Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz devil-k #4025 üzenetére

    Nem, általánosságban nem 10x rosszabb, de vannak rossz minőségű szinkronok. Természetes, hogy mindig az eredeti anyag a jobb, legalábbis annak kell lennie, mert az az alap.
    Egyébként nyáron, egyik "olyan" pillanatomban teszteltem Netflixen a különböző nyelvű szinkronokat és próbáltam valamilyen rangsort állítani. Messze a magyar szinkron volt a legjobb, német, angol néha borzasztóan gyenge és hangsúly nélküli, még annyi "színészi" játék sem volt benne, mint a legrosszabb magyar szinkronokban, a francia néha elmegy kategória. Szóval én amondó vagyok, hogy a magyar szinkron még mindig jó, de egy probléma van vele, mi magyarok megszoktuk a jó szinkronokat és a rosszat hamar észrevesszük és ilyenkor jön az, hogy az eredeti jobb, ami egyértelmű és annak is kell lennie, meg ugye mostanság a magyar szinkronok legnagyobb százaléka csak 5.1 és DD vagy DD+. A kiépített rendszereken azért van értelme az Atmosnak, a HD hangoknak, de egy sima 5.1-en vagy sztereó rendszerben már mindegy a több csatorna, ha maga a hang jó, márpedig azért akadnak jó szinkronok. Tegnap megnéztem az új 007-et, a szinkronos verzión voltunk, mert a volt a kérés, de nem volt rossz, egész jól "összerakott hangok" voltak.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák