés stb.
Ezek csak kitalációk a meghatározás pontos megértéséhez.Remélem jól "mutattam be" mit jelent nálam az egyedi/egyéni csengőhang.
Tehát más-más hívó más-más csengőhang. Akár gyári hanggal is!Na ez nem volt nálam a 2.3.4-ben ( Vagyis inkább össze-vissza illesztette a hangokat).
[ Szerkesztve ]
-
Dontorrent
tag
Szia!
(sokkal lassabban világosodik ki a képernyő,mikor telefonálás után (mikor letenném) és még 2-3 sec-et tart a hivás miután elköszöntem.)
Nálam is ez a probléma áll fent.hát nem tudom,hogy a 2.3.4-nek köszönhető ez vagy minek.Én egyenlőre gyűjtöm a tapasztalatokat,infókat,aztán meglátom mi lesz vele...
[ Szerkesztve ]
-
Cholard
tag
válasz Pharaoh #7685 üzenetére
Én ezt[link] rendeltem az Ebay-ről. Eredeti Samsung, épp a telefonhoz, állítható/forgatható, a csatlakozások szabadon maradnak. Vettem hozzá egy Solar Chargert is (3500 mAh), így teljesen OK A napelemes töltő már a vaterán is beszerezhető potom 3-4000 Ft-ért...
[ Szerkesztve ]
"A világegyetem két leggyakoribb eleme: a hidrogén és a hülyeség..."
-
Ace owner
addikt
válasz norbert999 #7763 üzenetére
Szerintem meg nem, nekem eddig semmi gondom nem volt vele.. Max. az én hibámból.
@Cholard: Egy olyan napelemesre nekem is fáj a fogam[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Dzsuri89
őstag
Megpróbálok egy kis segítséget nyújtani azoknak, akik nem tudják hogy nekik melyik verziójú rom lenne a megfelelő.
2.2.1.
Előnyei:
- egyből felébred a kijelző a home/bekapcsoló gomb megnyomását követően
- telefonálás közben rövid időn belül felvillan a kijelző, amint eltartjuk a fejünktől
- szerintem a menüpontokban sokkal simábban, szaggatás nélkül megy a görgetés
- sms menüpont témájának cserélgethetőségeHátrányai:
- telefon bekapcsolását követően sok idő (2-3 perc) mire végigfut a médiakeresés és használható lesz a telefon, de ez függ a memóriakártyán található adatok mennyiségétől
- előfordulnak WIFI Error-nak, illetve Black Screen-nek nevezett jelenségek2.3.3. és 2.3.4. (Legfrissebb hivatalos 2.3.3.)
Előnyei:
- fürgén végez médiakeresést, így a telefon bekapcsolását követően hamar használható
- gyorsabb, ritkábban akadó lapozgatás a menülapok között
- elvileg 2.3.3. alatt teljesen megszűnt a wifi error, de szerintem a 2.3.4. alatt is
- speciel nekem bejön, hogy erősebben rezeg a készülék egyes menüpontok előhívásánálHátrányai:
- 2.3.4.-nél az egyedi csengőhangok elállítódnak és az .mp3 ID3 tagok kínai karakterekkel jelennek meg. (Utóbbira van megoldás is, csak nem mindenki szeret még szenvedni a rom telepítését követően. Megoldás egy másik médialejátszó használata is lehet.)
- meglehetősen zavaró 1-3 másodperces felébredési idő a kijelző a home/bekapcsoló gombok megnyomását követően
- telefonálás közben lassan villan fel a kijelző
- (1 héten belül kétszer fordult elő 2.3.3-mal, hogy nem tudtam lerakni a telefont hívás közben)
- azt vettem észre, hogy sok menürészben lomha a görgetés és akadozós
- 2.3.4. alatt nincs Adatkapcsolat ki-be kapcsoló gomb, a bekapcsológomb hosszanti nyomását követő felugró ablakbanNem kizárt, hogy kihagytam valamit, de nyugodtan egészítsétek ki.
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Van már valami hír a hivatalos 2.3.3 ról független készülékekre?
Nem a sam frimware re gondolok.Hanem mondjuk KIES előfordult már hogy frissített valakinek vagy samsungban tették már fel valakinek?....Pr:)ly....
-
Dontorrent
tag
válasz Dzsuri89 #7775 üzenetére
Szia!
Köszi szépen az összehasonlítást,szerintem értékes tapasztalatok.
A Marketen van fent egy Beautiful nevezetü widget,mely segítségével közvetlenűl ki-be tudjuk kapcsolni a 3G,Wifi,Bluetooth-t,továbbiakban a fényerő növelését-csökkenését elérhetjük vele anélkül,hogy a menüben barangolnánk.A 2.3.3 és a 2.3.4 alatt némely menü lapozgatása valóban lassú lehet.Természetesen ez függ a mem.kártya telítettségétől is mint ahogy írtad is,és az aktuálisan beállított témátol is.
Rengeteg téma közül válogattam már,próbálgattam is őket,de nekem az ADW.Launcher jött be ezidáig.Gyors barangolás a menük között,gyors reagálás a kiválasztott ikonra,100%-ig testre szabható beállítások,szinte mindent ellehet tüntetni a kijelzőnkről és egy mozdulattal előhívni azt.
Ezt a témát szembesítettem a Regina Launcher-el hát a külömbség szerintem felettébb szembetünő.De hát ízlések és.....
A 2.3.3 és a 2.3.4-nél valóban észlelhető a lassúság amikor is befejezzük a beszélgetést és eltartjuk a telefont a fülünktöl,1-2s is eltelhet mire felvillan a kijelzőnk.Sajnos ezt én is tapasztalom nap mint nap.
..[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Igen elég régen kint van a 2.3.3!Csak nem kártyafüggetlen telefonra!
T-s és telenoros ha rádugod kies re azonnal frissít is...de eddig a kártyafüggetlen 2.2.1 emet rádugtam és semmit se csinált vele és itt még sok más embernek sem.
Szóval azóta frissít már 2.3.3 ra attól kérdezem akinek kártyafüggetlen a telefonja,mert szerintem a tiéd nem az!!!!
#7696.Hozzászólás
Én is 2.3.3 al használom a telefonomat csak az nem a független ROM hanem a samfrimware es t-s rom és ha már kártyafüggetlen telefonba fektettem be akkor azt is szeretném ott látni hogy (XEH) csak eddig sajnos nem látom mert nincs ilyen 2.3.3 ból legalábbis itt magyarban.
Azért kérdeztem hátha valaki azóta már tud frissebb infót vagy esetleg frissített már valakinek kies 2.3.3 ra függetlent mert akkor visszateszem a független 2.2.1 et és feldugom kiesre,hogy lefrissíthesse független (XEH) 2.3.3 ra[ Szerkesztve ]
....Pr:)ly....
-
pantomimes
aktív tag
Gyári 2.3.3 van fent nekem, rootoltam, majd azokat a folyamatokat mentettem és töröltem, amik állítólag az aksit eszik. Mintha kicsit fürgébb is lenne a teló, de lehet, hogy csak placebo hatás.
A kérdésem az (mivel más hasonló dolgot nem tervezek) ha unrootolom a telót, akkor a törölt folyamatok ugye nem tudnak visszamenni?
-
XIII Ramses
aktív tag
Lehet hogy naiv kérdés volt, ezért nem válaszolt rá senki, azért mégegyszer felteszem:
Ezt a telefont lehet szinkronizálni a microsoft outlook-al.?
Az érdekelne konkrétan, hogy a névjegyek a outlookból át tudnak-e menni a telóra. s mi kell hozzá? Kies-sel lehet? -
pantomimes
aktív tag
válasz XIII Ramses #7782 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy valaki írt már róla, hogy outlookból exportálta a névjegyzéket és azt gmailen tudta importálni. Keress rá az outlook szóra a fórumban szerintem úgy megtalálod a tuti választ.
-
iMaverick
addikt
válasz XIII Ramses #7782 üzenetére
Igen, a KIES tud az Outlook-ból szinkronizálni! Annó az Omnia-ról azzal tettem át a címjegyzékemet.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
senior tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne, nem tudom, tudod-e a választ, hogy hogyha nem jön be ez a ROM, és visszarak az ember egy "normál" ROM-ot, akkor a fájlrendszer átalakítás nem okoz gondot?
Odinos flash,azt is "nulláza"?
am: nagyon jó leirás.. gyikbe való..
Illetve ha jól emlékszem PFC-n vannak külön ACE-Egyedi rom topikok.. oda.. megnézem nem vagy-e, és nincs e már ott.. rég jártam arra.. annyi droid fórum van.. szabadidőm meg oly kevés.. nem győzőm őket..Volt szó a gorilla glass-ról.
Elméletileg az van rajta, de lehet valami GGlight
A napokban döntöttem én is úgy, hogy nem látok ugyan karcolódást rajta, de kipróbálok egy fóliát rajta. Ha nem okoz negatív dolgot(rosszabb láthatóság, tapi érzékelés) akkor elfér rajta.
Vettem is ilyet.
(kivételesen nem cilo-nál vettem,anno omniámra tőle volt, de ez pont útba esett, illetve itt vettem autós töltőt is)
Szépen annak rendje módja szerint elkezdtem megtakarítani a kijelzőt, és akkor vettem észre, hogy hopsz! Mégis akad itt egy pici kis karcocska!!
Napi használatban, napi használatos "koszolódás" alatt nem látszott, de full letakarítva direkt megvilágításban igen!
Szóval menjen csak rá fólia!
Eddig nem tapasztaltam hátrányát.
Könnyen felment, a felső szélen egy 5mmx2mm es kis íven nem akar valamiért letapadni, de azon kívül tökéletes! Semmi bubi, semmi feljövetel.. igaz,nincs is rajta csak pár napja.
(valószínűleg ahol nem tapad fel, épp hozzáér, ráfekszik a keret belső élére, azért nem....)Tok: (hoppsz.. linkelem mert google első találata adta.. mobilnet, csak kb. 20k/sec nem épp kép keresgélése való..)
Én is a linkelthez hasonló tokot használok, úgy kaptam hozzá amikor vettem (használtan)
Jópofa, egy gond van csak vele, hogy akkor nem védi amikor használod
Ilyen szempontból jobb a szilikon-gumi tok, csak épp vastagabb lesz a telefonod. Meg talán kicsit csúnyább is
Anno Galaxy 3-on használtam,ott jó volt, mert az a zongora lakk hátlap.. csúszott, baromira látszott rajta minden, könnyen karmolódott..mg01: a gyikedben egy apró elírás! Monilarena teszt => Mobilaréna teszt akart lenni gondolom!
-
-
_seth_
veterán
Tok: tőlem ezt viszik sokan mert a tpu tokra azt mondják, hogy nem néz ki sehogy ez pedig még talán dob is a telefon megjelenésén [link]
Fólia: ha nem fekszik fel akkor vagy nem méretpontos bár én is olyat árulok mint amilyen a linkelt és való igaz, hogy nehéz úgy feltenni, hogy sehol se feküdjön fel a keretre de fel lehet és valóban jó minőségű. Én amikor eladtam az acet alkatrésznek még akkor is egy ilyen fólia volt rajta és alig volt megkarcolva. Feljönni pedig később sem szabad ha csak úgy meg nem sérül a készüléken, hogy alámegy a por.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
senior tag
Fólia:
Rávilágítottam a csoda "50W"-os zseblámpával(ez volt pont kéznél), full. fényerőn meg is vakultam
Megvizslattam jobban.. és tényleg.. ahogy van a keret egy allig fél mm nyi kis részen érintheti.
Mintha a kivágás ott nem lett volna százas, és maradt volna egy fél mm-es kis fülecske... lehet majd szikével óvatosan adok neki.. bár nagyon nem zavaró.. csak a későbbi tovább feljövetel megakadályozására...
Amúgy csont méretpontos.. ezért is nehéz felrakni. alulról kezdtem,mert a gomb négy oldala, meg az alsó él segített de így is épphogyTokod: egész jópofa.. viszont ami még a g3-as korszakban abban a tokban zavart, a kijelző szélénél lévő perem.. gépelésnél zavart a szélső karakterek elérésében.
Igaz, havernak is volt majdnem ugyanolyan tokja, annak keskenyebb volt a keret része.... -
Proci64
tag
Most KIES-en van elérhető frissítés a telóra? most frissült maga a KIES-is de még mindig azt írja ki ,hogy az én készülékemre nincs elérhető frissítés,gyárilag kártyafüggetlen a telefonom FROYO-val természetesen...csak olvasom itt,hogy volt aki már frissített KIES-en keresztül hivatalos megjelent frissítéssel...
„ Akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor autót vezetni tanulsz. ”
-
iMaverick
addikt
válasz Proci64 #7793 üzenetére
A kollégák írogatják itt, hogy nem érdemes a KIES-sel bajlódni! Inkább Odin-nal kell felrakni a rom-ot. Szerintem abból nincs baj, ha valamelyik szolgáltató rom-ját teszed fel a független telóra.
Vagy, ha beválalósabb vagy, akkor rögtön frissíts 2.3.4-re. Többen ezt használjuk és együtt lehet élni a hibáival. (Ezeket kompenzálja, hogy gyors lesz vele a telefon.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
hunfefe
tag
Sziasztok.Ma kezemben volt egy Ace,kezdek e felé hajlani.Viszont nálam a zene rész nagyon fontos,.Azt szeretném kérdezni hogy fülessel milyen a zene része a készüléknek?Hangerö stb...És van e valakinek tapasztalata milyen agybadugós fülest érdemes venni hozzá.Köszönöm elöre is a választ.
Samsung Galaxy
-
hunfefe
tag
A tré-nél 49 ropi az ára elöfizuval.Megér annyit?Üdv.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy
-
bozont
veterán
válasz hunfefe #7797 üzenetére
Szerintem zenére is elég jól használható, ez az igényeidtől függ. Én egy iAudio U2 készüléket váltottam vele és legalább olyan jó a hangja. Egyben cseréltem a fülhallgatót is CX300-ról egy Brainwavs M1-re és ezt is csak ajánlani tudom, ebben az árkategóriában (~8000e Ft) az egyik legjobb mások szerint is.
-
ruskop
senior tag
Egy érdekes dologgal találkoztam. A határ mellett nyaraltam és néha átugrott a horváth T-mobile hálózathoz persze Roaming-al. Elkezdtem keresni azt a lehetőséget, hogy ha nincs mondjuk magyar hálózat akkor ne is csatlakozzon semmihez. De nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...