Új hozzászólás Aktív témák

  • kugli

    aktív tag

    válasz bmt50 #4385 üzenetére

    A 2 éves készüléket úgy ertettem,hogy baromira nem tudni semmit az előéletéről,nekem ez nagyon is számít.
    Magamból indulok ki,mivel nem vagyunk egyformák. Nem volt még csúcskészülékem,csak néha néha ismerősét próbálgattam. Átlag felhasználónak baromi felesleges akkora proci erő,mindenki tudja hogy egy átlag user mire használja a telefont. Az erős soc után a többi csak üzleti fogás,ezt is tudjuk,mert az A50 be is ugyan miért nem lehetett volna vezeték nélküli töltést meghagyni,vagy a vízállóságot? Egyedül a kamera az amit ki tud használni átlag felhasználó a fészbuk mellett. Nekem pl most is bőven elég lenne a 2017-es A5,de nálam is megvan a kíváncsiság sajnos,viszont nem akarok 2-300eft-ot telefonra kiadni. Nem a pénzt sajnálom,hanem az energiát és időt amit a pénz megkeresésére kell fordítanom a család helyett.
    A kiváncsiságodra is egy (és most inkább pozitív hozzáállás legyen :) ) példa … megveszi XY személy az aktuális csúcskészüléket,rájön hogy az neki hót felesleges,és legközelebb nem szeretne annyival többet fizetni,mint amennyit kihasznál a telefonból.
    Nálam az A50 jelenleg is nagyon jó készülék! Nincs lagg,nem fagyott meg még soha,nagy amoled kijelző,gyors és nagy háttértár illetve 4000-es akksi. Az OneUI meg bejön. A huawei féle android pl nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák