Hirdetés
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy A40 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Feltelepítettem 1-2 AOD appot, amiket itt javasoltatok a topicban, de egy olyan problémám akadt, hogy ujjlenyomat feloldásnál nem tűnik el automatikusan az AOD. Csak felül kiírja egy kis sávban hogy a készüléket feloldották ujjlenyomattal, és ennyi. Nekem kell még külön nyomnom home gombot, vagy hangerőgombot (attól függően melyik programot próbáltam.)
A cél igazából az lenne, hogy ujjlenyomattal egyből oldja fel a készüléket, ugyanúgy, mint AOD alkalmazás nélkül. Valakinek van megoldása erre?Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
válasz szucstom #4117 üzenetére
Nem találtam sajnos.
Viszont ismételt keresgélés után rátaláltam egy appra, ami eddig úgy fest, beváltja a hozzá fűzött reményeket! Glance Plus a neve. Van lehetőség beállítani az ujjlenyomatos feloldást is!
Most tesztelem. A hirdetések eltávolításáért pár forintot fizettem, és eddig jónak tűnik!Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
Egyébként a samsung készülékeken lévő gyári billentyűzetben van eltérés az egyes modellek esetén? Eddig S edge készülékeim voltak, az utóbbit rövid időn belül leamortizáltam egy véletlen leesés miatt. Megelégeltem ezt, így a költségvetés egy A40-et engedett. Azonban úgy tapasztalom, mintha "butább" lenne a billentyűzet. Nem javít olyan hatékonyan, pontatlanabb, lassabb. Mondjuk némelyik betudható a gyengébb hardvernek, de a franc tudja.
Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
-
rjy08
tag
Sajnos vannak anomáliák ennél a glance plusnál is. Folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt, random időközönként, pedig nem történik semmilyen behatás. Ami behatást kezelne a program, azokat már kikapcsoltam. Még meg is vettem több funkciót, (pl. reklámok eltüntetése). Rohadt idegesítő. További tapasztalat, hogy durván meríti az akkumulátort is.
Elég szomorú, hogy ennyi app közül nem találtam még mindig olyat, ami gyári szinten működne... Pedig a kezdeti tapasztaltok nagyon biztatóak voltak. :/Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
-
rjy08
tag
-
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Jött új bizt. frissítés, tegnap jelent meg. Merjem telepíteni?Eladó Unifi USG Pro4 és Dahua dómkamera!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Automobilista 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.