Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Egyedül az iPhone X ami nem égett be eddig. Minden igyekezet ellenére a Samsung Galaxy S széria is érintett. Elég megnézi Jerry Rig videóját róla, amikor újra cseréli. Akkor mit várunk egy olcsó telefontól? 1-2 év és kuka. Most gondolj bele, kapsz egy bootloopot és reggelre ott van benne a közepén a Redmi logó. Mert volt már rá példa. Milyen bosszantó már hogy szoftveres hiba károsítja a hardvert.
https://twitter.com/ZacksJerryRig/status/1133878968313008128?s=20
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Pityu.
nagyúr
válasz Namelesske #1801 üzenetére
Hát hál isten ez engem nem érint,de egy iphone se Én őszintén meg mondom leszarom az amoled kijelzőt anno volt egy samsungom utána cseréltem RN5-re be voltam parázva IPS mi lesz aztán nem bántam meg,kicsit túl van sztárolva az amoled a színek meg minden ok tudom energiatakarékosság jobb.Nekem bejön az IPS Kicsit lassan olyan szőrszálhasogatás ez mint,hogy hú vettem egy kemény videókarit több száz ezerért látod a fűszálon a bolha faszt Hát én kurvára nem figyelem
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
djtörök
senior tag
Engem inkább az zavar, hogy alacsony fényerőn vibrál az amoled. Bár sokan nem látják, de az én szemem érzékeny. Elég a cégnél bámulni a pwm-es monitort.
Én először a mi9 lite-on gondolkodtam, de inkább ezt választottam, az előbb leírtak miatt.[ Szerkesztve ]
-
jimmedly
senior tag
válasz djtörök #1785 üzenetére
Akkor e miatt volt küszködés a redmi note heten internet rádiót hallgatni bluetooth hangszóróval! Állandó jelleggel megszakadt, kínlódás volt. Nem tudtam mire vélni a dolgot, 3 méterre a routertől. Lg V30 négyszer olyan távolságban két szinten keresztül is gond nélkül nyomta ugyanezt a mutatványt. Nem értettem a note hétben hogy akad össze a bluetooth meg a wifi. Tehát az egy antenna miatt.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Blue meth #1797 üzenetére
Szerintem te már eldöntötted, hogy mit fogsz vásárolni, és nincs is ezzel gond. Nyilván ha ide jössz, és megkérded, a topiklakók jó eséllyel azt a készüléket fogják ajánlani, ami a topik témája.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Pityu.
nagyúr
A H+ mobilnetért a vofafone a ludas? Úgy értem megint kaptam ajándék netet 3 napra 100gb-t de nagyon nehezen akart életre kelni ugye múltkor mikrós trükkel kiderült a teló tudja a B20-at,de akkor az ajándék mivel ajándék lenne ilyen lassabb gagyi?
-
Zoli-bácsi
senior tag
válasz Zoli-bácsi #1701 üzenetére
Erre senki?
-
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #1809 üzenetére
Üdv!
Ha a képernyőzáron való megjelenítésre gondolsz,akkor szerintem a gyárit nem lehet oda kitenni.
Az időképnek van olyan beállítási lehetősége,hogy képernyőzáron megjelenítse az értesítést:[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
aktív tag
válasz Zoli-bácsi #1813 üzenetére
(#1812) twollah1976 :
Hali,
most ezt dobta a Spoti(#1813) Zoli-bácsi
A Beállítások----Alkalmazások----- Alkalmazáskezelésnél adj meg neki minden engedélyt:
[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Namelesske
addikt
-
Szabolcs22
tag
Az emlíett 2,4 GHz és 5 GHz-es wifit én is kipróbáltam itthon, az említett bluetooth-os jelenség miatt. 5 GHz-nél semmit se érzek, de a 2,4 GHz-es sávon bekapcsolt bluetooth-al illetve bekapcsolt bluetooth-al és csatlakoztatott eszközzel is igen kínkeserves pár Mbit le és feltöltési sebességet dob.
Kikapcsolva a bluetooth-t 2,4 GHz-en is hozza a 30-70 Mbit-es letöltési sebességet, de az is inkább 30-40. Feltöltés közel azonos azzal amit a szolgáltató maximuma.
De a 2,4 GHz-es sávon az előző telefonjaim se voltak gyorsabbak.
Amoled kijelző meg mindenféleképpen beég, akárki akármit is csinál. Az elején nekem is tetszett, de mostmár nem vagyok oda érte. Szebb naturálisabb a színe az ips-nek és abszolút nem marad el élénkségbe se túlzottan az amoledtől.Szabolcs
-
Snowy_owl
őstag
Eddig kétféle kijelzővédőt próbáltam ki. Egyik se jött be. Van valakinek ami bevált? Van olyan kritériumom, hogy ne rontson a megjelenítés minőségén, ne ragadjon rá a dzsuva, ne takarja ki a pixeleket, ne takarja ki a szenzorokat. Van valakinek ilyenre tippje, vagy felejtsem el és használjam üveg nélkül?
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Namelesske #1815 üzenetére
Nem csak egy újabb?Mert az új gcam már kb 7.3 nál jár Nekem ez már fent van mióta kijött,te használod a gcamot?Nekem pl a fotó módban meg portré módban,meg éjszakai módban szaggatós az élőkép csak nem tudom miért meg a portré módban hosszú mire megcsinálja a képet és ha bemozdul a személy akkor nem az nem jó.Viszont külföldi videókban pl nem nagyon láttam,hogy szaggatott volna az élőkép az általam említett módokban.Próbáltam írni külföldi fórumon a portolónak de egyenlőre magasról leszarnak.
-
Cranberries
aktív tag
Ismerős telefonja a következőket produkálja:
Felteszi tölteni, de nem történik semmi. Azt kiírja, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje 0%, de innen nem mozdul. Számítógépre csatlakoztatva a gép látja. Meg is jelenik a telefonon, hogy mit akar tenni. Itt kiválasztja, hogy fájl átvitel, de ezután ki is kapcsol.
Lehetséges, hogy a töltőcsatlakozó ment tönkre? Én mondjuk akkumulátor hibára gondolnék. -
FoLey-v
addikt
Nekem ez a verzió videfelvételnél kilép a program.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
gzbotii
nagyúr
Ez minden féle mókolás nélkül telepíthető?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
SamiCsillag
senior tag
Én szerintem is jobb a gyári. A gcam-nál nem megy a videó, az éjszakai és a portré mód, nem beszélve arról, hogy szaggat...
-
Pityu.
nagyúr
válasz Namelesske #1824 üzenetére
Az előnézet sajnos nekem is szaggat az anno fentebb írt módokban
-
gzbotii
nagyúr
válasz Nagya21 #1835 üzenetére
Este is le fogom tesztelni, kiváncsi vagyok. Van pár GCam mod, ami nagyon jól sikerült. Jó lenne erre is egy végleges, kiforrot verzió.
Bár a gyári app nem lő rossz képeket,de a jó nem ilyenilyen kamerarendszerrel lehetne jobb is.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Pityu.
nagyúr
Na anno a nillkin üvegfólia helyett egy kínai üvegfólia lett felrakva a telefonra,nagyon frankón felrakták ahol vettem,de kezd a szélein kis levegősödés megjelenni,nillkinnel ilyen sosem történt még azt ha felraktam az bírta.Utána néztem máshol is a nillkinnek amit vettem és azokon sem volt kamera kivágás elgondolkodtam milyet is lenne érdemes vásárolni,a teljes elejét fedő fekete keretesektől eddig tartottam mert többen írták máshol,hogy megzavarja pl a közelség érzékelőt vagy bele lóg kicsit a kijelző széleibe,vagy van ami nem ragad a képernyő egész felületén,most akkor sima üveget vagy teljes képernyőt fedőt érdemes e venni?
Nillkinben két fajta kialakítású van teljes képernyősben
a másikVagy ezeken kívül van e még ami bírja a strapát és nem levegősödik fel és érdemes rendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati kábelek és szerelésük
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest