Új hozzászólás Aktív témák

  • Pajoz

    őstag

    Este feltettem a CM9-et, mert már elég használhatónak tűnt a leírások alapján. Valóban tetszetős, jól animált, gyors rendszer. Tegnap csak az alap beállításokat végeztem el és anagy kérdést; a kamerát próbáltam ki. Ami az első lövésnél nemes egyszerűséggel a telot lőtte ki. Simán kikapcsolt. Ma reggel elkezdtem tesztelgetni, beállításokat bizgerálni, net stb. Több mindent lehet benne állítani, szabályozni, mint a CM7-ben és több hasznos menü van benne.
    Szóval eddig minden szép és jó. Jött a wifi. Amíg csak simán be volt kapcsolva gond nélkül ment. Ám ha rányomtam a wifi hotspotra (ami nekem lényeges) egyszerűen beragadt. Elhalványult a felirat, nem rakta mellé a pipát és innentől kezdve használhatatlan volt a wifi is.
    Akármilyen tartalmas is a CM9 rendszere a kamera meg a wifi ilyetén hibája miatt visszaraktam az Apocalypset. Ja, az alap rom full tisza spanyol KT7-es volt.
    Minden elismerésem a felterjesztőké, nem semmi időt, munkát fektettek bele szinte csak a kedvünkért. Remélem sikerül kikalapálniuk ezt a romlott és a CM10-zel nem lesz ennyi gondjuk.

    Sry, ha uncsi! Gondoltam leírom amit tapasztaltam[/OFF/]

Új hozzászólás Aktív témák