Új hozzászólás Aktív témák

  • strogov

    senior tag

    válasz Dr. Akula #118 üzenetére

    Nekem nem szakmám a kenyérsütés, de a pékségek akiknek fejlesztettem kb. 250 boltba szállítanak. Egyik sem sütött szar kenyeret. Pogácsát azt igen, mert az adó szabályok miatt jópár pékség aláment az ehető minőségnek, de kenyér az mindegyiknél jó volt. Van olyan pékség ahol a tulaj a pogácsán se volt hajlandó változtatni. Ha megveszik így, akkor csinál ha nem akkor nem. Úgyhogy azt jobbára rendelni kell nála.

    Korábban sütöttünk kenyeret, de mostanában Lidl-ben vesszük. 5 napig teljesen jó. Ha netalán megszikkad 5 nap után akkor bundás kenyér lesz belőle.

    Nyúlós ragacsos nekem csak akkor lesz a kenyér ha frissen sütve veszem és bent hagyom a műanyag zacskóban. A friss kenyeret csak letakarni kell ruhával ameddig teljesen ki nem hűl.

Új hozzászólás Aktív témák