2018. május 28., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ribizly


ribizly
(PH! addikt)

Engem onnantól érdekel a game, hogy kijön hozzá PC-re is a VR támogatás.
Addig kb. lehet akármilyen... :)

|•| [Eladó] Sennheiser HD660 S |•| A WORD elszáll, az írás megmarad |•|

(#2) LorenzoHUN


LorenzoHUN
(PH! kedvence)

Igazából sajnos is,szerencse is,hogy egy RE7 szintű játékhoz nem jön sztori DLC.Jó,mert az alap igy teljesnek tekinthető,rossz,mert az ember nem szivesen engedi el a játékot,tudva,hogy egy esetleges következőre éveket várhat...és sajnos ez jön 2-3 végigjátszás után,de korábban is ez volt.Most annyiból előny,hogy a most beleszeretők megvehetik a korábbi részeket,spinoffokat,DLC áron.Aki mondjuk "igazi" hasonló élményre vágyik,javaslom a The Evil Within-t...amihez van sztori DLC is 2,még egy szörnyes kalandba is belekóstolhatunk belső nézetből.Hátrány:kiderül,honnan is koppintott a RE7 sok egyedinek behozott dolgot,ugyanis 2014-es,méltatlan elfeledett gém...És nem annyira a kaland dominál,viszont akció több van,trükkös megoldások szintén vannak.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#3) Silenzio válasza LorenzoHUN (#2) üzenetére


Silenzio
(PH! addikt)

Honnan veszed, hogy nem lesz sztori DLC? Konkrétan az egyik "családtag" szőrén-szálán eltűnik a játékból. Kétlem, hogy ne DLC-ben kerülne elő újra. Nem idegen ez a RE-től, pl. ott van a RE5 Gold Edition...

(#4) oriic válasza LorenzoHUN (#2) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jön sztori DLC a Resi 7-hez. [link]

Live-Die-Respawn

(#5) gabor7th


gabor7th
(őstag)

Nem játszottam vele, de úgy látom, hogy ez inkább csak egy epizód szerű rész és nem lendít semmit a "nagy történeten". Most itt nem a DLC-re gondolok. A fő szálnak minden szálát lezárták. Vagy nincs így?

A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

(#6) morfondőr


morfondőr
(őstag)

Lassan nálam is érik a vásárlás, de egyelőre még más köt le! Viszont úgy néz ki, elég lesz az alapjáték, mert ezek a tartalmak nem igazán érdekelnek, a sztori viszont annál inkább! Ha meg a sztori DLC ingyenes is lesz, akkor az meg hab a torán! :))

Steam/Uplay/Origin: racka_HUN -nyugodtan jelölj!

(#7) Silenzio válasza gabor7th (#5) üzenetére


Silenzio
(PH! addikt)

Nincs, korántsem igaz. Ld. előző kommentem. Amúgy nekem ellenfél típusok terén nagy hiányérzetem volt, van még hová bővíteni ezt a játékot.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.